Bedankt voor collega's

Inhoudsopgave:

Bedankt voor collega's
Bedankt voor collega's
Anonim
Met de hand geschreven bedankbriefje
Met de hand geschreven bedankbriefje

Als iemand met wie u samenwerkt een extra stap doet om u te helpen met een project of u op een andere manier hulp biedt, stuur dan een bedankbriefje om uw waardering te tonen. Het kost maar een paar momenten van uw tijd, maar het zal veel betekenen voor uw collega.

10 voorbeeldbedankbriefjes voor collega's

Bedankbriefjes hoeven niet uitgebreid te zijn. U hoeft alleen maar duidelijk te zijn waarvoor u uw collega bedankt, en de toon vriendelijk maar professioneel te houden. De 10 voorbeelden van bedankbriefjes die hier worden gegeven, bestrijken een verscheidenheid aan situaties die u vaak tegenkomt in een werkomgeving. Kies degene die het beste aan uw behoeften voldoet en gebruik een van deze afdrukbare bedankkaartsjablonen om een persoonlijk, handgeschreven bericht te maken.

Bedankt dat je mij hebt getraind

Michelle, Ik wilde even de tijd nemen om u te laten weten hoeveel ik het op prijs stel dat u mij hebt getraind in het gebruik van het nieuwe softwareprogramma van het bedrijf. Ik voel me nu helemaal klaar om het te gebruiken. Nogmaals bedankt voor het beantwoorden van al mijn vervolgvragen, en ik kijk ernaar uit om met je samen te werken aan dit project.

Met vriendelijke groet, Katherine Jones

Bedankt voor de handelsvrije dagen

Sean, Ik wilde er zeker van zijn dat je weet hoeveel ik je bereidheid waardeer om vrije dagen met mij te ruilen. Laat het me weten als je me ooit een gunst nodig hebt, en ik zal mijn best doen om je tegemoet te komen.

Met vriendelijke groet, Jacob Kretz

Bedankt voor het aannemen van mijn wachtdienst

Marcus, Hartelijk bedankt dat je die wachtdienst voor mij op je neemt. Drie dagen achter elkaar zouden vermoeiend zijn geweest. Laat het me weten als ik er ooit een voor je moet meenemen.

Met vriendelijke groet, Art Frankel

Bedankt dat je me hebt geholpen bij dat project

Cassie, Het project bleek een groot succes, grotendeels dankzij jou. Ik waardeer uw aandacht voor detail en uw werkethiek is uitstekend. Ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken.

Groeten, Carol Connor

Bedankt dat u mij aanbeveelt voor de promotie

George, Ik wil u bedanken voor de aanbevelingsbrief die u voor mij schreef toen ik solliciteerde naar de functie van Managing Editor. Ik weet wat een druk schema je hebt, en ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om het te doen.

Groeten, Kylie Abercrombie

Bedankt voor het organiseren van mijn pensioenfeest

Sam, Ik ben ontroerd dat je zo'n geweldig pensioenfeest voor mij hebt georganiseerd op kantoor. Je hebt echt je best gedaan om het speciaal te maken met de decoraties en het delicatessenblad, en de taart was heerlijk. Bedankt dat je me zo'n geweldig afscheid hebt gegeven.

Met vriendelijke groet, Norma Smith

Bedankt voor de voorsprong op die verkoop

Karen, Ik waardeer de leiding die je me gaf bij die verkoop enorm. Het bleek erg lucratief. Heel erg bedankt.

Groeten, Kevin McElroy

Bedankt dat je me een douche hebt gegeven op kantoor

Jean, Ik wil je bedanken voor het geven van die baby-/huwelijksshow gisteren op het werk. Het was zo aardig van je, en het eten en de decoraties waren geweldig. Je hebt echt een talent voor feestplanning!

Met vriendelijke groet, Sheila Manning

Bedankt dat je voor mij hebt gezorgd terwijl ik met zwangerschapsverlof was

Jill, Ik wil je bedanken voor het invullen voor mij terwijl ik met zwangerschapsverlof was. Je hebt alles zo goed bijgehouden dat het voelt alsof ik nooit ben weggeweest. Bedankt voor het uitstekende werk.

Met vriendelijke groet, Marlie Chasen

Bedankt voor het organiseren van mijn verjaardagsfeestje

David, Hartelijk bedankt voor het geven van een verjaardagsfeestje voor mij op kantoor. Je bent goed in het geheimhouden, want ik had geen idee dat het zou gebeuren! De taart was heerlijk en ik heb een geweldige tijd gehad.

Met vriendelijke groet, Jim Reardon

Aarzel nooit om uw waardering te tonen

Het heeft alleen maar zin om uw collega's te laten weten dat u hun bijzondere inspanningen erkent en waardeert. Als je er een punt van maakt om je dankbaarheid te uiten aan de mensen met wie je werkt, zul je merken dat ze in de toekomst waarschijnlijk veel meer bereid zijn om een helpende hand te bieden.

Aanbevolen: