Militaire scholen voor probleemjongeren

Inhoudsopgave:

Militaire scholen voor probleemjongeren
Militaire scholen voor probleemjongeren
Anonim
Militair lopen op straat
Militair lopen op straat

Militaire scholen voor tieners houden het midden tussen bootcamps en kostscholen. De discipline is streng en gecontroleerd, en er wordt een sterke nadruk gelegd op onderwijs. Studenten, ook wel cadetten genoemd, ondergaan militaire oefeningen en een strenge militaire training.

Militaire scholen voor tienerjongens

Deze scholen richten zich doorgaans op jongens die geen discipline of structuur hebben in hun dagelijks leven. Bekijk een paar scholen die beschikbaar zijn voor jouw tienerjongen met problemen.

Leger- en Marineacademie

Army and Navy Academy, gevestigd in Carlsbad, CA, werd opgericht in 1910 en heeft een rijke geschiedenis in het bieden van gestructureerd onderwijs aan haar studenten. Studenten hebben hoge verwachtingen en volgen een strikt schema met dagelijkse kamerinspecties, atletiek, rigoureuze cursussen, toegewijde studie- en adviestijd. Met een student-leraarratio van 15 op 1 krijgen studenten gepersonaliseerde instructie in de klas en hebben ze de mogelijkheid om meerdere AP-cursussen en creatieve cursussen in kunst en muziek te volgen. Het Leadership Education Training (LET) -programma bereidt cadetten voor op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. De school staat open voor jongens in de zevende tot en met de twaalfde klas. Het jaarlijkse collegegeld bedraagt ongeveer $ 41.500 voor een kostschool, met extra kosten voor boeken en uniformen.

Marine Militaire Academie

Deze militaire academie in Harlingen, Texas richt zich op jongens in de achtste tot en met de twaalfde klas. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft de school een bewezen staat van dienst in het bieden van succesvol onderwijs aan haar studenten. Naast het volgen van lessen met een student-leraar-ratio van 11 op 1, hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan individuele en teamsporten en training te krijgen met betrekking tot tijdmanagement en kritisch denken. Het collegegeld voor de Marine Military Academy bedraagt ongeveer $ 41.000 per jaar, inclusief collegegeld, kost en inwoning en uniformen in militaire stijl.

Fork Union Militaire Academie

De Fork Union Military Academy, gelegen in Fork Union, VA, biedt een militaire school die zich richt op het ontwikkelen van christelijke waarden en leiderschapsvaardigheden bij jongens van de zesde tot en met de twaalfde klas. Naast een streng academisch curriculum hebben cadetten de mogelijkheid om deel te nemen aan bijbelstudiegroepen, intramurale en teamsporten of deel te nemen aan een van de vele buitenschoolse activiteiten van de school, waaronder debatteren, schaken, houtbewerking en film, en videoclubs. Het collegegeld bedraagt ongeveer $ 38.090 per jaar, en er zijn meerdere financiële hulpopties beschikbaar. Bovendien biedt deze school een leerling-leraarverhouding van 10:1.

Missouri Militaire Academie

Op de Missouri Military Academy, gevestigd in Mexico, MO, gaat 100 procent van de afgestudeerden naar de universiteit. De school richt zich op academici, zelfdiscipline en karakterontwikkeling en daagt cadetten uit om hun potentieel te bereiken. Jonge mannen in de zesde tot en met de twaalfde klas komen in aanmerking om zich in te schrijven voor de academie die onderwijs heeft gegeven aan studenten uit alle 50 staten en meer dan 30 verschillende landen. Collegegeld, kost en inwoning en andere kosten liggen aan de onderkant van militaire scholen op iets minder dan $ 38.000 per jaar.

Gemengde militaire scholen voor tieners

Deze scholen verzorgen hun programma voor zowel meisjes als jongens. Sommige van deze scholen hebben een aparte afdeling voor meisjes, waar ze een meer verzorgende benadering hanteren in het onderwijs en de activiteiten.

Oak Ridge Militaire Academie

Oak Ridge Military Academy richt zich op meisjes en jongens in de groepen zeven tot en met twaalf. De school is gevestigd in Oak Ridge, NC en werd opgericht in 1852 en is daarmee de oudste militaire school in de Verenigde Staten. Terwijl de school student is, nemen jongens en meisjes deel aan aparte programma's. Academisch gezien biedt de school een student-leraarratio van 5 op 1. Cadetten kunnen ook deelnemen aan JROTC en een verscheidenheid aan atletiekprogramma's buiten het klaslokaal. Collegegeld en kosten kosten ongeveer $ 32.000 per jaar.

Culver Academy

Culver Academy, gevestigd in Culver, IN, is gegroepeerd in twee verschillende scholen: Culver Military Academy en Culver Girls Academy. Beide academies richten zich op een strikt curriculum, discipline en leiderschap, maar de meisjesacademie hanteert een meer verzorgende benadering dan de stijl van de volledig mannelijke militaire academie. Als cadetten krijgen studenten de kans om leiderschapsposities op zich te nemen en vaardigheden te demonstreren om rangen te verdienen en promotie te maken binnen de schoolstructuur. Cadetten worden ook geconfronteerd met dagelijkse kamerinspecties en zijn verplicht deel te nemen aan dagelijkse atletische activiteiten. Collegegeld en kosten kosten ongeveer $ 49.700 per jaar, samen met een extra $ 1.200 tot 2.300 voor uniformen.

Massanutten Militaire Academie

De Massanutten Military Academy, gelegen in Woodstock, VA, werd in 1899 opgericht en geeft onderwijs aan jongens en meisjes in de groepen zeven tot en met twaalf. Studenten hebben de mogelijkheid om een standaard middelbare schooldiploma of een voorbereidend diploma voor een universiteit te behalen. Ze kunnen ook deelnemen aan het JROTC-programma van de school om punten voor de middelbare school te verdienen. Naast het academische curriculum hebben studenten meerdere atletische en artistieke mogelijkheden tot hun beschikking. Het collegegeld kost ongeveer $29.000 per jaar, met nog eens $3.000 voor boeken en uniformen. Terugkerende studenten betalen een gereduceerd tarief.

Leerplan militaire tienerschool

cadetten in blauwe uniformen
cadetten in blauwe uniformen

In de meeste gevallen zijn militaire scholen niet verbonden met een van de Amerikaanse strijdkrachten. Het zijn strikt pre-collegiale scholen en bedienen alleen middelbare en middelbare scholieren. Een adolescent krijgt uitdagend onderwijs – vergelijkbaar met een hoogbegaafdheidsprogramma op een openbare middelbare school – maar dan in een zeer gestructureerde sfeer. Velen hebben sterke atletiekprogramma's, terwijl andere erop gericht zijn studenten voor te bereiden op een vervolgopleiding aan een militaire academie. Vereiste fysieke activiteiten zijn onder meer:

  • Mars
  • Overlevingsvaardigheden
  • Obstakelparcours
  • Optochten in militaire stijl

Hoe militaire scholen werken

Ouders die op zoek zijn naar militaire scholen voor hun probleemjongeren, zijn doorgaans ten einde raad. Hun kinderen vertonen gedrag dat de familie schaadt of hen in juridische problemen kan brengen. Militaire scholen helpen deze kinderen door tieners structuur, discipline, motivatie en kwaliteitsonderwijs te bieden.

Structuur en discipline

Militaire scholen baseren hun programma's doorgaans op de tactieken die in het leger worden gebruikt om nieuwe rekruten op te leiden. Cadetten moeten gedurende hun dag een beproefd schema volgen dat lessen, oefeningen en fysieke activiteiten omvat. Naast dat ze zich hetzelfde kleden, zullen deze kinderen kameraadschap met elkaar opbouwen terwijl ze hun taken voltooien. Leren werken in een gestructureerde en gedisciplineerde omgeving kan een nieuwe wereld openen voor opstandige, uitdagende tieners.

Motivatie

Binnen een militaire schoolstructuur krijgen tieners taken die ze als team en individueel moeten voltooien. Het behalen van deze doelen wordt beloond. Door naar een specifiek doel toe te werken, kunnen tieners met gedragsproblemen de motivatie vinden die ze mogelijk ontbeerden.

Kwaliteitsonderwijs

De meeste van deze scholen bieden een lage leerling-leraarratio en een hoge acceptatiegraad op de universiteit, samen met kwaliteitsvolle onderwijslessen. Dit, in combinatie met het respect en de karaktervorming die kinderen leren, bereidt kinderen voor op de universiteit. Dit zou kunnen betekenen dat een tiener die misschien de openbare school heeft verlaten nu een kans heeft om een bachelordiploma te behalen.

Voor- en nadelen van de militaire school

Als je een militaire school overweegt voor je probleemjongeren, is het belangrijk om naar de verschillende voor- en nadelen te kijken. Ontdek eerst de verschillende voordelen voor de militaire school.

  • Biedt een geplande routine
  • Strikte discipline
  • Lage leerling-leraarratio
  • Biedt fysieke activiteiten aan
  • Bied deelname aan JROTC-programma's aan
  • Beschikbaar voor alle geslachten
  • Open voor internationale studenten
  • Kameraadschap kan helpen bij mentale problemen

Naast de voordelen zijn er ook nadelen. Ontdek hoe de militaire school niet altijd gunstig is voor elke probleemjongeren.

  • Kan de risicofactoren verhogen voor mensen met een psychische aandoening
  • Counselingondersteuning is niet gespecialiseerd voor sommige leerlingen met problemen
  • Dagelijkse planning kan te stressvol zijn
  • Strikte discipline verwijdert persoonlijke expressie

Vind een militaire school voor tieners

Om meer te leren over militaire scholen of om meer opties voor militaire scholen te ontdekken, biedt de Association of Military Colleges and Schools of the United States advies over hoe je een militaire school kiest en biedt ze een uitgebreide lijst met potentiële militaire scholen voor je kind. Houd er rekening mee dat de militaire school mogelijk niet voor alle kinderen de optie is. Kijk naar de individuele behoeften van uw kind voordat u beslist of de structuur en nauwkeurigheid van een militaire school de hulp en ondersteuning zal bieden die uw tiener nodig heeft, of dat een behandelcentrum of een ander soort internaat een betere optie zal zijn.

Aanbevolen: