Schoonheidswedstrijden voor tieners

Inhoudsopgave:

Schoonheidswedstrijden voor tieners
Schoonheidswedstrijden voor tieners
Anonim
Winnaar schoonheidswedstrijd
Winnaar schoonheidswedstrijd

Schoonheidswedstrijden voor tieners zijn een traditionele activiteit die onvergetelijke momenten kan opleveren, je zelfvertrouwen kan vergroten en je zelfs kan helpen het broodnodige geld te verdienen voor de universiteit.

Op zoek naar schoonheidswedstrijden voor tieners

Lokale optochten

Lokale optochten kunnen een geweldige manier zijn om aan de slag te gaan in de wereld van schoonheidswedstrijden voor tieners. Deze evenementen worden meestal geassocieerd met lokale beurzen en festivals. Je neemt het op tegen je eigen vrienden en klasgenoten, wat het plezier nog groter maakt. Zoek naar aankondigingen in uw plaatselijke krant of naar flyers in de stad op zoek naar inzendingen voor optochten.

Staats- en nationale optochten

De meeste nationale optochten bieden een voorlopig niveau van staatscompetities. Winnaars van deze evenementen komen vervolgens in aanmerking op nationaal niveau. Bezoek de website van elke organisatie voor meer informatie over deelnamevereisten, jurering en meer.

  • Miss America en Miss USA zijn misschien wel de meest bekende namen in schoonheidswedstrijden. Alleen oudere tieners komen in aanmerking voor de Miss America-verkiezing; het heeft een leeftijdscategorie van 17-24. Terwijl alleen tieners van 18 jaar en ouder in aanmerking komen voor de Miss USA-competitie, staat Miss Teen USA open voor meisjes van 15 tot 19 jaar.
  • Distinguished Young Women, voorheen America's Junior Miss, staat open voor middelbare scholieren. Deelnemers worden beoordeeld op academici, een interview, talent, fitheid en zelfexpressie.
  • Miss American Coed Pageants bieden divisies voor oudere tieners, jonge tieners en jonge tieners. De organisatie streeft ernaar om op alle niveaus een gezinsvriendelijk en bij de leeftijd passend spektakel te creëren en tegelijkertijd te helpen het gevoel van eigenwaarde en teamwerk op te bouwen.
  • Tieners van 13 tot 17 jaar en minstens 25% Latijns-Amerikaans zijn, kunnen meedoen aan de Teen Latina World-competitie.
  • America's National Teenager biedt kansen voor meisjes vanaf 9 tot 18 jaar. De beoordeling is gebaseerd op academici, activiteiten, een interview, een avondjurkwedstrijd, evenwicht en persoonlijkheid. Er is een aparte talenten- en spraakwedstrijd.

Beslissen om deel te nemen

Debatteert u of u mee moet doen aan optochten? De volgende punten kunnen behulpzaam zijn bij het nemen van uw beslissing:

Voordelen

  • Schoonheidswedstrijden voor tieners bieden een geweldige kans om beursgeld te verdienen.
  • Door te concurreren kun je vaardigheden ontwikkelen die je op elk gebied van je leven kunt toepassen. Ontwikkel evenwicht en gratie onder druk. Verbeter uw spreek- en interviewvaardigheden in het openbaar. Leer hoe u concurrentie kunt balanceren met andere verplichtingen.
  • Je kunt geweldige vrienden maken als je als groep aan een optocht deelneemt. Hoewel je misschien deelnemers aan de verkiezing tegenkomt die kattig zijn en alleen op zichzelf letten, is de kans groter dat je ondersteunende kameraden tegenkomt.
  • Optochten kunnen een familieaangelegenheid worden als moeders, vaders, broers en zussen zich achter een gedeeld doel verzamelen.
  • Deelname aan de verkiezing ziet er geweldig uit op cv's en universiteitsaanvragen.
  • Je kunt reizen en nieuwe locaties verkennen. Of je nu door het land rijdt om deel te nemen aan een evenement of naar nabijgelegen gemeenschappen reist als winnaar van een lokale titel, je kunt geweldige nieuwe mensen ontmoeten en onvergetelijke ervaringen opdoen.
  • Geniet van de spanning van competitie.

Nadelen

  • Optochten zijn een dure aangelegenheid. Voor de meeste optochten zijn toegangs- of sponsorkosten vereist. Van vioollessen voor een talentenjacht tot schoonheidsbehandelingen zoals manicures en harsen tot de perfecte formele jurk, alle onderdelen die nodig zijn om je beste beentje voor te zetten kunnen kloppen.
  • Schoonheidswedstrijden hebben in sommige kringen een slechte reputatie. Sommigen vinden dat ze vernederend zijn voor vrouwen. Anderen hekelen optochten voor jonge meisjes en zeggen dat ze zich op een te jonge leeftijd op provocerende wijze kleden en leiden tot 'podiummoeders' en te veel druk.
  • Tijdens wedstrijden kunnen de algemene onzekerheden van tieners worden vergroot. Je maakt je niet langer zorgen of je vlam je mooi genoeg vindt, maar of een hele jury je mooi genoeg vindt. De druk om mager te zijn kan ook leiden tot eetstoornissen bij tieners.
  • Een druk wedstrijdschema kan weekenden weg van vrienden betekenen.

Aanbevolen: