21 Slowcooker-desserts voor eenvoudige zoetekauwen

Inhoudsopgave:

21 Slowcooker-desserts voor eenvoudige zoetekauwen
21 Slowcooker-desserts voor eenvoudige zoetekauwen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Een warm en geruststellend dessert maken is net zo eenvoudig als het gooien van ingrediënten in een slowcooker. Net zoals u stoofvlees en soep klaarmaakt, kunt u uw dessert in de slowcooker beginnen voor een eenvoudige en decadente traktatie. Met deze crockpot-dessertrecepten heb je met minimale inspanning het beste gerecht van je ma altijd klaar.

Ga bananen voor Crockpotbrood

Afbeelding
Afbeelding

Je favoriete snack, dessert en ontbijt bereidt en kookt met weinig moeite van jouw kant met dit recept. Crockpot-bananenbrood is een gemakkelijke manier om een van de favoriete lekkernijen van je gezin te serveren zonder er een enorme puinhoop van te maken in je keuken.

Maak eenvoudig apenbrood uit de slowcooker

Afbeelding
Afbeelding

Apenbrood is een gemakkelijke traktatie om te bereiden, en het is nu een stuk eenvoudiger geworden met deze crockpotversie. Dit recept is perfect om de avond ervoor klaar te maken, zodat je wakker kunt worden met een warme ontbijttraktatie.

Ingrediënten

  • 2 blikjes koekjesdeeg (of kaneelbrooddeeg)
  • 1 kopje witte suiker
  • 2 eetlepels kaneel
  • 1 kopje boter
  • 1 kopje bruine suiker
  • 1 theelepel vanille-extract (optioneel)

Instructies

  1. Bekleed je slowcooker met bakpapier of een slowcooker-liner.
  2. Snijd elk stuk van je deeg in 4-6 gelijke partjes en gooi ze in een kom, klaargemaakt met gemengde kaneel en witte suiker.
  3. Bestrijk elk stuk gelijkmatig en plaats ze in een gelijkmatige laag in de slowcooker.
  4. De boter en de bruine suiker in de magnetron zetten met tussenpozen van 30 seconden, totdat de boter is gesmolten. Roer om te combineren.
  5. Voeg de vanille toe aan het mengsel en roer.
  6. Giet het mengsel over de met suiker en kaneel bedekte stukken. Afhankelijk van de grootte van je crockpot, moet je mogelijk in lagen werken totdat alle stukken deeg en het bruine suikermengsel zijn gebruikt.
  7. Koken op de hoogste stand gedurende 3 uur of op de lage stand gedurende 6 uur.

Wees creatief met zelfgemaakte fudge

Afbeelding
Afbeelding

Er is een eindeloze lijst met zoete lekkernijen die je in je slowcooker kunt maken, inclusief verrukkelijke fudge-recepten. Omdat de crockpot het meeste werk doet, ben je vrij om creatief aan de slag te gaan en nieuwe fudge-combinaties te maken waar je gezin dol op zal zijn. Begin met dit eenvoudige recept voor slowcooker-fudge en meng het met je favoriete smaken en toppings.

Slowcooker dumpcakevariaties

Afbeelding
Afbeelding

Dumpcakes staan al bekend om hoe gemakkelijk ze te maken en te serveren zijn. Maak de bakstap een fluitje van een cent door uw crockpot te gebruiken om uw cake de hele dag door te bereiden. Probeer eenvoudige dumpcake-variaties uit de slowcooker en meng alles met je eigen smaken.

Maak pecannotentaart in je slowcooker

Afbeelding
Afbeelding

Dessert is zo eenvoudig geworden als pecannotentaart! Een van de moeilijkste taarten om te perfectioneren is nu een eenvoudig dessert om te bereiden met een recept voor crockpot-pecannotentaart. Als je eenmaal ziet hoe gemakkelijk deze taart in elkaar zit, zul je het hele jaar door genieten van deze klassieke traktatie.

Opwarmen en vertragen met warme chocolademelk

Afbeelding
Afbeelding

Warme chocolademelk die warm blijft en een groot publiek serveert, is onweerstaanbaar op koude dagen. Dit recept is gemakkelijk samen te stellen en laat je warme chocolademelk op de perfecte temperatuur achter. Met een rijk en romig crockpot-recept voor warme chocolademelk maak je het hele jaar door de gezelligste traktatie van de winter.

Maak een fruitschoenmaker klaar

Afbeelding
Afbeelding

Fruitschoenmakers zijn warm en geruststellend en vooral decadent met een bolletje ijs erop. Sla de intensieve voorbereiding en het zorgvuldige bakken over door een slowcooker-fruitschoenmakerrecept te gebruiken. Van kers en perzik tot bosbes en appel, je kunt elke week een makkelijke en andere schoenmaker hebben.

Verwen uzelf met lavacake uit de slowcooker

Afbeelding
Afbeelding

Het meest heerlijke en decadente dessert dat je je kunt voorstellen, kun je perfect bakken in je slowcooker tot na het eten. Lavacake uit de slowcooker, met al zijn fudgy perfectie, begint met een mix van chocoladetaarten en wordt slechts twee en een half uur lang gekookt.

Moeiteloos rijstpudding koken

Afbeelding
Afbeelding

Een eenvoudig maar heerlijk dessert: rijstpudding kan de basis vormen van heerlijke toppings en mix-ins. Maak deze zoete dessertbasis eenvoudig in je slowcooker voor een veelzijdige traktatie waar het hele gezin dol op zal zijn.

Bak de gemakkelijkste brownies

Afbeelding
Afbeelding

Brownies zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen omdat ze het beste van een dessert bieden: warme, chocoladeachtige, fudgy decadentie. Bak ze in een handomdraai in je slowcooker voor een moeiteloos dessert waar iedereen van zal genieten.

Maak een zoete en nostalgische dip

Afbeelding
Afbeelding

Bereid een leuk dessert voor voor een feestje of als traktatie na het eten voor je gezin. Haal je slowcooker tevoorschijn voor deze s'mores-dip.

Ingrediënten

  • 1 zakje melkchocoladestukjes
  • 1 zakje mini-marshmallows
  • Graham crackers om in te dippen

Instructies

  1. Zet je slowcooker op de laagste stand en spuit de bodem in met bakspray.
  2. Giet je chocoladestukjes erin.
  3. Bestrijk met een gelijkmatige laag marshmallows.
  4. Koken gedurende twee tot drie uur en serveer met graham crackers om te dippen. Je kunt chocoladestukjes ruilen voor je favoriete chocoladereep en lagen aan het dessert toevoegen om een menigte te voeden.

Bereid een eenvoudige cheesecake

Afbeelding
Afbeelding

Maak deze eenvoudige crockpot-cheesecake klaar en maak indruk op je gezin met een van de meest geliefde desserts ooit gemaakt. Met dit vereenvoudigde recept als basis kun je alle smaken en toppings toevoegen waar je het meest van houdt om een echt persoonlijke traktatie te maken.

Snoep je eigen pecannoten

Afbeelding
Afbeelding

Maak moeiteloos lekkernijen of cadeaus met een recept voor gekonfijte pecannoten voor de slowcooker. In slechts drie uur heb je zoete kaneel-pecannoten, perfect als topping voor andere desserts, om cadeau te geven of om gewoon de hele week als tussendoortje van te genieten.

Wees de brunchheld met Crockpot Coffee Cake

Afbeelding
Afbeelding

Koffiecake is warm, uitnodigend en bevat de perfecte hoeveelheid zoete kaneel. Met eenvoudige ingrediënten en slechts een uur kooktijd in je crockpot, heb je de perfecte koffiecake om een brunchbijeenkomst mee af te ronden.

Meng dingen met een chocoladeschoenmaker

Afbeelding
Afbeelding

Tuurlijk, fruitschoenmakers zijn lekker. Maar heb je ooit de warme decadentie van chocoladeschoenmaker ervaren? Dat is gemakkelijker dan je denkt met dit eenvoudige recept voor chocoladeschoenmakers voor je slowcooker. Deze is misschien een beetje verslavend, dus beschouw jezelf als gewaarschuwd!

Word dronken met vuurbal-kaneelappels

Afbeelding
Afbeelding

Tedere appels, zoete kaneel en whisky komen samen voor de ultieme drankachtige desserttopping. Maak deze vuurbal-kaneelappels in je slowcooker en gebruik ze als toppings op cheesecake, ijs of wat je maar kunt bedenken. Je kunt zelfs een partij deegdeeg bakken of wat graham crackers pakken om te dippen. Verantwoord genieten!

Probeer je eigen chocolade-pecannotenschildpadden te maken

Afbeelding
Afbeelding

Als je liever niet wacht om te genieten van een heerlijk snoepje, probeer dan deze zelfgemaakte chocolade-pecannotenschildpadden.

Ingrediënten

  • Halfzoete chocoladestukjes
  • Witte snoepcoating
  • Pecannoten - grof gehakt
  • Chocolade bakken
  • Taaie karamelsnoepjes

Instructies

  1. Giet al je ingrediënten, behalve de karamelsnoepjes, in de crockpot.
  2. Geef ze een goede mix en zet ze 2 uur op een lage stand om te smelten, af en toe roeren.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en plaats de karamelsnoepjes een paar centimeter uit elkaar.
  4. Zodra je chocolademengsel volledig is gesmolten, voeg je een royale klodder toe bovenop elk van de karamelsnoepjes. Zodra de snoepjes zijn uitgehard, ben je klaar om ervan te genieten!

Serveer een plakkerige toffeepudding

Afbeelding
Afbeelding

Dit recept vergt misschien wat meer voorbereidingswerk, maar het resultaat is zeker de moeite waard. Als je deze crockpot sticky toffee pudding proeft, zul je blij zijn dat je de extra stappen hebt gezet om hem perfect te maken.

Verander je slowcooker in een barista

Afbeelding
Afbeelding

Als je zin hebt in een heerlijke koffietraktatie, sla dan de koffieshop over en maak je eigen koffie!

Ingrediënten

  • 2 kopjes sterke koffie
  • 2-3 kopjes melk (vervang indien nodig)
  • ¼ kopje vanillekoffiesiroop (of ruil voor een smaak die je lekker vindt)
  • Slagroom voor de topping
  • Snufje kaneel

Instructies

  1. Voeg koffie, melk en siroop toe aan de crockpot en laat ze ongeveer twee uur sudderen.
  2. Gebruik een pollepel om een grote kop voor jezelf te serveren en garneer met slagroom en een snufje kaneel.

Snelle tip

Je kunt ook espresso aan de mix toevoegen om de koffiesmaak te versterken, wat chocolade erdoor gooien om er een mokka latte van te maken, of je latte afwerken met een scheutje karamel als je daar zin in hebt.

Verfris met een citroentaart

Afbeelding
Afbeelding

Deze crockpot-citroencake is perfect voor een zomerfeest of een warme lenteavond en is ongelooflijk eenvoudig te maken. Slechts zes ingrediënten en twee uur kooktijd resulteren in een warm en toch verfrissend dessert dat je niet kunt weerstaan.

Kies het perfecte dessertduo

Afbeelding
Afbeelding

De koning van alle dessertcombo's, chocolade en pindakaas zijn een match made in de suikerhemel. Een crockpot-chocolade-pindakaascake kost geen tijd om te bereiden, slechts twee uur om te koken, en je zult de vrolijke dans van het dessert doen tegen de tijd dat je je eerste hap neemt.

Sla de voorverwarmingstijd van de oven over met deze desserts

Afbeelding
Afbeelding

Het maken van een overheerlijk dessert hoeft je niet achter te laten met een rommelige keuken en tonnen vuile vaat. Met deze crockpot-dessertrecepten hoef je niet eens tijd te verspillen met wachten tot de oven is voorverwarmd. Combineer gewoon de ingrediënten, stel de timer in en geniet van de geur van uw dessert dat zich langzaam bereidt.

Kan je geen genoeg krijgen van je slowcooker? Probeer onze zomerse ma altijdideeën.

Aanbevolen: