Leg je gezicht op een dansend lichaam

Inhoudsopgave:

Leg je gezicht op een dansend lichaam
Leg je gezicht op een dansend lichaam
Anonim
lachen met gekke opa
lachen met gekke opa

Ben je op zoek naar een manier om de tijd te doden en jezelf daarbij te vermaken? Een animatie maken van je gezicht op een dansend lichaam kan hilarisch en vermakelijk zijn. U kunt uw eigen imago of dat van vrienden en familie opleggen. Dit is de perfecte manier om wat vrije tijd door te brengen en iets leuks te creëren om met anderen te delen.

Dansende lichaamswebsites

Het klinkt misschien vreemd om te zoeken naar een plek om je eigen hoofd op een geanimeerd lichaam te plaatsen, maar als je eenmaal ontdekt hoe leuk het is, zul je enorm geamuseerd zijn met wat je kunt creëren. Voor nog meer plezier, kijk wat je kunt maken met foto's van je vrienden en familie.

Het superponeren van een daadwerkelijke bijgesneden foto op een computergegenereerd lichaam dat schudt en danst op muziek werd een paar jaar geleden populair en is sindsdien uitgegroeid tot een internettrend. Je kunt nu een flink aantal sites vinden die deze service aanbieden, en velen gaan creatief om met hun aanbod, vooral rond de feestdagen.

Waar zet je je gezicht op een dansend lichaam

Er verschijnen voortdurend nieuwe sites waarmee je dansende afbeeldingen met je eigen gezicht kunt maken. De volgende bestemmingen bestaan al een tijdje en bieden een verscheidenheid aan verschillende opties.

JibJab

JibJab.com is waarschijnlijk een van de meest uitgebreide websites als het gaat om het samensmelten van menselijke hoofden met geanimeerde lichamen. Van de Kerstman tot een Ierse kabouter, je kunt je hoofd hechten aan een breed scala aan seizoenspersonages en ook genieten van een breed spectrum aan achtergronden, van vierkantdansen in een schuur tot de hoofdrol in je eigen nachtclub met zwaailichten.

Hoewel JibJab een zeer beperkte selectie gratis "Starring You" -kaarten aanbiedt, moet je een account aanmaken en upgraden voor het hele pakket. Voor ongeveer $ 18,00 per jaar kunt u lid worden en al hun diensten vrijelijk gebruiken. Als je wat extra geld te besteden hebt, is dit een geweldige manier om de dag van je vrienden en familie op te fleuren en lekker te lachen met eindeloze opties en combinaties van kaarten.

Kantoor Max

Elke vakantieperiode plaatst de kantoorwinkel Office Max een gedeelte van hun website genaamd Elf Yourself. Hoewel het niet het hele jaar door beschikbaar is, kun je deze leuke site tijdens de vakantie bezoeken om jezelf in een elf te veranderen, evenals in een paar andere personages. Tijdens een recent vakantieseizoen kunt u de site bijvoorbeeld gebruiken om uzelf te "Scrooge"; Er zullen de komende jaren zeker meer creatieve opties opduiken.

FunPhotor

FunPhotor.com biedt een service waarmee u uw gezicht over verschillende afbeeldingen heen kunt plaatsen, en deze bevat ook animaties. Nogmaals, deze service is niet gratis, maar je kunt een breed scala aan opties krijgen voor ongeveer $ 50,00.

De lelijke dans

Met The Ugly Dance kun je gratis een foto van je gezicht uploaden naar een geanimeerd dansend lichaam. Je kunt kiezen uit verschillende outfits, waaronder een driedelig pak, gymkleding, een chimpanseepak en een outfit met luipaardthema. Zodra je dansafbeelding is gemaakt, kun je op verschillende items klikken om je danser te manipuleren, zoals 'stomp', 'robot' en 'twist'. Je kunt je dansafbeelding delen op Facebook of de link kopiëren en naar anderen e-mailen of toevoegen aan een blog of website. Als je het nummer dat op de achtergrond wordt afgespeeld echt leuk vindt, kun je het voor ongeveer $ 3 downloaden van iTunes en Amazon.

Gebruik je creativiteit

Als u bijzonder handig bent met grafisch ontwerp of iemand kent die dat is, kunt u eenvoudig uw eigen animatie maken zonder gebruik te maken van een e-cardservice of een speciale website zoals hierboven vermeld. Wanneer je vanuit het niets creëert en je gezicht op een dansend lichaam plaatst, is je verbeeldingskracht de enige limiet voor wat je kunt bedenken.

Plezier met vrienden

Profiteer van de leuke dansanimatie-opties die online beschikbaar zijn en deel ze met vrienden. Stuur een e-card voor een speciale dag, creëer een hele "show" voor een vriend of geliefde, of vermaak jezelf gewoon als je wat tijd te doden hebt. Naarmate de populariteit en nieuwheid van een dergelijke activiteit blijft groeien, zullen ook de online beschikbare opties toenemen.

Aanbevolen: