20 zomerse must-haves voor kinderen waarbij ouders op zonneschijn zullen lopen

Inhoudsopgave:

20 zomerse must-haves voor kinderen waarbij ouders op zonneschijn zullen lopen
20 zomerse must-haves voor kinderen waarbij ouders op zonneschijn zullen lopen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De school is uit voor de zomer, wat betekent dat ouders manieren moeten vinden om hun kinderen bezig te houden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste zomermusthaves die niet alleen voor plezier zullen zorgen, maar ook je kinderen veilig zullen houden en tegelijkertijd je leven een beetje gemakkelijker zullen maken. Of je nu in de achtertuin, op het strand of ergens daar tussenin speelt, wij hebben alles voor je als het gaat om het vinden van de beste zomerspullen voor kinderen!

Wat maakt een item tot een zomerse musthave? We zijn blij dat je het vraagt! De topitems voor dit seizoen:

  • Verbeter buitenspelen
  • Veiligheid bevorderen
  • UV-stralen blokkeren
  • Maak het leven van ouders gemakkelijker

Het is onze bedoeling om ervoor te zorgen dat de zomer leuk is voor iedereen in de groep, zodat ouders er zeker van kunnen zijn dat deze items hun leven gemakkelijker zullen maken!

Afbeelding
Afbeelding

SplashEZ 3-in-1 splashpad

Afbeelding
Afbeelding

Voor al die kinderen uit de jaren 90 die hun zomers door de sproeiers hebben gerend, zal dit splashpad herinneringen oproepen en het buitenspelen van uw kind naar een hoger niveau tillen! Dit zorgt niet alleen voor een fontein van plezier, maar doet ook dienst als mini-peuterzwembad.

Mijn tweejarige zoon speelt absoluut graag in deze ruimte! Ik vind het vooral geweldig dat je het waterniveau met de slang kunt regelen. Hierdoor kunnen kinderen die wat verlegener zijn, langzaam wennen aan de sprinklers, zodat jij het meeste uit deze zomerse musthave ha alt.

Ik kan de aardrijkskundeles die bij hun wereldkaartontwerp hoort ook niet weerstaan. Sluit hem gewoon aan en laat het spetteren en spetteren beginnen!

Afbeelding
Afbeelding

PackIt invriesbare Zuma-koeler

Afbeelding
Afbeelding

Haal het meeste uit uw koelere ruimte met deze handige zomeruitrusting! De gepatenteerde EcoFreeze-technologie van PackIt is ontworpen om de inhoud van uw koelbox koud te houden, zonder dat er ijspakketten nodig zijn. Dit is te danken aan de invriesbare gel die rechtstreeks in de zijkanten van de koeler is ingebouwd.

Mijn ouders houden van reizen, en ze pakken hun picknicklunches en snacks altijd in deze koelbox. Er passen maximaal 15 blikjes in, waardoor je een flinke hoeveelheid eten en drinken in de tas kunt stoppen. Het kan ook worden ingeklapt voor eenvoudige opslag in de vriezer. Versla de hitte en heb altijd gekoelde drankjes en snacks bij de hand op het strand, bij het zwembad of in het park met dit eenvoudige reisaccessoire!

Afbeelding
Afbeelding

Pacific Breeze strandtent

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een van de meest onverwachte gezinsstrandspullen waarmee je je dag aan zee kunt verlengen en ervoor kunt zorgen dat je op de hoogte blijft van dutjes! Hoewel dit eruit ziet als een eenvoudige tent, is hij gemaakt van stof met UPF 50+. Dat betekent dat het 98% van de schadelijke zonnestralen blokkeert! Er passen ook drie volwassenen in, en er zitten zandzakken bij om hem te helpen verankeren terwijl je weg bent en plezier hebt in het water.

Afbeelding
Afbeelding

Radio Flyer 3-in-1 EZ-vouwwagen

Afbeelding
Afbeelding

Laten we eerlijk zijn: kinderen worden snel moe. Dit maakt langere excursies hoofdpijn voor ouders die uiteindelijk hun kinderen en alle benodigdheden die ze nodig hebben moeten dragen. Bespaar jezelf de rugpijn met een Radio Flyer-vouwwagen!

Er passen twee peuters in, er zijn bekerhouders voor de broodnodige energiedrankjes en hij kan worden opgevouwen voor eenvoudig transport. De overkapping biedt tevens UV-bescherming. Het beste van alles is dat u, zelfs als uw kinderen dit item over een paar jaar ontgroeid zijn, het nog steeds kunt gebruiken voor opslag en transport op een flatbed.

Dit is een van de topkeuzes van onze Family-editor vanwege de ruimtelijkheid en het gemak waarmee hij kan worden getrokken.

Afbeelding
Afbeelding

Step2 Regenbuien Spatten Vijverwatertafel

Afbeelding
Afbeelding

Ik kocht deze watertafel voor de eerste verjaardag van mijn zoon en hij is er vanaf de eerste dag door geobsedeerd! Het beste van alles is dat hij half juni drie wordt en hij wil dit nog steeds elke keer tevoorschijn halen als we naar buiten gaan!

Zintuiglijk spelen is een geweldige manier om de taal- en cognitieve ontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren. Watertafels zijn een fantastisch hulpmiddel om dit mogelijk te maken! Ouders kunnen hun kinderen laten spetteren, gieten, meten en plezier maken in deze verhoogde speelruimte. De set wordt geleverd met 13 speeltjes en een ingebouwde waterval.

Voeg bubbels toe om de ervaring te verbeteren of meng het water helemaal en maak er een zintuiglijke bak van. Elke keer dat je hem eruit ha alt, kan je kind urenlang plezier hebben!

Afbeelding
Afbeelding

Bellenmachine Duurzame automatische bellenblaas

Afbeelding
Afbeelding

Bubbles kunnen elke buitenervaring verbeteren. Helaas, als ik degene ben die de toverstok vasthoudt, wordt het maken van deze delicate zwevende bollen vrij snel oud, vooral als je een kind hebt dat geobsedeerd is door bubbels (zoals ik)!

Gelukkig kun je met deze geweldige machine meer dan 10.000 bellen per minuut produceren! Ouders hebben de mogelijkheid om dit aan te sluiten, of je kunt de plug-in achterwege laten en er een paar batterijen in doen voor een beetje draagbare bubbelmagie.

Afbeelding
Afbeelding

Kanu Surf Platinum Rashguard

Afbeelding
Afbeelding

De gemakkelijkste manier om een leuke dag in de zon te verpesten is door zonnebrand! Help uw kinderen dit ongemakkelijke lot te vermijden met een uitslagbeschermer die is gemaakt van zonbestendig materiaal. Dit is nog een ander item op onze lijst met UPF 50+ materiaal. Het is ook sneldrogend, ademend, machinewasbaar en verkrijgbaar in 10 kleuren!

Als ervaren meteoroloog is de veiligheid van de zon iets waar ik erg gepassioneerd over ben. Ik kleed mijn jongens altijd in rash guards. Het is zo'n eenvoudige manier om hun huid te beschermen, en het versnelt het opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème enorm!

Afbeelding
Afbeelding

Zuro Bunch O Balloons Waterballonnen

Afbeelding
Afbeelding

Een andere klassieke zomeractiviteit zijn waterballongevechten. Gelukkig zijn de dagen lang dat je deze waterwapens één voor één moest vullen. Zuro heeft het voor kinderen en ouders gemakkelijk gemaakt om deel te nemen aan deze natte versie van trefbal met hun snelvullende en zelfsluitende waterballonmondstukken waarmee je tot 100 ballonnen per minuut kunt vullen! We vinden het ook geweldig dat deze zomerse musthaves zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Afbeelding
Afbeelding

Wandelventilator op batterijen

Afbeelding
Afbeelding

Koel blijven op een warme zomerdag is absoluut noodzakelijk om veilig in de zon te blijven! Dit handige kleine apparaat is oplaadbaar, draagbaar en heeft een batterijduur tot 10 uur. En dat niet alleen, de ventilator heeft een statiefontwerp met buigbare poten, zodat u hem gemakkelijk aan een kinderwagen kunt bevestigen.

Afbeelding
Afbeelding

GoSports Klassieke Cornhole-set

Afbeelding
Afbeelding

Cornhole bestaat al sinds de 14e eeuw, en er is een reden waarom het zo lang heeft bestaan. Dit is een geweldig buitenspel voor zowel kinderen als volwassenen; zelfs peuters kunnen ervan genieten (mijn zoon doet dat zeker)! Ook op regenachtige dagen is dit een heerlijke manier om de tijd door te brengen. Haal gewoon de planken naar binnen en kijk wie het beste mikt! GoSports biedt twee maten, zes ontwerpen en bij je aankoop worden acht goedgekeurde tassen voor alle weersomstandigheden geleverd.

Afbeelding
Afbeelding

BEARZ Outdoor zakdeken

Afbeelding
Afbeelding

In de natuur zijn is geweldig, maar soms is het fijn om een kleine barrière te hebben tussen ons en Moeder Natuur. Deze waterdichte en zandbestendige deken is duurzaam, lichtgewicht en wordt zelfs geleverd met hoeklussen en zandzakken om hem op zijn plaats te houden. Dit zorgt voor een fantastisch stuk strandspullen voor het hele gezin! Je kunt hem ook gebruiken in het park, voor concerten en zelfs tijdens wandelavonturen.

Afbeelding
Afbeelding

Click N' Play strandspeelgoed

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen weet dat een stranddag niet compleet is zonder het bouwen van zandkastelen! Dat betekent dat u het juiste gereedschap bij de hand heeft! Deze 18-delige set wordt geleverd met schoppen, mallen, een emmer, een gieter en zeven, zodat uw kinderen het meeste uit hun stranddag kunnen halen. Ze worden ook geleverd in een handig netzakje, waardoor het verwijderen van het zand een eenvoudige taak is!

Afbeelding
Afbeelding

hiccapop OmniBoost reisverhoger

Afbeelding
Afbeelding

Dit is de ultieme draagbare stoelverhoger! Het is perfect voor restaurants, stranddagen en zelfs een diner met de schoonfamilie. Hij kan worden opgevouwen en in een kleine reistas worden geschoven, wat betekent dat hij goed kan worden vervoerd, en het allerbelangrijkste: hij houdt je kind veilig.

We gebruiken dit elke keer als we met familie bij hen thuis eten en het kan moeiteloos aan hun eetkamerstoelen worden bevestigd. Als we hem niet gebruiken waarvoor hij bedoeld is, doet hij ook dienst als zitplaats voor mijn zoon in zijn speelhuisje!

Heb ik ook al gezegd dat het stoffen gedeelte van de stoel machinewasbaar is en dat het blad vaatwasmachinebestendig is? Over de droomzomeruitrusting van elke ouder gesproken!

Afbeelding
Afbeelding

Stearns kindervest uit de klassieke serie

Afbeelding
Afbeelding

Zwemmen is een ander essentieel onderdeel van zomerplezier. Helaas kunnen poelen, meren, oceanen en andere watermassa's gevaar opleveren voor onervaren zwemmers. De beste manier om uw kinderen te beschermen is door proactief te zijn in hun veiligheid!

Stearns maakt door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurde persoonlijke drijftoestellen voor kinderen van 30 tot 50 pond, met drie verstelbare bandjes en een extra beenband voor extra ondersteuning. Deze zijn geweldig voor waterspelen, maar ook voor varen en vissen.

Afbeelding
Afbeelding

Splash over Happy Nappy Swim Diaper

Afbeelding
Afbeelding

Niets verpest een zwembaddag sneller dan kak in het water. Dit maakt zwemluiers tot een van de beste baby-essentials voor de zomer! Met zijn strakke ontwerp houdt dit herbruikbare accessoire alles veilig, zodat u kunt genieten van uw tijd in de zon zonder bang te hoeven zijn voor een ongeluk.

Ik koop deze elke zomer voor mijn zoon! De reden dat we voor dit merk kiezen is dat zijn Infant Aquatics-instructeur zweert bij deze zwemluiers en deze aan al haar leerlingen aanbeveelt, en ik begrijp waarom!

Deze zwemaccessoires zijn verkrijgbaar in maten voor baby's vanaf zes maanden tot en met peuters van 2-3 jaar oud. Ze bieden ook schattige opties uit één stuk voor kleine meisjes!

Snelle tip

Als je er een wegwerpluier onder doet, is het verschonen van luiers een fluitje van een cent!

Afbeelding
Afbeelding

Step2 Duw rondbuggy GT

Afbeelding
Afbeelding

Het idee om je kind een klein autootje te geven om in rond te rijden lijkt spectaculair totdat je beseft dat je voorover moet buigen om hem of haar erin te duwen. Dit is een ongelukkige openbaring die ik kreeg toen we voor mijn zoon een auto van een ander type kochten. Blijkbaar, als je ze er eenmaal in hebt geduwd, moet je ze er altijd weer in duwen. Terwijl die van ons een handvat aan de bovenkant van de auto heeft, ben ik 1,80 meter lang, dus rugpijn gaat gepaard met deze 'ritten'.

Voor de ouders die dit lot willen vermijden, neemt deze prachtige buggy de moeite weg met zijn handig hoge handvat met brede handgreep! Het voertuig wordt ook geleverd met opbergruimte en een veiligheidsgordel voor de veiligheid.

Neem de kinderwagen mee en maak je zomerwandelingen extra spannend met deze handige en leuke zomermust-have!

Afbeelding
Afbeelding

JBL Clip 3 waterdichte luidspreker

Afbeelding
Afbeelding

Zet de muziek harder terwijl je op het strand, bij het zwembad of tijdens het varen op een boot bent, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je apparaten nat worden! Deze kleine JBL-luidspreker is een geweldig Bluetooth-apparaat dat aan vrijwel alles kan worden bevestigd dankzij de bijgevoegde clip met karabijnhaak. De batterij gaat tot 10 uur mee, je kunt hem opladen wanneer dat nodig is, en hij produceert een solide geluid.

Snel feit

Dit is ook een fantastische kinderwagenluidspreker! Wanneer ik met mijn honden en mijn zoon wandel, klem ik hem aan de achterkant van onze buggy vast. Ik kan naar mijn muziek luisteren of ik kan wat Cocomelon-liedjes schallen om mijn zoon bezig te houden.

Afbeelding
Afbeelding

AIRHEAD EZ SKI Waterskitrainer met sleepbare buis

Afbeelding
Afbeelding

Balans is de sleutel als het gaat om wakeboarden en wakesurfen. Dit handige springkussen kan uw kinderen helpen hun middelpunt te vinden en zelfvertrouwen te krijgen terwijl ze op het water zijn.

Dankzij de ingebouwde stoel kunnen ze comfortabel wachten tot de boot een constante snelheid bereikt en de geïntegreerde waterskibindingen geven ze wat extra veiligheid totdat ze klaar zijn om te upgraden naar een board.

Afbeelding
Afbeelding

BuzzPatch Mosquito-patchstickers

Afbeelding
Afbeelding

Een nadeel van de zomer zijn de vele beestjes die naar buiten komen tijdens drukke buitenspeeltijden. Houd uw kinderen vrij van muggenbeten met deze eenvoudige stickers! Het zijn DEET-vrije, essentiële olie-insectenpleisters van Citronella die je eenvoudig opplakt en dan weer verder kunt gaan met het plezier.

Deze waterdichte stickers zijn het meest effectief in de eerste acht uur, maar kunnen een hele dag worden gedragen. Het beste van alles is dat het pakket van 60 stuks geschikt is voor het hele gezin.

Afbeelding
Afbeelding

Inheemse schoenen

Afbeelding
Afbeelding

Native Shoes zijn een fantastische keuze voor peuters en kinderen. Ze zijn perfect voor de zomer omdat ze licht van gewicht zijn, ademend, geurbestendig en een schokabsorberende zool hebben. Ze kunnen ook dienst doen als waterschoenen, waardoor ouders een extra aankoop besparen. Kies uit een reeks tweekleurige kleuren en ga aan de slag!

Natuurlijk is dit slechts een voorproefje van enkele van de vele uitzonderlijke benodigdheden die u nodig heeft om het meeste uit uw tijd in de zon te halen! Als u van plan bent het strand of een waterpark te bezoeken, bekijk dan ook onze uitgebreide lijst met spullen die u moet meenemen om ervoor te zorgen dat u een stressvrije vakantie heeft!

Aanbevolen: