Prom King-campagnetips

Inhoudsopgave:

Prom King-campagnetips
Prom King-campagnetips
Anonim
Prom King en Queen dansen
Prom King en Queen dansen

Gekozen worden tot koning van het bal houdt veel meer in dan alleen populariteit. De juiste kandidaat moet een voorsprong hebben op alle andere potentiële balkoningen; hij kan niet zomaar een knap gezicht in de menigte zijn.

Campagnetips voor Prom King

Voor de beste kans om balkoning te worden, neem je een proactieve houding aan. Pas uw strategie aan uw behoeften aan, zodat uw naam onder de aandacht wordt gebracht.

Roep hulp in

De gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat mensen je nomineren en op je stemmen, is door je vrienden je te laten helpen. Laat je vrienden met andere mensen praten over waarom stemmen op jou een goed idee is. Profiteer van de kracht van mond-tot-mondreclame en zorg ervoor dat degene die u helpt het stemmen op u als schoolbalkoning volledig steunt. Houd er rekening mee dat de beste manier om mensen aan het praten te krijgen, is door degene die jouw naam promoot dit op een oprechte manier te laten doen.

Mini-evenementen gooien

Als je daartoe in staat bent, organiseer dan mini-evenementen die laten zien wie je bent en wat je leuk vindt. Dit kunnen geïmproviseerde dansfeesten zijn, muziekoptredens uitgevoerd door jou of klasgenoten, of een snelle comedyshow. Deze kunnen na schooltijd worden gedaan, of mogelijk tijdens de lunch als uw school dit goedkeurt. Als jij niet optreedt en een klasgenoot wel, zorg er dan voor dat hij of zij je aan het eind van zijn optreden promoveert.

Maak een pakkende slogan

Niets blijft zo in je hoofd hangen als een pakkende slogan. Maak er een met een deuntje in gedachten en vraag vrienden en familie of het pakkend genoeg klinkt. Bedenk een paar opties en laat je vrienden op hun favoriet stemmen voordat ze deze aan de rest van je leeftijdsgenoten voorleggen.

Give Away Goodies

Als je kunt, geef dan goodies weg die jou promoten als balkoning. Dit kunnen onder meer spelden, overhemden, sokken en gebakken lekkernijen zijn. Deze moeten uw gezicht, naam of slogan bevatten om mensen eraan te herinneren op wie ze moeten stemmen. Zorg ervoor dat je eerst contact opneemt met je school voordat je dit doet, aangezien sommige hier regels tegen hebben.

Gedraag je als een schoolbalkoning

Om deze nobele status op jouw school te bereiken, moet je een bepaalde handeling, stijl en uiterlijk hebben. Daarnaast moet je niet alleen in de mal passen, maar ook zorgen dat de mal bij jou past. Op een grote school hebben veel jonge mannen alles wat nodig is om een nominatie te verdienen. Om te winnen moet je over alle noodzakelijke eigenschappen en eigenschappen beschikken.

Doe mee

Tienerjongen op school
Tienerjongen op school

Betrokken zijn bij je school en de bredere gemeenschap is essentieel voor het winnen van een nominatie en daaropvolgende stemmen. Mensen zullen alleen op u stemmen als ze u herkennen en zich uw vriendelijkheid en deelname herinneren. Hoewel het misschien raar lijkt, is de race om de koning van het bal vergelijkbaar met het presidentschap. Stel je voor welke kwaliteiten je zou verkiezen in een presidentskandidaat, en probeer deze na te streven. De ideale president zou een verscheidenheid aan individuen kunnen bereiken, waardoor ze het gevoel krijgen dat hij een persoonlijke band met elk van hen heeft en in staat is om hun behoeften en zorgen te vertegenwoordigen. Betrokkenheid is de beste manier om een goed cv op te stellen voor uw ras (en voor deelname aan de universiteit) en stelt u in staat zoveel mogelijk kiezers te ontmoeten. Overweeg om deel te nemen aan of te blijven aan bepaalde activiteiten om kennis te maken met een verscheidenheid aan individuen:

  • Sport
  • Dramaclub
  • Schoolkrant
  • Debatteam
  • Andere buitenschoolse activiteiten
  • Inzamelingsacties

De beste kandidaat voor het koningschap is ook betrokken bij activiteiten buiten school. Bedenk dat uw gedrag buiten school een weerspiegeling is van uw verkiezingspotentieel. Ouders zijn vaak betrokken bij de gemeenschap en kunnen invloed uitoefenen op de manier waarop hun kinderen stemmen. Als een ouder zich jou herinnert als de vriendelijke caissière in de supermarkt of als misdienaar in de kerk, zal hij of zij jou waarschijnlijk aanbevelen als de meest waardige kandidaat voor de stemming van hun tiener. Overweeg de volgende gemeenschapsactiviteiten:

  • Vrijwilliger voor een lokale Habitat for Humanity of een humane samenleving.
  • Word lid of vorm een band.
  • Neem deel aan een religieuze activiteit.

Aspiraties en doelen

De ideale kandidaat heeft specifieke doelen en kan deze bespreken met de schoolgemeenschap. Houd een lijst met potentiële hogescholen gereed; wees bereid om uw carrièredoelen met potentiële kiezers te bespreken.

Persoonlijkheidskenmerken

Veel kiezers zullen erkennen dat uw nominatie feitelijk deel uitmaakt van een populariteitswedstrijd, en sommigen zullen het kwalijk nemen. Om dit obstakel te overwinnen, moet u sociaal zijn met dergelijke personen, naast deelname aan activiteiten of hen helpen met schoolgerelateerde projecten. Wees je bewust van hoe andere mensen je zien, zelfs als je een slechte dag hebt. Een prom-koning zou de volgende dingen moeten doen:

  • Wees aardig.
  • Wees attent.
  • Heb een verscheidenheid aan vrienden in verschillende sociale kringen.
  • Kleed je scherp.
  • Wees goed verzorgd.
  • Maak kennis met een verscheidenheid aan individuen.
  • Kom goed overeen met leraren.

Academisch leven

Naast de bovenstaande kwaliteiten en gedragingen heeft een waardige kandidaat een voorbeeldig academisch record. Streef ernaar om schoolwerk, schoolactiviteiten, externe activiteiten en je sociale leven in evenwicht te brengen, en onthoud altijd dat je cijfers voorrang hebben op alles, zelfs winnen!

Campagne voeren voor Prom King

De belangrijkste stap richting winnen is de campagne. Individuen willen weten waarom je het verdient om te winnen en wat je tijdens je middelbare schoolcarrière hebt gedaan om hun stem te verdienen. Houd deze tips in gedachten:

  • Begin vroeg met campagne voeren.
  • Rekruteer vrienden en familieleden om te helpen bij het maken van posters en spandoeken.
  • Vraag vrienden van verschillende sociale groepen om je te promoten bij hun vrienden en kennissen.
  • Maak lesaankondigingen.
  • Plaats borden op uw auto en kluisje.

Positieve houding

Een positieve houding is je grootste bezit. Een vriendelijk knikje naar vreemden en een glimlach op je gezicht laten de leerlingen zien dat je attent en vriendelijk bent. Als je twijfelt aan je vermogen om te winnen, zullen anderen dat ook doen.

Nominatieproces

Het nominatieproces verschilt over het algemeen van school tot school. Meestal stemmen studenten op hun favoriete persoon. Alle topwinnaars worden onderdeel van het balhof, en alleen leden van het hof komen in aanmerking om koning en koningin van het bal te worden.

Prom King Taken

Zodra je bent gekozen als koning van het bal, moet je bepaalde verantwoordelijkheden en taken op je nemen die verband houden met de functie. Dit kunnen de volgende taken omvatten:

  • Speciale taken/verzoeken van schoolbal of commissie
  • De modestandaard instellen voor het bal
  • Gasten zich welkom laten voelen op het evenement
  • Speciale deelname aan voetbalwedstrijden, spiritweek of andere schoolactiviteiten

Potentiële obstakels voor Prom King

Naast de koninklijke glorie van het balkoningschap zijn er ook uitdagingen. Het combineren van schoolwerk, gezinsleven, sociale druk en buitenschoolse activiteiten is je grootste uitdaging. Je moet georganiseerd en snel zijn. Vergeet ook kleine obstakels niet: is uw smoking op tijd klaar? Wat als de gekozen prom queen niet je vriendin is? Wees bereid om deze problemen op een kalme, vriendelijke manier aan te pakken.

Blijf veilig

Vergeet niet om veilig te blijven tijdens uw sociale campagnes. Rijd nooit onder invloed en stimuleer altijd veilig gedrag bij anderen. Met uw organisatorische vaardigheden en buitenschoolse activiteiten gepland rond uw campagne, bent u op weg om de koning te worden!

Aanbevolen: