8 beste chocoladelikeuren: verwen uw zoetekauw

Inhoudsopgave:

8 beste chocoladelikeuren: verwen uw zoetekauw
8 beste chocoladelikeuren: verwen uw zoetekauw
Anonim

Deze zoete, zachte chocoladelikeuren zijn perfect om van te drinken en te mixen.

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Barman die chocoladelikeurcocktail maakt
Barman die chocoladelikeurcocktail maakt

Als je een zoete dessertcocktail wilt, dan zal chocoladelikeur je nooit verkeerd sturen. Het kiezen van de beste chocoladelikeur is een kwestie van persoonlijke smaak en budget, maar nieuwsgierigheid is een belangrijk onderdeel van het proces. Sommige chocoladelikeuren zijn vrijwel universeel geliefd, sommige worden hoog gewaardeerd en een paar zijn een beetje van beide. Sommigen zullen je verrassen, en anderen zullen die geruststellende vriend worden waar je altijd op kunt vertrouwen in een cocktail.

1. Tempus Fugit Spirits Crème de Cacao a la Vanilla - Beste chocoladelikeur in het algemeen

Met een vleugje vanille die past bij de rijke, chocoladeachtige smaak van deze crème de cacao, is de Tempus Fugit Spirits crème de cacao a la vanille de hoogst gewaardeerde chocoladelikeur van Wine Enthusiast, met een beoordeling van 95 uit 100 punten. Gelukkig is er geen quiz of vereiste om de volledige naam te gebruiken als je ervan geniet. Voor deze Zwitserse chocoladelikeur betaal je iets meer dan $ 50. Het bevat 24% alcohol en is een absoluut heerlijke toevoeging aan cocktails.

2. Godiva Chocoladelikeur - Beste chocoladelikeur van de bovenste plank

Het is misschien geen verrassing dat een van 's werelds beste makers van Belgische chocolaatjes ook een van de beste chocoladelikeuren maakt. Godiva chocoladelikeur is zoet en chocoladeachtig, dat is vanzelfsprekend, en het is het perfecte premium ingrediënt voor de Godiva chocolademartini. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30% en je beta alt ongeveer $ 35.

Chocoladeroomlikeur
Chocoladeroomlikeur

3. Van Meer's Chocoladelikeur - Beste Goedkope Chocoladelikeur

Voor een redelijke $ 16 per fles is Van Meer's chocoladelikeur even lekker als betaalbaar. De chocoladesmaken maken het zelfs perfect om solo van te nippen of toe te voegen aan een drankje. De Nederlandse chocoladelikeur heeft een laag alcoholgeh alte van 15% en klanten bij Total Wine & More beoordeelden het met 4,3 van de 5 sterren, een hoge waardering voor zo'n betaalbare chocoladelikeur. Dit bewijst alleen maar dat als het niet Nederlands is, het niet veel is.

4. Chopin Dorda dubbele chocoladelikeur - Beste pure chocoladelikeur

Gemaakt met pure chocolade vermengd met Chopin-wodka, een premium Poolse wodka, is de dubbele chocoladelikeur van Chopin Dorda heerlijk in mixdrankjes of zelfs als solo-drankje. Het is complex en evenwichtig en niet overweldigend zoet zoals sommige chocoladelikeuren kunnen zijn. Recensenten bij Total Wine & More beoordeelden het met 4,7 van de 5 sterren, en deze likeur staat op een aantal "beste" lijsten voor chocoladelikeuren. Het kost slechts $ 27, dus ren, niet lopen, naar de winkel.

Dorda dubbele chocoladelikeur
Dorda dubbele chocoladelikeur

5. Mozart-chocoladeroomlikeur - Beste romige chocoladelikeur

Deze romige fles chocoladelikeur wordt als een bonbon in goudfolie verpakt. Absoluut geniaal, punt uit. Het uitpakken wordt een zalige ervaring, net als het snoepen van romige chocoladesnoepjes. Het Beverage Tasting Institute noemde Mozart-chocoladeroomlikeur een "pure, smakelijke en tamelijk elegante chocoladelikeur". Het kost ongeveer $ 25, en het bevat weinig alcohol met een alcoholpercentage van 17%. Het is perfect om de hele nacht van te nippen.

6. Marie Brizard Crème de Cacao - Beste Crème de Cacao

Marie Brizard crème de cacao is verkrijgbaar in zowel wit als bruin om al je cocktaildromen mogelijk te maken, en het is een zoete, smaakvolle en aromatische chocoladelikeur. Recensenten van Spirits Review beoordeelden het met een 9 uit 10, en het kost slechts ongeveer $ 20 voor een fles. De crème de cacao heeft een alcoholpercentage van 28% en is perfect in mixdrankjes omdat hij goed standhoudt met andere ingrediënten.

Twee Glazen Chocoladelikeur Met Walnoten
Twee Glazen Chocoladelikeur Met Walnoten

7. Sheelin White Chocolate - Beste witte chocoladelikeur

Sheelin witte chocoladelikeur is de ideale combinatie van verrukkingen en een goede prijs. Beide zijn belangrijk als het gaat om het bevoorraden van je thuisbar of het vermijden van een schokkend prijskaartje als je iets gaat drinken. Het Beverage Tasting Institute beoordeelde het met 93 van de 100 punten en won een zilveren medaille op de San Francisco Spirits Competition. Al die lofbetuigingen, maar het kost slechts ongeveer $ 14. De likeur op basis van Ierse whisky heeft een alcoholpercentage van minder dan 14% en is lekker, of je hem nu met ijs drinkt of aan een cocktail toevoegt.

8. ChocoLat Deluxe Pindakaas-chocoladelikeur - Beste chocolade-plus-smaak

ChocoLat deluxe pindakaaschocoladelikeur is een mix van chocolade- en pindakaassmaken en voegt rijkdom en diepte toe aan uw chocoladecocktails zonder extra ingrediënten. Over een dubbele dreiging gesproken, en het is heerlijk om op te starten. Het heeft een alcoholpercentage van slechts 15%, dus je kunt zelfs een scheutje toevoegen aan je brunchkoffie, een warme chocolademelk in de middag, of genieten van een slokje ijs na het eten. Pak een fles voor $ 15 en leef je beste leven.

Chocolade Likeur
Chocolade Likeur

Geniet van chocoladelikeur in mixdrankjes

Of je nu liever alleen van je chocoladesiroop nipt of ze mixt om heerlijke cocktails met chocoladesmaak te maken, zoals een Bailey's chocolademartini, het hebben van een of twee goede flessen in je drankkast is essentieel voor elke goed afgeronde cocktail minnaar. Of voor een snelle en luie borrel. Het leven zou gemakkelijk moeten zijn.

Aanbevolen: