Gratis hulp bij scheikunde op de middelbare school online vinden

Inhoudsopgave:

Gratis hulp bij scheikunde op de middelbare school online vinden
Gratis hulp bij scheikunde op de middelbare school online vinden
Anonim
Tiener bezig met scheikundehuiswerk
Tiener bezig met scheikundehuiswerk

Gratis online hulp bij scheikundehuiswerk op de middelbare school geeft tieners direct toegang tot studiegidsen, hulpmiddelen, docenten en docenten, zodat je je opdracht zo snel mogelijk kunt voltooien. Als je weet waar je online de beste huiswerkhulp kunt vinden, hoef je niet te wachten tot je docent beschikbaar is voor vragen.

Huiswerkhulpwebsites

Van docentenwebsites tot tutorchats en universiteitswebsites, er is online geen tekort aan HS Chem-hulp. Bekijk alle beschikbare bronnen en kies degene die er professioneel uitziet en hulp biedt voor uw specifieke behoefte.

Khan Academie

Khan Academy, een non-profit onderwijsorganisatie, biedt gratis vakspecifieke tutorials over een breed scala aan scheikundige onderwerpen. Klik gewoon op het onderwerp waarbij u hulp nodig heeft en kies uit verschillende lessen die in een nieuw venster verschijnen. Soms wordt de informatie in tekst met afbeeldingen gepresenteerd en soms in een video. In het onderdeel AP Scheikundetestantwoorden van 2015 wordt u door elke vraag op dit examen geleid en wordt uitgelegd hoe u het antwoord kunt vinden, wat handig kan zijn als uw huiswerk soortgelijke vragen bevat.

Chem4Kids

Soms heb je gewoon een supereenvoudige uitleg van een complex onderwerp nodig om het te begrijpen. Als je vastzit aan een huiswerkvraag die gaat over materie, atomen, het periodiek systeem, elementen, reacties of biochemie, kan Chem4Kids je helpen met een eenvoudige uitleg van het onderwerp.

Hoe los ik het op?

Tienermeisjes die thuis wetenschap studeren
Tienermeisjes die thuis wetenschap studeren

Gepresenteerd door Purdue University, de Hoe los ik het op? De helppagina voor scheikunde behandelt de onderwerpen chemisch evenwicht, kinetiek, oplossingen, elektrochemie, nucleaire chemie en thermodynamica. Op de site vindt u stapsgewijze tutorials over zaken als het maken van een ICE-grafiek of het bepalen van de molmassa. De uitleg bevat altijd een voorbeeld dat vergelijkbaar is met wat je in je huiswerk zou vinden.

Krijg hulp bij scheikunde

Volg samen met Dr. Kent terwijl hij de basisonderwerpen van de middelbare school en inleidende scheikundeonderwerpen op de universiteit uitlegt via video's op GetChemistryHelp.com. Kies het onderwerp waarbij u hulp nodig heeft en klik vervolgens op het gedeelte 'Oefenproblemen' om te zien hoe Dr. Kent u begeleidt bij het beantwoorden van een probleem. U kunt zelfs het online formulier onder het tabblad "Contact" gebruiken om hem een vraag te sturen.

De cavalcade van de chemie

Mr. Guch biedt een humoristische benadering van een zwaar onderwerp. Deze site bevat een scheikundewoordenboek en leuke uitleg over scheikundige onderwerpen, van grafieken tot polariteit. Als je een snelle en pijnloze site nodig hebt om de uitleg van een onderwerp door te nemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Onderwerptutorials bevatten uitleg en diagrammen.

Socratische scheikundehulp

Socratic biedt zowel websitehulp als app-ondersteuning en is een gratis huiswerkhulp die hulp biedt bij een verscheidenheid aan middelbare schoolvakken, waaronder scheikunde. Op de Socratic-website vindt u in de sectie scheikunde tutorials, onderverdeeld per onderwerp. Bij elk specifiek onderwerp zijn tekst en afbeeldingen opgenomen als onderdeel van de uitleg. In de gratis Socratic-app kun je een foto maken van je huiswerkvraag en direct resultaten krijgen, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie, inclusief instructies voor het beantwoorden van de huiswerkvraag.

Chemiecalculator-app

Chemistry Calculator van MAP Development kan gratis worden gedownload en gebruikt op elk apparaat. Tieners kunnen de app gebruiken om antwoorden te vinden op basisbewerkingen zoals molmassa en massapercentage-samenstelling. De app bevat ook een korte handleiding voor alle elementen.

Chemistry Pro 2019-app

Download Chemistry Pro 2019 gratis voor toegang tot een scheikundewoordenboek, snelle feiten over beroemde scheikundigen en een zoekfunctie waarmee u precies kunt vinden wat u nodig heeft. Dit is een van de weinige online scheikundehuiswerkhulpjes die informatie bevat over beroemde scheikundigen.

Chemie Hulp Live Chat

Middelbare scholieren die scheikundehuiswerk maken
Middelbare scholieren die scheikundehuiswerk maken

Soms wordt het antwoord op je scheikundige problemen niet in één nacht opgelost. Voor voortdurende gedachten en zorgen over scheikunde die u online wilt uiten, kunt u leerlingvriendelijke websites raadplegen die precies geschikt zijn voor middelbare scholieren.

  • Als je snel wilt chatten met iemand die je kan helpen bij het invullen van een huiswerkvraag, kun je met een open chatgroep zoals Chemical Forums kiezen uit tientallen specifieke discussies en een vraag stellen.
  • Voor Pro Quest moet je eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij je leraar of schoolbibliothecaris. U kunt uw vragen stellen en van deze website een snel antwoord verwachten. Ze kunnen u zelfs helpen met onderzoeksprojecten.
  • Samenwerkingsvraaggigant Reddit heeft groepen zoals ChemHelp die zich inzetten om studenten te helpen scheikundevragen te beantwoorden.
  • Brainly is een huiswerkhulpforum dat punten als betaalmiddel gebruikt en een chemiekanaal heeft. Het kost je punten om vragen te stellen en je verdient punten door goede antwoorden te geven op andere vragen of door actueel te blijven in je account.

Chemieprojecthulp online

Dus je moet een scheikundeproject voltooien of een wetenschappelijk artikel schrijven? Als u op zoek bent naar dit soort bronnen, overweeg dan de volgende websites. Zorg er wel voor dat u dit aan een volwassene vraagt voordat u met een scheikundig experiment begint. Beter veilig dan geaard, toch?

  • Info Please is een website met alle antwoorden. Het beschikt over een geweldig virtueel chemielaboratorium, dat u kan helpen begrijpen hoe bepaalde reacties werkelijk werken. Het bevat een verklarende woordenlijst met veelgebruikte termen en ideeën voor uw volgende scheikundeproject.
  • All Science Fair Projects bevat meer dan 500 ideeën voor je volgende wetenschapsbeursproject, inclusief scheikundige experimenten waarvan je je misschien afvraagt of bepaalde projecten wel kunnen worden voltooid. Doe wat je leuk en nieuw lijkt.
  • Reeko's Mad Scientist Lab is een coole plek om meer te leren over scheikunde en ideeën op te doen voor je volgende scheikundeproject of experiment. Het is een luchtige plek om te spelen en inspiratie op te doen, en het verwelkomt jou en je jongere broers en zussen. Vergeet je bril niet!
  • Homeschooling Chemistry biedt heel veel coole scheikundige experimenten, virtuele software, games en lesplannen. Als u door de vele functies van deze website bladert, zult u merken dat sommige pagina's inspireren tot het soort scheikundeproject waaraan u wilt werken.

Huiswerkhulp krijgen

Je leraar is altijd de eerste persoon bij wie je moet zijn voor huiswerkhulp, maar hij of zij is niet altijd beschikbaar als je thuis aan opdrachten werkt. Bekijk aan het begin van het schooljaar de websites, chats, video's en apps voor scheikundehuiswerk op de middelbare school, zodat je ze meteen kunt gebruiken.

Aanbevolen: