Kaarsenmaaklessen vinden

Inhoudsopgave:

Kaarsenmaaklessen vinden
Kaarsenmaaklessen vinden
Anonim
Gesmolten kaarsvet in glazen mallen gieten
Gesmolten kaarsvet in glazen mallen gieten

Het volgen van een cursus kaarsen maken is een uitstekende manier om meer te leren over de verschillende soorten kaarswas, de benodigde apparatuur en de verschillende technieken die worden gebruikt om elke stijl kaars te maken. Er zijn veel lessen voor het maken van kaarsen beschikbaar voor degenen die nieuw zijn in het vak en voor ervaren kaarsenmakers die een nieuwe vaardigheid of techniek willen leren.

Online lesopties

Je hoeft niet te reizen om enkele basisvaardigheden voor het maken van kaarsen te leren. Een paar plaatsen online bieden gratis of goedkope lessen in het maken van kaarsen aan die je kunt volgen om de basisprincipes te leren, evenals enkele meer geavanceerde technieken.

De Kaarsenacademie

Cursussen voor het maken van kaarsen via The Candy Academy met de wereldberoemde kaarsenontwerper Gary Simmons zijn een goede optie. Er worden drie soorten online kaarsenmaaklessen aangeboden. De één is online via video's en de ander is via Skype. Naast de online lessen worden er persoonlijke workshops aangeboden in Jamaica en West-Indië. Cursusinstructeurs zijn toonaangevende kaarsenontwerpers. Online cursussen omvatten:

  • Hobbycursus:Deze cursus leert je hoe je een kaarsenstudio opzet en begint met het maken van je designerkaarsen. Kosten bedragen 25 euro voor 5 lessen.
  • Interactieve cursus: Dit is een interactieve cursus van 5 lessen met instructeur. Aan het einde van de maand doe je een test en stuur je foto's in van je kaarscreaties. Kosten bedragen 40 euro.
  • Cursus voor het opzetten van bedrijven: Uitgebreide en interactieve 10 cursussen bieden ontwerp, marketing en productie voor kleine of grote startende bedrijven. Kosten bedragen 100 euro.
  • Platinumcursus: Inclusief alle drie de cursussen voor 500 euro. Misschien wilt u eens kijken naar de 50% korting die voor een beperkte tijd wordt aangeboden.

Natuurtuin

Nature's Garden biedt meerdere gratis online lessen in zowel basis- als gevorderde kaarsen maken. De lessen zijn gratis en worden aangeboden in PDF-formaat; klik op een van de klassen, zoals How to Make Chunky Votive, Gel Wax, Soy Wax, Chunky Candle en Pillar Candles. Je wordt naar een pagina geleid met instructies voor het maken van de kaars. Inbegrepen in hun vele aanbod zijn lessen over onderwerpen als:

  • Gemeenschappelijke kaarsen die fouten maken
  • Informatie over kaarsadditieven
  • Wetenschap van kaarsafvoer
  • Votiefkaarsen maken
Was in kaarspotten gieten
Was in kaarspotten gieten

De meeste lessen zijn vrij kort en to the point; als je geen ervaring hebt, begin dan met het leren kennen van de ingrediënten en het proces. Als je eenmaal de basisbeginselen onder de knie hebt, is het eenvoudig om aan een project te beginnen, aangezien de website de ingrediëntenlijsten en stapsgewijze instructies biedt voor het maken van de kaars.

Universele klasse

Universal Class biedt een cursus Kaarsen Maken 101 aan voor $50 zonder certificaat, of $75 met een CEU-certificaat als je aan het eind een certificaat van voltooiing wilt ontvangen. De cursus wordt geleid door een instructeur, maar kan in eigen tempo worden gevolgd en duurt ongeveer 10 uur. Als u zich aanmeldt voor de cursus, krijgt u zes maanden de tijd om de cursus te voltooien, in uw eigen tempo en in uw eigen tijd. Als u de cursus volgt, krijgt u 1,0 CEU, of krediet voor permanente educatie. Voordat je begint, moet je weten:

  • De cursus omvat 15 lessen, beginnend met de geschiedenis van het maken van kaarsen, over apparatuur, het stapsgewijs maken van kaarsen en additieven, en eindigt met marketingideeën.
  • De cursus behandelt ook uitgebreid het starten van je eigen bedrijf voor het maken van kaarsen en biedt je hulpmiddelen zoals lijsten van groothandelsleveranciers en gemeenschappen voor het maken van kaarsen.
  • Houd er rekening mee dat dit een klas is met een cijfer en dat examens worden gegeven nadat elke les is behandeld.
  • Als je de cursus volgt om de CEU te behalen, moet je minimaal een lesbeheersingscijfer van 70% behalen om te slagen en de cursus te voltooien.

Udemy online cursussen kaarsen maken

Udemy biedt verschillende online cursussen voor het maken van kaarsen, van lessen die speciaal zijn ontworpen voor beginners tot lessen voor gevorderden waarin u leert hoe u een kaarsenmakerij kunt opzetten. De bestverkochte cursus Kaarsen maken - Kaarsen maken voor beginners wordt gegeven door Shona O'Connor. Studenten leren over soorten was, kaarsenmallen, werken met essentiële oliën, kleuren en ontwerpen. Je krijgt opdrachten en na voltooiing ontvang je een certificaat. De normale kosten voor de cursus bedragen ongeveer $ 115. De cursus omvat:

  • 3 uur on-demand video
  • 5 artikelen
  • 6 downloadbare bronnen

Lokale klassen vinden

Als je persoonlijk instructie wilt krijgen, kun je misschien een aantal cursussen kaarsen maken bij jou in de buurt vinden. Veel ambachtswinkels en community colleges bieden tegen een kleine vergoeding lessen in het maken van kaarsen aan. Een paar plaatsen waar je kunt vinden welke lessen er bij jou in de buurt zijn, zijn onder meer:

  • Groupon - Je kunt zoeken naar lessen kaarsen maken voor jouw stad of regio en profiteren van geweldige aanbiedingen, zoals 52% van de reguliere lesprijzen of beter.
  • Klassen volwasseneneducatie - Lokale hogescholen, kunstprogramma's of recreatieafdelingen kunnen lessen kaarsen maken aanbieden als onderdeel van hun volwasseneneducatieprogramma. Controleer hun lesaanbod wanneer dit wordt gepost om te zien of er een in de buurt is.
  • Yelp - Bezoek Yelp en voer 'Kaarsen maken lessen' en je stad in de zoekvelden in. Het retourneert alle lessen die bij jou in de buurt worden aangeboden, evenals recensies van degenen die ze hebben geprobeerd.
  • Lokale handwerkwinkels - Sommige handwerkwinkels zoals Michaels, A. C. Moore en Joann bieden het hele jaar door een verscheidenheid aan lessen. Het schema verandert vaak en verschilt per locatie; bel uw plaatselijke winkel om te zien of ze binnenkort kaarsen gaan maken.
  • Bibliotheek - Veel bibliotheken hebben informatie over lessen die bij jou in de buurt worden gegeven, of dit nu via de bibliotheek zelf, de stad of een plaatselijk gemeenschapscentrum is.

Leer je eigen kaarsen maken

Of je nu een online cursus volgt of een cursus bij jou in de buurt zoekt, kaarsen leren maken kan een leuke kennismaking met deze hobby zijn. Leer de basis of verbeter je vaardigheden met instructies van leraren die veel over dit vak weten.

Aanbevolen: