Hoe lang gril je hamburgers: grilltijdgrafiek

Inhoudsopgave:

Hoe lang gril je hamburgers: grilltijdgrafiek
Hoe lang gril je hamburgers: grilltijdgrafiek
Anonim

Gebruik onze hamburgergrilltips om de perfecte bereiding van uw burger te krijgen.

Hamburgerpasteitje Op De Grill
Hamburgerpasteitje Op De Grill

Steek de grill aan, we maken hamburgers! De tijd die u nodig heeft om hamburgers te grillen, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de dikte van de burger, hoe u uw burger gaar wilt hebben en of uw hamburgers vers of bevroren zijn. Maar als u de verschillende grilltijden kent en weet hoe u gemakkelijk de gaarheid kunt controleren, zorgt u ervoor dat uw hamburgers elke keer weer tot in de perfectie worden gegrild. U kunt uw Burgermaster-schort zo snel mogelijk bestellen.

Burgergrill-tijdschema voor verse hamburgers

Weten hoe lang je een hamburger moet grillen, hoeft je geen brandend maagzuur te bezorgen. De tijd die nodig is om de perfecte hamburger te grillen, is afhankelijk van de dikte van de burger en de gewenste gaarheid. Hoe dikker de burger, hoe meer tijd je nodig hebt.

Wanneer u de temperatuur van uw burger controleert, steekt u een direct afleesbare vleesthermometer in het midden - dit zou het dikste deel van de burger moeten zijn. Bekijk de onderstaande hamburgergrilltijdgrafiek voor perfecte hamburgergriltijden en de ultieme gids voor hamburgertemperaturen:

Zeldzaam

(120-125°F)

Medium zeldzaam

(130-135°F)

Gemiddeld

(140-145°F)

Gemiddeld goed

(150-155°F)

Goed gedaan

(160-165°F)

½-inch dik

4 minuten 5 minuten 6 minuten 7 minuten 8 minuten

¾-inch dik

6 minuten 7 minuten 8 minuten 9 minuten 10 minuten

1 inch dik

8 minuten 9 minuten 10 minuten 11 minuten 12 minuten

Grilltijd voor diepvrieshamburgers

Verse hamburgers koken veel sneller dan bevroren pasteitjes. Als je liever diepgevroren hamburgers grilt of geen tijd hebt om hamburgers van tevoren te ontdooien (soms krijg je zin in een burger!), dan kun je ze nog steeds grillen, maar zorg ervoor dat je wat extra tijd toevoegt.

Snelle tip

Bak diepgevroren hamburgerpasteitjes op een gemiddelde stand in plaats van op een hoge stand om te voorkomen dat de hamburger uitdroogt.

Hoeveel tijd heeft een bevroren hamburger nodig? Het zou heel goed de dubbele tijd kunnen zijn vergeleken met vers hamburgervlees. Als u bijvoorbeeld een bevroren hamburgerpasteitje van ½ inch grilt, kan het 12 minuten duren voordat deze medium gaar is, maar controleer de gaarheid na ongeveer 10 minuten. Bij het grillen van een bevroren hamburgerpasteitje van 2,5 cm kan het 20 minuten duren, maar controleer de gaarheid een paar minuten van tevoren om te voorkomen dat het vlees te gaar wordt.

Burgers grillen met en zonder deksel

Als je binnen hamburgers grilt zonder deksel op de grill, verdubbelen je grilltijden. Dezelfde regel geldt voor grilltijden buiten als je geen hoes hebt.

De beste manier om je hamburger gelijkmatig en snel te bereiden, zonder dat er sappen verloren gaan, is met een gesloten deksel. Grillen is echter een persoonlijke aanpak. Sommigen bevelen een aanpak aan waarbij zowel open als gesloten deksels worden gebruikt op verschillende punten in het grill- en kookproces. Aan de andere kant pleiten sommigen ervoor om bij gasgrills een gesloten deksel te gebruiken en het deksel open te houden bij het bereiden van hamburgers met houtskool.

Welke warmte-instelling moet ik gebruiken bij het grillen van hamburgers

Wanneer u hamburgers grilt met behulp van de bovenstaande tabel, kies dan voor een hoge temperatuur. Als u middelhoog of middelhoog vuur kiest, moet u uw hamburgers langere tijd laten koken om het gewenste resultaat te bereiken. Langzaam en gestaag wint de race!

Moet weten

Neem altijd de temperatuur van je hamburgers op als ze nog een minuut of twee klaar zijn, om er zeker van te zijn dat je ze niet te gaar maakt.

Hoe vaak hamburgers omdraaien

Je hoeft je hamburgers maar één keer om te draaien tijdens het grillen. Je kunt vaker omdraaien als je dat wilt, maar dit is niet nodig als je hamburgers perfect wilt grillen. Draai de burgers ongeveer halverwege de gewenste kooktijd om.

Snelle tip

Druk niet op de burgerpasteitjes! Het kan de grill heter maken en de hamburgers zullen sneller gaar worden, maar je zult veel sap verliezen. De beste kant van hamburgers is geduld.

Hoe u kunt controleren op gaarheid

Om er zeker van te zijn dat gegrilde burgers veilig zijn om te eten, controleert u de interne temperatuur van het vlees met een direct afleesbare thermometer. Rundvlees moet worden gekookt tot een minimumtemperatuur van 160 ° F om het risico op door voedsel overgedragen ziekten te verminderen, suggereert de U. S. Ministerie van Landbouw (USDA). Wanneer u hamburgers bereidt tot de gewenste gaarheid (medium well of well done), moeten de sappen uit het vlees helder (niet rood) zijn. Je kunt de hamburgerpasteitjes ook visueel controleren op de gewenste gaarheid door ze doormidden te snijden en naar het midden van de burger te kijken.

Aanvullende tips voor succes bij het grillen van hamburgers

Natuurlijk doet de temperatuur van de grill er niet toe als je niet het juiste vlees hebt, de grill voorverwarmt of aan voedselveiligheid doet.

Kies het juiste vlees

Voor een rijkere, sappiger smakende burger, probeer pasteitjes met een magere/vet-verhouding van 80/20 of 85/15. Inspecteer het vlees visueel op versheid en zorg ervoor dat de houdbaarheidsdatum niet is verstreken.

Verwarm de grill voor

Voor het beste resultaat verwarmt u uw grill voor met de deksel erop gedurende minstens vijf tot acht minuten voordat u de hamburgerpasteitjes op de grill legt om te koken.

Oefen voedselveiligheid

Om door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen, vermijdt u kruisbesmetting met zowel ander voedsel als oppervlakken met het rauwe rundergehakt en voordat het volledig gaar is. En laat rauw vlees niet op kamertemperatuur staan. Nog een! Vries ontdooid vlees niet opnieuw in.

Veilige hamburgertemperaturen

Technisch gezien zou je geen burger moeten consumeren die op minder dan 160°F is gekookt. Dat betekent dat een burger het veiligst is om te eten als hij goed gaar is; anders bestaat de mogelijkheid dat niet alle bacteriën worden afgekookt.

De beste hamburgers

Een geweldige burger op de grill maken hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik de temperatuurgrafiek om u te helpen de beste hamburgers te maken. Maak een schermafdruk, druk het af of onthoud het. Je vrienden zullen je geheim willen weten.

Aanbevolen: