Een korte handleiding voor kamperen in Indiana Dunes: campings en activiteiten

Inhoudsopgave:

Een korte handleiding voor kamperen in Indiana Dunes: campings en activiteiten
Een korte handleiding voor kamperen in Indiana Dunes: campings en activiteiten
Anonim
Schilderachtig uitzicht op de duinen gezien door tent op zand tegen heldere hemel tijdens
Schilderachtig uitzicht op de duinen gezien door tent op zand tegen heldere hemel tijdens

Als u op zoek bent naar een zomervakantiebestemming in het Midwesten die het beste biedt van wat de natuur te bieden heeft, ontspanningstijd en veel activiteit, wilt u misschien een kampeertrip naar Indiana Dunes maken. Dit juweeltje heeft verschillende plaatsen waar je je kamp kunt opzetten en er is veel te zien en te ontdekken.

Dunewood bij Indiana Dunes National Lakeshore

Dit specifieke park, gelegen in het noordwesten van Indiana, beschikt over een nationale oever van het meer van bijna 40 kilometer lang. Het park grenst aan Lake Michigan en is indrukwekkend groot, met 15.067 hectare.

Camping

De camping is jaarlijks geopend van 1 april tot 31 oktober. De camping beschikt over twee kampeerlussen, bestaande uit in totaal 66 kampeerplaatsen. Elke lus in het park beschikt over douches en toiletfaciliteiten, die toegankelijk zijn voor kampeerders met mobiliteitsbeperkingen. Eén ding om op te merken is dat er op deze camping geen elektriciteitsaansluitingen zijn.

De camping ligt op minder dan een kwart mijl van een benzinestation, een supermarkt en het South Shore Railroad-station, dicht bij alle noodzakelijke benodigdheden en vervoer die kampeerders nodig hebben. Mocht u iets van uw kampeerlijst zijn vergeten, de benodigdheden zijn dichtbij.

Sites kunnen maximaal zes maanden van tevoren worden gereserveerd en kosten $ 25 per nacht. Een verblijf is beperkt tot 14 dagen in 30 dagen. Huisdieren zijn toegestaan, maar alleen als ze verzorgd, gekooid of aangelijnd zijn. Brandhout van essen in het park is ten strengste verboden. Brandhout wordt echter tegen betaling aangeboden en vuur is toegestaan op de camping. Alcohol is verboden op het terrein.

Wat te doen

Er zijn hier een groot aantal activiteiten om je 's ochtends, 's middags en 's avonds bezig te houden. Vogels kijken is een populaire activiteit, waarbij Lake Michigan een belangrijk trekpunt is voor veel vogelsoorten. Het meer biedt volop mogelijkheden voor vissers en watersporters om van het water te genieten. Wandelaars vinden talloze routes met verschillende moeilijkheidsgraden, geschikt voor beginners tot experts. Het park beschikt over 14 wandelpaden waar kampeerders van kunnen genieten, dus neem je beste wandelschoenen mee! Enkele van de meer populaire routes zijn:

  • West Beach Trails (rondwandeling van 3 mijl)
  • Portage Lakefront en Riverwalk Trail (0,5 mijl)
  • Grote Marsh Trail-wandeling (2,1 km)
  • Glenwood Dunes Trails (11 km)
  • Bailly Homestead, Chellberg Farm, Little Calumet River en Mnoké Prairie Trails (5,5 km)
  • Dune Ridge Trail (0,7 mijl)
  • Pinhook Bog Trails (3,3 mijl)

Er is niets beters dan na een lange wandeling in een koud meer te springen. Hier zijn zeven stranden waar u kunt genieten van de zon en waar u kunt zwemmen, terwijl West Beach wordt bemand door strandwachten.

Indiana Dunes State Park

Slechts 75 kilometer ten oosten van Chicago heeft het Indiana Dunes State Park een potentiële kampeerder veel te bieden. Met 2.182 hectare wordt het begrensd door de Indiana Dunes National Lakeshore. Het Dunes Nature Preserve beslaat 1.530 hectare en vormt de oostgrens van het park, met veel van de paden en duinen van het park.

Camping

De camping beschikt over moderne faciliteiten, een stortplaats en elektriciteitsaansluitingen. Er geldt een verblijfslimiet van twee weken voor deze camping. Sommige reserveringen zijn beschikbaar tijdens het hoogseizoen.

De camping beschikt over 140 campings met vlakke, met asf alt verharde kampeerplaatsen, en biedt elektriciteitsaansluitingen, picknicktafels, waterkranen en twee nieuwere douchehuizen met toiletten. Schaduw of halfschaduw is gebruikelijk.

Wat te doen

jongen wandelen met grootvader, vogels kijken
jongen wandelen met grootvader, vogels kijken

Het staatspark staat bekend om zijn duinen en zandstranden. De zwemstranden zijn geopend van Memorial Day tot Labor Day, en zwemmers worden in het weekend veilig gehouden onder toezicht van strandwachten. In de zomer is een strandhuis met concessies geopend. Vogels kijken is een populaire activiteit en er staat een uitkijktoren langs route 10. De toren bevindt zich binnen observatiebereik van het moeras. Het natuurcentrum is het hele jaar door geopend en biedt bezoekers de mogelijkheid wilde dieren te bekijken via een groot observatievenster. Voor de wandelaar lopen zeven routes, variërend van redelijk uitdagend tot ruig, langs de duinen, het natte prairiegebied en andere interessante historische bezienswaardigheden.

Naast deze vrij typische activiteiten biedt het park tijdens de koudere maanden ook mogelijkheden voor sleeën, langlaufen en zandvangen.

Als je op zoek bent naar een bestemming waar het hele gezin altijd iets te doen heeft, dan zijn de Indiana Dunes een logisch antwoord. Overal zijn activiteiten voor natuurliefhebbers. Bezoekers kunnen wilde dieren, wilde bloemen en een verscheidenheid aan natuurlijke habitats zien, van duinen tot natte prairies, stranden en moerassen; educatieve programma's; Historische mijlpalen; locaties van de stad van veraf; en ervaar tijdens het bezoek verschillende andere fascinerende activiteiten. Gelegen net iets ten noordoosten van het geografische midden van de Verenigde Staten, is dit gebied een potentieel haalbare bestemming voor vrijwel elke familie, groep of individu. Er zijn weinig andere plaatsen waar je zoveel kunt zien en doen.

Sunset Hill Farm County Park Camping

Sunset Hill Farm County Park Campground ligt in het Indiana Dunes-gebied. Deze camping ligt in het prachtige, schilderachtige landschap en is geschikt voor grote gezinnen en grotere groepen mensen. Sunset Hill, een kleiner park op slechts 238 hectare, is gastvrij, mooi en een geweldige keuze voor kampeerders die niet de toeters en bellen willen die vaak gepaard gaan met een verblijf in een staatspark.

Camping

De camping beschikt over 16 kilometer aan natuurpaden waar wandelaars van kunnen genieten. Reserveringen zijn welkom en worden aangemoedigd, aangezien deze camping snel vol raakt. De camping beschikt over primitieve toiletten, geen douchefaciliteiten, een groepsvuurplaats en verhuurbare schuilplaatsen. Er is geen elektriciteitsaansluiting op deze specifieke camping.

Sunset Hill staat alleen kamperen in tenten toe; kamperen met campers is niet toegestaan. Elke plek biedt plaats aan twee tenten, bevat een vuurplaats en een picknicktafel. Het nachttarief voor een verblijf op deze camping in Indiana is $ 15.

Wat te doen

Bewandel de paden, maak contact met de natuur en geniet van het gezelschap van je dierbaren. Deze primitieve camping is de perfecte plek om even los te komen van de drukte van het dagelijks leven. Maak s'mores, zing kampvuurliedjes, lees een boek tussen de grassen en wilde bloemen en geniet van de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de natuur.

Lakeshore Camp Resort

Lakeshore camp resort is een geweldige plek voor kampeerliefhebbers die keer op keer willen terugkeren naar de zandduinen van Indiana. Lakeshore Camp Resort ligt op slechts 16 km van het Indiana Dunes State Park en biedt al het plezier dat een gezin zich maar kan wensen tijdens een kampeerexcursie.

Camping

De camping is een ledenpark met 940 plaatsen, 115 campings met volledige aansluiting en 12 hutten die gemakkelijk geschikt zijn voor de meeste gezinnen. Prijzen variëren afhankelijk van de kampeerervaring waar je voor gaat.

  • Tentplaatsen variëren van $39 tot $53, afhankelijk van de dag van de week waarop u kampeert en de tijd van het jaar dat u een plaats reserveert.
  • Reguliere hutten variëren van $82 tot $115, afhankelijk van de dag van de week waarop u kampeert en de tijd van het jaar waarin u een plek reserveert.
  • Het park beschikt over luxe hutten, full-service lofthutten en parkmodelhutten die beschikbaar zijn voor het publiek tegen een dagprijs die hoger is dan de normale hutprijs.

Reserveringen kunnen worden gemaakt door het nummer op de website van de camping te bellen of door een e-mail te sturen naar het adres dat op de website van de camping staat vermeld.

Wat te doen

Het korte antwoord hier is: "Veel!"

Er is zoveel te doen voor zowel kinderen als volwassenen tijdens hun verblijf op deze camping. Het terrein bevat een meer van 22 hectare, drie aparte zwembaden, volleybal, vissen, live-entertainment in het weekend, stranden, bootverhuur, tennisbanen, een drive-in bioscoop, een speeltuin, een speelhal, een minigolfbaan, en talloze andere activiteiten.

Themaweekends worden omgezet in verblijven en leuke spelletjes waar de kinderen aan kunnen deelnemen, zoals speurtochten, bonenzakken gooien en wateractiviteiten.

Zandige ruimte met zoveel aantrekkingskracht

De zandstranden van Indiana worden vaak over het hoofd gezien vanwege de strandsfeer en kampeermogelijkheden. Na een verblijf op een van deze campings zal het moeilijk zijn om ergens anders heen te gaan. Als het om zandduinen en kampeerplezier gaat, lijken campings in Indiana alles te hebben.

Aanbevolen: