Beste restaurants in Atlanta

Inhoudsopgave:

Beste restaurants in Atlanta
Beste restaurants in Atlanta
Anonim
Atlanta, Georgië
Atlanta, Georgië

Atlanta is een van de grootste stedelijke centra aan de oostkust. Mensen van over de hele wereld verhuizen elk jaar naar Atlanta, en dit betekent dat er een bloeiende restaurantscene is die alles te bieden heeft, van zuiderse comfortklassiekers tot internationale fusiondelicatessen. Als je Atlanta bezoekt of er onlangs bent verhuisd, bekijk dan deze geweldige plekken om een ma altijd te nuttigen.

1. Staplehouse

Vers geoogste groenten
Vers geoogste groenten

Staplehouse is een van de beste nieuwe restaurants in Atlanta. Staplehouse is gevestigd in de Old 4th Ward van Atlanta en heeft een heerlijk menu dat per seizoen verandert, afhankelijk van wat lokale telers klaar hebben staan. Het eten is niet alleen heerlijk en seizoensgebonden, maar Staplehouse heeft ook een servicemissie. Ze zijn een dochteronderneming met winstoogmerk van The Giving Kitchen, een non-profitorganisatie die werknemers in de voedselindustrie in het metrogebied van Atlanta helpt wanneer zich onverwachte medische of financiële problemen voordoen.

2. Aviva door Kameel

Falafels met kerstomaatjes en sla op plaat
Falafels met kerstomaatjes en sla op plaat

Aviva by Kameel wordt niet alleen hoog gewaardeerd door gasten, maar is volgens Thrillist momenteel ook een van de beste restaurants in Atlanta. Bereid je smaakpapillen voor op een reis over de Atlantische Oceaan, want Aviva by Kameel serveert enkele van de beste falafel, shwarma en andere delicatessen uit het Midden-Oosten die je ooit hebt geproefd. Dit is een familiebedrijf dat in 2012 is gestart en alles baseert op oude familierecepten.

3. Arme Calvijn

Interieur van de arme Calvijn
Interieur van de arme Calvijn

Chef Calvin Phan is geboren in Vietnam en klassiek geschoold in Duitsland. In 2012 bracht hij zijn culinaire stijl naar het centrum van Atlanta, en Poor Calvin's was geboren. In dit schilderachtige restaurant kun je terecht voor prachtige Thaise gerechten met een zuiders tintje, de beste brunch in de binnenstad en enkele van de beste cocktails van de hele stad. Arme Calvin's wordt algemeen beschouwd als een van de best bewaarde geheimen van Atlanta.

4. De generaal Muir

Broodje pastrami
Broodje pastrami

De generaal Muir heeft in slechts vier jaar tijd zijn claim op de foodiescene van Atalanta gevestigd. De New York Times noemde het een van de beste plekken om te eten in Atlanta. TGM serveert klassieke New Yorkse Joodse Deli-klassiekers zoals bagels met open gezicht, latkes en knapperige pastrami. Als deze gerechten je niet doen watertanden: in 2016 werd het uitgeroepen tot de beste nieuwe bakkerij vanwege het voortreffelijke brood.

5. Fox Bros. Bar-BQ

Interieur van Fox Bros Bar-BQ-foto door James Camp Photography
Interieur van Fox Bros Bar-BQ-foto door James Camp Photography

Sinds 2007 verzorgen Jonathan en Justin Fox heerlijke barbecues vanuit hun restaurant in Atlanta. Als je op zoek bent naar een barbecue in achtertuinstijl, dan is Fox Bros. zeker de plek waar je heen wilt. Het werd door ABC News zelfs uitgeroepen tot een van de beste barbecuerestaurants in Atlanta. Alle recepten van Jonathan en Justin zijn ontstaan tijdens barbecues in de achtertuin met vrienden en familie, wat bijdraagt aan de smaak van eigen bodem.

6. Viva La Vegan

Kerrie kom
Kerrie kom

Als je behoefte hebt aan een veganistische/vegetarische optie in Atlanta, is Viva La Vegan een must. Deze lokale plek is een van de 10 essentiële vegetarische restaurants in Atlanta. Ze serveren zuidelijke gerechten met een veganistisch tintje, zoals veganistische chilidogs, Chik N and Waffles en Fishless Po Boy-sandwiches. Vanaf 20 augustus 2017 lijkt hun website buiten gebruik te zijn, maar hun telefoon is actief en ze zijn open.

7. Een Mano

een mano bistro-buitenkant
een mano bistro-buitenkant

A Mano is al sinds 2014 in de maak en nu het eindelijk open is, is het een van de populairste nieuwe restaurants in Atalanta. Chef-kok Chandler Cottinghame serveert eenvoudige, traditionele Italiaanse gerechten met verse ingrediënten, zoals zelfgemaakte pasta.

8. Bone's Restaurant

Gegrilde steak
Gegrilde steak

Bone's is een instelling in Atlanta. Hoewel het zeker aan de duurdere kant is, is het het beste gastronomische restaurant in Atlanta en een geweldige plek om een goed glas wijn te krijgen. Als je voor een speciale gelegenheid een luxe steakhouse met verrukkelijk vlees wilt, dan is Bone's de plek om naartoe te gaan.

9. Ticonderoga Club

Gekonfijte eend
Gekonfijte eend

De Ticonderoga Club staat vooral bekend om zijn geweldige cocktails en geweldige drankmenu, maar hun eten mag je ook niet missen. Het menu is kort, maar de gerechten worden consequent als een van de beste in Atlanta beoordeeld. Dit is een hippe club die genoeg te bieden heeft voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder avondje uit. Ze bieden ook een leuk zondagsbrunchmenu.

10. Witte Huis

Omelet met feta
Omelet met feta

Het is de belangrijkste ma altijd van de dag, dus waarom zou je niet ontbijten bij Atlanta Magazine's topkeuze voor ontbijt in Atlanta? White House serveert Grieks geïnspireerde ontbijtgerechten en heeft voor ieder wat wils. De lokale favoriet is de Olympische omelet, die veel feta, paddenstoelen en tzatziki bevat om je innerlijke Griekse kant te bevredigen. Maak je geen zorgen, het wordt ook geleverd met gebakken kippenvingers en koekjes met worstjus.

De vele smaken van Atlanta

Atlanta heeft de culinaire avonturiers van de wereld veel te bieden. Het meest opwindende aan Atlanta is hoe snel het groeit. Nu steeds meer mensen Atlanta hun thuis noemen, gaan er tal van geweldige restaurants open. Of je nu op zoek bent naar Italiaanse, Thaise of ouderwetse, landelijke gerechten, je kunt het perfecte gerecht vinden in de gevarieerde restaurantscene van Atlanta.

Aanbevolen: