Populaire keuzes voor galabloemen

Inhoudsopgave:

Populaire keuzes voor galabloemen
Populaire keuzes voor galabloemen
Anonim
Tienerpaar hand in hand tijdens een bal
Tienerpaar hand in hand tijdens een bal

Prom-bloemen zijn een geweldige aanvulling op elke prom-jurk. Mooi en vrouwelijk, bloemen helpen doorgaans om de kleur van je jurk te accentueren of te versterken, en ze kunnen fungeren als de perfecte finishing touch voor je hele outfit. De juiste bloemen kunnen er ook voor zorgen dat uw avondfeest nog specialer aanvoelt. Gebruik uw eigen persoonlijke voorkeur als leidraad bij het selecteren van de bloemen die u het mooist vindt.

Rozen zijn populaire galabloemen

Waarschijnlijk de meest populaire van alle prom-bloemen zijn rozen. Ze zijn een klassieker die geweldig staat bij elke outfit, maar ze zijn natuurlijk ook romantisch. Rode, gele, roze of witte rozen zijn allemaal populaire keuzes, maar er zijn ook meer exotische kleuren beschikbaar die passen bij een unieke galajurk.

Roos corsage
Roos corsage

Draag een rozenruiker

Het mooie van rozen is dat je niet alleen traditionele grote rozen kunt dragen of dragen, maar miniatuurrozen zijn ook behoorlijk populair. Kleine boeketten met miniatuurrozen zijn super lief als je voor een romantische look gaat.

Rozen zijn tijdens het schoolbal vaak ook iets goedkoper dan rond Valentijnsdag of tijdens het zomerse trouwseizoen.

Andere populaire galabloemkeuzes

Er zijn veel andere keuzes voor galabloemen dan gewone rozen, waaronder de volgende:

  • Orchideeën, vooral exotische dendrobium-orchideeën, zijn een exotische keuze
  • Alstroemeria-lelies zijn kleurrijk en geurig
  • Anjers zijn een betaalbare keuze
  • Freesia heeft een verleidelijke geur
  • Korenbloemen zijn klein en levendig gekleurd
Orchidee corsage
Orchidee corsage

Kies galabloemen waar je blij van wordt

Maar wie zegt dat je voor populair moet gaan? Als je van zonnebloemen houdt en een bijpassende zonnige persoonlijkheid hebt, draag dan zeker een bloem waar je blij van wordt.

Houd uw galabloemenbudget in gedachten

Budget is natuurlijk meestal een probleem als het gaat om tieners die bloemen kopen. Bloemisten willen over het algemeen mensen blij maken en zullen niet proberen u bloemen te verkopen die u zich niet kunt veroorloven als u hen laat weten dat u een beperkt budget heeft. Ze kunnen mooie arrangementen maken met goedkopere bloemen waar je nog steeds van zult genieten.

Praten met je date over je schoolbalbloemen

De meeste jongens weten niet veel over bloemen, en soms weten ze niet waar ze moeten beginnen als het gaat om het uitzoeken van bloemen voor het schoolbal. Als je er zeker van wilt zijn dat je date iets leuks krijgt dat echt bij je jurk past, zorg er dan voor dat je met hem praat zodra je je jurk hebt uitgekozen. Laat hem weten welke kleur het is en hoe je wilt dat je bloemen eruitzien. Als je weet wat voor soort corsage je wilt (zie hieronder), laat hem dat dan ook weten.

Coördineer je galabloemen met de corsages van je date

Als je echt controle over de bloemen wilt en er zeker van wilt zijn dat je corsage en zijn boutonnière op elkaar aansluiten, kun je altijd samen een uitstapje naar de bloemenwinkel plannen. Dit geeft u de gelegenheid om hem te laten zien wat u graag zou willen, en u kunt de bloemen uitzoeken die u wilt gebruiken. Je zult geen verrassing krijgen als je je bloemen op die manier ziet op het schoolbal, maar in dit geval kan dat een enorm positief punt zijn.

Coördinerende corsage en corsage
Coördinerende corsage en corsage

Soorten corsages voor schoolfeest

Het is ook belangrijk om je date te laten weten of je een voorkeur hebt voor een bepaald type corsage.

Pin-on corsage

De meest populaire en gemakkelijk verkrijgbare corsages zijn de pin-on corsage en de polscorsage. De meeste meisjes geven de voorkeur aan een polscorsage omdat er geen spelden zijn die hun jurken kunnen verpesten. Het is ook de beste keuze als je een strapless jurk draagt, omdat er geen handige plek is om een corsage aan dat soort jurk vast te zetten.

Handboeket

Een andere optie voor prombloemen is een klein handboeket, dat heel schattig is op foto's, maar vervelend (of verlaten) kan worden als je van plan bent veel te dansen.

Bloemen in je haar

Je kunt ook bloemen voor je haar maken in plaats van een traditionele corsage. Als je van plan bent deze route te gaan, wil je waarschijnlijk je eigen bloemen kopen of je date ze laten kopen en ze van tevoren aan je geven, omdat je ze nodig hebt als je je haar laat doen.

Bloemen in het haar
Bloemen in het haar

Pin je corsage aan je avondtasje

Een andere, maar leuke keuze is om een corsage te kopen die je aan je avondtasje vastmaakt. Op die manier staan de bloemen op je foto's, maar vormen ze geen belemmering voor het dansen en verpesten ze je jurk niet.

Prom Flowers zijn de finishing touch

Prom-bloemen zijn een geweldige finishing touch voor je outfit. Ze kunnen het perfecte accessoire zijn voor een vintage jurk of een perfect moderne schede opfleuren. Hoe dan ook, je zult genieten van de mooie geur en het prachtige natuurlijke accent dat ze geven aan je prom-look.

Aanbevolen: