16 slimme hoedenopslagideeën om uw ruimte te maximaliseren

Inhoudsopgave:

16 slimme hoedenopslagideeën om uw ruimte te maximaliseren
16 slimme hoedenopslagideeën om uw ruimte te maximaliseren
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Sommigen van ons verzamelen hoeden, hetzij opzettelijk, hetzij door het verzamelen van hoeden in de loop van de tijd. Je hebt meer hoeden dan hoofden, en je hebt een plek nodig om je stapel op te bergen die niet achter in je kast ligt. Maak van je hoeden, mutsen of baseballpetten een decoratief statement of berg ze netjes op achter gesloten deuren. Je hebt opties.

Bewaar je hoeden in lades

Afbeelding
Afbeelding

Deze methode werkt het beste voor het opbergen van een grote collectie mutsen, gebreide of baseballpetten. Bewaar ze netjes in een la, zodat ze geen stof verzamelen en het gemakkelijker wordt om precies het exemplaar te vinden dat je zoekt. Als je hoeden met een brede rand hebt, kunnen lades nog steeds werken, maar je kunt er niet zoveel in opbergen.

Hang je hoeden aan de muur als decoratie

Afbeelding
Afbeelding

Verander je hoeden in een decor door een fotowand met hoeden te maken. In plaats van een lijst spreid je je hoeden uit om een kunstwerk te creëren dat je kunt bewonderen.

Ga ouderwets met hoedendozen

Afbeelding
Afbeelding

Als hoedendozen niet door katten worden gebruikt om kittens te krijgen, zijn ze een uitstekende plek om je hoeden veilig te bewaren tussen het dragen door.

Gebruik over-de-deurhaken

Afbeelding
Afbeelding

Plaats die lege ruimte tussen de deur en de muur om te gebruiken! Hang wat haken boven de deur om je hoeden een thuis te geven en wat extra ruimte elders in je huis vrij te maken.

Gebruik hangende opbergruimte voor je hoeden

Afbeelding
Afbeelding

Opbergrekken voor hangkasten zijn niet alleen voor truien en schoenen, maar ook voor hoeden! Je kunt kleinere blokjes gebruiken voor baseballpetten of mutsen, en zelfs investeren in een paar hangende opbergstukken die de perfecte plek zijn voor hoeden met een brede rand.

Er gaat niets boven een hoedenrek

Afbeelding
Afbeelding

Kies voor een klassiek hoedenrek! Het antwoord lijkt zo voor de hand liggend, maar soms wordt dat gemakkelijk over het hoofd gezien. Kies er een die klassieker is of investeer in een modern stuk, wat het beste bij jouw ruimte en collectie past.

Gebruik muurhaken

Afbeelding
Afbeelding

Houd je eenden, en liever je hoeden, op één lijn met muurhaken. Ideaal voor kleinere collecties, maar ook voor hoeden met een brede rand. Je kunt ze meteen meenemen zonder dat je hoeft te zoeken naar de gewenste hoed.

Organiseren zonder moeite met behulp van manden

Afbeelding
Afbeelding

Ontmoet jezelf waar je bent! Als je je hoeden altijd in een specifieke ruimte of hoek gooit, voeg dan een mand toe, en opeens heb je niet langer een hoedenstapelprobleem. Je hebt een oplossing voor het opbergen van hoeden.

Hoeden op een plank weergeven en bewaren

Afbeelding
Afbeelding

Laat je boekenplank dubbel werk doen, of zet je kastplank aan het werk door je hoeden daar op te bergen. Voor het opbergen van hoeden op een boekenplank kun je met deze decoraties een vleugje persoonlijkheid aan elke kamer toevoegen, zonder extra geld.

Gebruik een spiegel voor het opbergen van hoeden

Afbeelding
Afbeelding

Als je een staande vloerspiegel hebt, of zelfs een wandspiegel, hang je hoeden dan aan de hoeken! Voeg een paar haken toe of rijg ze langs de zijkant om nog meer ruimte te creëren om je hoeden op te hangen.

Hoedenopslag in de hal

Afbeelding
Afbeelding

Trek je schoenen uit, trek je jas uit en hang je hoed in één keer in de hal met een opbergbankje in de hal. Naast dat het een nette en georganiseerde manier is om je hoeden op te hangen, kun je er ook snel een hoed bij pakken als je de deur uitgaat.

Hang ze op ophangborden

Afbeelding
Afbeelding

Ophangborden zijn niet alleen bedoeld voor het ophangen van gereedschap, knutselspullen of alles wat je nodig hebt binnen handbereik als je aan je bureau werkt. Geef het een beetje flair. Een baseballpet naast de hamer, je favoriete hoed ter inspiratie boven je bureau.

Snelle tip

Het is niet nodig om een ophangbord met benodigdheden te delen. Hang er een op, alleen voor je hoeden!

Hoedenhangers

Afbeelding
Afbeelding

Een stuk stevig garen of touw en je hebt wat opbergruimte voor hoeden. Oh, je hebt wel wat wasknijpers nodig om ze vast te klikken. Maar opeens heb je niet alleen hoedenopbergruimte, maar ook een statementstuk voor die lege muur.

Handige hack

Voeg een reeks lichtjes toe om je hoeden een beetje glans te geven.

Hang je honkbalhoeden aan een hanger

Afbeelding
Afbeelding

Met niets meer dan een hanger en enkele clips kun je je hoeden een thuis geven en in één oogopslag de hoed vinden die je nodig hebt. Oh, en je verliest geen ruimte. Winnen, winnen, winnen.

Gebruik opbergbakken

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt waarschijnlijk al een paar opbergbakken rondslingeren. Als dat niet het geval is, zijn ze vrij gemakkelijk te verkrijgen. Gebruik je hoeden op basis van seizoen of stijl en weet dat ze zonder stof voor je klaar staan.

Gebruik mannequins

Afbeelding
Afbeelding

Geef je hoedenopberger een leuke en leuke twist door gebruik te maken van mannequins. Wat is een betere manier om je hoed te laten zien en de opbergruimte te optimaliseren dan met een ander hoofd?

Slimme hoedenopslagoplossingen

Afbeelding
Afbeelding

Wees creatief, houd het klassiek, verberg je hoeden of zet ze tentoon. Wat uw persoonlijkheid en esthetiek ook zijn, zorg ervoor dat uw hoeden er jarenlang goed blijven uitzien. Bespaar jezelf tijd met het zoeken naar degene die je zoekt met een van deze oplossingen voor het opbergen van hoeden.

Aanbevolen: