Subsidieopties voor schoolbeveiliging en veiligheid

Inhoudsopgave:

Subsidieopties voor schoolbeveiliging en veiligheid
Subsidieopties voor schoolbeveiliging en veiligheid
Anonim
Kinderen die geïnteresseerd zijn in wat een politieagent te zeggen heeft over de veiligheid op hun school
Kinderen die geïnteresseerd zijn in wat een politieagent te zeggen heeft over de veiligheid op hun school

Het is belangrijk dat alle scholen de juiste maatregelen treffen om passende bescherming voor studenten, docenten en personeel te garanderen. Het bijhouden van de beste praktijken op het gebied van schoolbeveiliging kan duur zijn, maar de risico's die gepaard gaan met het niet nemen van de juiste maatregelen zijn veel groter. Gelukkig zijn er enkele bronnen van subsidiefinanciering beschikbaar voor scholen en wetshandhavingsinstanties.

Schoolgeweldpreventieprogramma (SVPP)

Aangeboden via het Community Oriented Policing Services (COPS)-programma van het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ), worden subsidies van het School Violence Prevention Program (SVPP) beschikbaar gesteld aan staats- en lokale overheidsinstanties die K uitvoeren of er toezicht op houden -12 scholen, wetshandhavingsinstanties en indianenstammen. Dit subsidieprogramma is goedgekeurd onder de Students, Teachers, and Officers Preventing (STOP) School Violence Act van 2018. Het biedt financiering om de kosten te helpen dekken die verband houden met verschillende soorten veiligheidsmaatregelen voor scholen, zowel op de campus als in de gebieden direct rondom de school. locaties. Subsidiefondsen kunnen worden gebruikt voor zaken als:

  • Wethandhavers opleiden over maatregelen ter preventie van geweld op school
  • Schoolveiligheidsuitrusting, zoals verlichting, metaaldetectoren, sloten, enz.
  • Het verbeteren van de coördinatie en communicatie tussen scholen en wetshandhavers
  • Andere maatregelen ter verbetering van de veiligheid

Grantfondsen kunnen worden gebruikt om tot 75% van de kosten van dit soort maatregelen te dekken. Kwalificerende entiteiten kunnen fondsen aanvragen via de SVPP-pagina op de DOJ-website. Fondsen worden jaarlijks toegekend, waarbij de aanvragen in april worden afgesloten voor financieringsaanvragen voor het volgende fiscale jaar. In 2019 werd via dit programma $ 85,3 miljoen aan subsidies toegekend.

Politieagent praat met leraar buiten haar klaslokaal
Politieagent praat met leraar buiten haar klaslokaal

STOP Subsidieprogramma voor geweld op school

Het subsidieprogramma Students, Teachers, and Officers Preventing (STOP) School Violence wordt aangeboden via het Bureau of Justice Assistance (BJA) van de DOJ. De focus van dit programma ligt op het helpen voorkomen van gewelddaden, en om ervoor te zorgen dat studenten en docenten bereid zijn om escalerende situaties te herkennen en er snel op te reageren. In aanmerking komende entiteiten zijn onder meer openbare en particuliere scholen, gemeenten, wetshandhavingsinstanties en indianenstammen. De financiering is gericht op programma's voor geweldpreventie, zoals:

  • Uitvoeren van dreigingsevaluaties en trainen van interventieteams voor scholen
  • Verbeterde rapportagemogelijkheden, inclusief op technologie gebaseerde oplossingen
  • Aanvullende strategieën ontworpen om geweld op school te helpen voorkomen

Lees meer over het programma op de BJA-website. Vanaf april 2020 was er meer dan $11 miljard toegekend via dit programma, dat voor het eerst van start ging in 2018. Dit programma accepteert doorgaans aanvragen voor de eerste paar maanden van het kalenderjaar.

Schoolveiligheidsteken
Schoolveiligheidsteken

Doelsubsidies voor openbare veiligheid

Retailgigant Target zet zich in om de veiligheid te helpen verbeteren in de gemeenschappen waar het bedrijf zaken doet. De subsidies voor openbare veiligheid van Target zijn beschikbaar voor openbare scholen en 501(c)(3) liefdadigheidsinstellingen binnen een straal van 160 kilometer van een van de distributiecentra of winkels van het bedrijf. Er wordt prioriteit gegeven aan programma's die gericht zijn op misdaadpreventie en programma's die de relatie tussen jongeren en openbare veiligheidspartners versterken.

Dit is een subsidieprogramma dat alleen op uitnodiging toegankelijk is. In aanmerking komende scholen of non-profitorganisaties die in aanmerking willen komen, moeten contact opnemen met hun plaatselijke winkel of distributiecentrum om een ontmoeting met het Asset Protection-team aan te vragen. Tijdens de bijeenkomst moet een vertegenwoordiger van de organisatie gedetailleerde informatie verstrekken, zoals:

  • Algemene informatie over het schoolveiligheidsinitiatief en de verwachte impact ervan op de gemeenschap
  • Bedrag van de subsidieaanvraag
  • Overzicht van hoe geld dat via het programma wordt ontvangen, zou worden gebruikt
  • Details over hoe het programma zal worden beoordeeld en geëvalueerd

Beurzen worden elk jaar in april en september toegekend. Bezoek voor meer informatie de pagina met openbare veiligheidssubsidies op de bedrijfswebsite van Target.

Motorola Solutions Grant Assistance

Hoewel Motorola subsidies niet rechtstreeks financiert, bieden ze wel gratis hulp aan scholen en non-profitorganisaties om hen te helpen financiering veilig te stellen ter compensatie van de kosten van op veiligheid gerichte schoolcommunicatiesystemen, zoals het SchoolSAFE Communications-programma van het bedrijf. Als uw school financiering zoekt om de veiligheid te verbeteren door middel van verbeterde communicatiemogelijkheden, kunt u gratis hulp bij het zoeken naar subsidies aanvragen via de subsidiepagina van Motorola Solutions.

Voorbeelden van staatssubsidies voor schoolbeveiligingsapparatuur

Sommige staten bieden subsidieprogramma's aan die gericht zijn op de veiligheid van scholen. Een paar voorbeelden worden hier vermeld; Als u ergens anders woont, moet u contact opnemen met het Ministerie van Onderwijs (DOE) van uw staat om na te gaan of er door de staat gefinancierde programma's beschikbaar zijn waar u woont of werkt.

  • Indiana Secured School Safety Grant (SSSG): Het SSSG-programma van Indiana, geïmplementeerd in 2013, biedt schooldistricten, maar ook particuliere en charterscholen, toegang tot bijpassende fondsen om de kosten van de voorbereiding op en het aanpakken van schoolveiligheid te helpen dekken risico's en bedreigingen. Aanvragen worden elk jaar tot begin augustus geaccepteerd. Elk jaar worden er details vrijgegeven over welke fondsen die via dit door de staat gefinancierde programma zijn toegekend, precies kunnen worden gebruikt.
  • Texas Education Agency (TEA) School Safety & Security Grant: Dit jaarlijkse door de staat gefinancierde subsidieprogramma biedt openbare scholen toegang tot geld om de kosten te dekken van het installeren van schoolbeveiligingsapparatuur (zoals kogelwerend glas, verbeterde deuren, voertuigbarrières, enz.) en bewakings-/alarmsystemen. Aanvragen sluiten doorgaans in januari van elk jaar.
Beveiligingsmonitoring
Beveiligingsmonitoring

Zoek voortdurend naar filantropieprogramma's voor scholen

Subsidieprogramma's zijn niet altijd hetzelfde van jaar tot jaar. Net zoals de behoefte aan geld om veranderingen in de schoolveiligheid te verbeteren, geldt dat ook voor de beschikbaarheid van fondsen. Blijf ijverig zoeken naar mogelijkheden op federaal, staats- en lokaal niveau, maar ook bij particuliere organisaties. Gebruik best practices voor het vinden van subsidiefinanciering. Neem bijvoorbeeld contact op met de DOE en wetshandhavingsinstanties van uw staat om advies te vragen bij uw zoektocht naar subsidiefinanciering. Als deze bureaus een manier aanbieden om u te registreren om via e-mail op de hoogte te worden gehouden van subsidieprogramma's, meld u dan aan voor hun lijsten. Overweeg ook om contact op te nemen met de Kamer van Koophandel bij u in de buurt om na te gaan of zij informatie hebben over mogelijke subsidieprogramma's, stichtingen of andere financieringsmogelijkheden. Zodra u geschikte programma's heeft geïdentificeerd, is de volgende stap het schrijven en indienen van succesvolle subsidievoorstellen.

Aanbevolen: