Feng Shui-kleuren voor bedrijven

Inhoudsopgave:

Feng Shui-kleuren voor bedrijven
Feng Shui-kleuren voor bedrijven
Anonim
Serveerster die zich bij haar koffieshopbalie bevindt
Serveerster die zich bij haar koffieshopbalie bevindt

Feng shui-kleuren kunnen worden gebruikt om uw bedrijf te ondersteunen. U kunt een feng shui-kleurenkaart gebruiken als leidraad voor uw kleurselecties, de kleuren kiezen die bij uw branche horen of ervoor kiezen om de kleur te gebruiken die is toegewezen aan de kijkrichting van uw bedrijf.

Match Feng Shui-kleuren voor bedrijven met elementen

Sommige feng shui-beoefenaars adviseren om de kleuren te spelen die verband houden met jouw branche-element. Er zijn enkele voor de hand liggende overeenkomsten tussen bedrijfstypen en elementen, terwijl andere ongrijpbaar zijn. Als u er niet zeker van kunt zijn of het element uw branche beheerst, kunt u dit het beste niet gebruiken als basis voor het selecteren van uw zakelijke feng shui-kleuren.

Waterelement voor zakelijke kleuren

De twee kleuren die water vertegenwoordigen zijn zwart en blauw. Waterindustrieën die resoneren met het waterelement zijn onder meer coffeeshops, spa's, zuivelfabrieken, waterkrachtcentrales, maritieme bedrijven, scheepvaart, flessenwaterbedrijven, badkamergerelateerde producten en apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en gootstenen. Naast water zou elk type bedrijf dat vloeistoffen en vloeistoffen verkoopt of produceert, baat hebben bij het gebruik van zwart en blauw in hun bedrijf. Dit kunnen olieraffinaderijen, benzinestations, wijnwinkels, parfumbedrijven, haarproducten, chemicaliën, enzovoort zijn.

Houtelementbedrijven

De kleuren van de houten elementen zijn bruin en groen. De bedrijven die kunnen profiteren van de houtelementen zijn onder meer een bloemenwinkel, meubels, timmerhout, houtkap, bouwbenodigdheden, drukkerijen, textiel, mode, fotografie en meer.

Metaalelementindustrieën

De kleuren voor het metalen element zijn zilver, goud, wit, brons, nikkel, chroom en tin. Elke metaalkleur is een goede keuze. Metaalgerelateerde bedrijven omvatten geld/financiën/bankieren, uitrusting, voertuigen, metalen sieraden, mijnbouw en metalen decoratie.

Earth Element-bedrijven

De kleuren van het aarde-element zijn oker en bruin. Tot de aan de aarde gerelateerde industrieën behoren onder meer de voeding, de bouw, de landbouw, boerderijen, ranches, dierenwinkels en onroerend goed.

Vuurelement Industries

De kleuren voor het vuurelement zijn rood, bordeauxrood, roze, mauve, paars, oranje en een breed scala aan rode kleuren. Brandindustrieën omvatten restaurants, bistro's, verlichtingsfabrikanten en detailhandelaren, elektriciteitsbedrijven, fabrikanten en wederverkopers van apparaten, elektronica, enzovoort.

Kies Feng Shui-kleuren met behulp van de kompasrichting

U kunt de kijkrichting van uw bedrijf gebruiken om uw hoofdkleur(en) te bepalen. Hiervoor moet u een magnetisch kompas gebruiken om de kijkrichting te bepalen. U kunt eenvoudige instructies volgen over hoe u deze meting uitvoert.

Hoe gebruik je kleuren in de richting van de gezichten

De kijkrichting van uw bedrijf kan u begeleiden bij het kiezen van de feng shui-kleuren voor de buitenkant en de hoofdingang. Als je bijvoorbeeld een luifel nodig hebt, gebruik dan de feng shui-kleur(en) die aan de kompasrichting is(en) toegewezen.

  • U kunt de kleur(en) gebruiken voor het selecteren van de voordeurmat.
  • Je kunt de binnenmuren in de sectorkleur verven.
  • Muurkunst zou een aantal van deze kleur(en) moeten hebben.
  • Meubelbekleding kan de kleur(en) herhalen.
  • Jaloezieen en/of gordijnen kunnen in sectorkleuren worden gekozen.

Feng Shui-kleuren voor zakelijke benodigdheden en meubilair

Je kunt feng shui-kantoorkleuren gebruiken buiten muren en logokleuren. U kunt feng shui-kleuren gebruiken voor het selecteren van verschillende kantoorbenodigdheden en decoratieartikelen.

Bestandsmappen

Net zoals een rode envelop gunstig is voor de financiën, kan een rode dossiermap hetzelfde effect hebben op klanten, contracten en alles wat inkomsten voor uw bedrijf oplevert.

Uitrusting

U kunt gekleurde apparatuur kiezen, zoals uw laptop, zakelijke telefoon, tapedispenser, nietmachine, monitor en uw bureaustoel. Rood en zwart zijn veelbelovende kleuren, maar u kunt ook kleuren gebruiken die verband houden met de kijkrichting, of u kunt ervoor kiezen kleur(en) te gebruiken die de sector vertegenwoordigen waarin uw kantoor zich bevindt.

Fotolijsten

Je kunt een veelbelovende kleur voor de frames selecteren, zoals rood of zwart, om diploma's en onderscheidingen op de zuidmuur of de zuidelijke sector weer te geven. U kunt een metaal van goud, zilver, brons of wit gebruiken voor familiefoto's die u in de westelijke sector van uw kantoor wilt weergeven.

Interieurontwerp fotolijsten
Interieurontwerp fotolijsten

Zakelijke inrichting

U kunt de verschillende sectorkleuren gebruiken om uw bedrijf in te richten. Kies één hoofdkleur die in uw hele bedrijf terug te vinden is, zoals de kleur die is toegewezen aan de kompasrichting van het gebouw.

Meer manieren om Feng Shui-kleuren toe te voegen aan uw bedrijf

Verwerk de kleur in alle aspecten van uw bedrijf, inclusief:

  • Bedrijfslogo en kaartontwerpen - Gebruik feng shui-kleuren voor uw bedrijfslogo-ontwerp, voor het selecteren van kleuren voor visitekaartjes, de kleur van het exterieur van het gebouw en het kleurenschema van het interieur.
  • Bewegwijzering van het bedrijf - U moet deze kleuren ook gebruiken in de bewegwijzering van uw bedrijf en in al het marketingmateriaal.
  • Voertuigen - Gebruik feng shui-kleuren om uw bedrijfsmerk onder de aandacht te brengen door bedrijfsvoertuigen in de door u gekozen feng shui-kleur te selecteren.
  • Werknemersuniformen - Als uw bedrijf uniformen heeft, kunt u profiteren van het element energie en deze dieper in uw bedrijf doordringen door die kleur voor uw uniformen aan te wijzen.

Feng Shui-kleuren gebruiken voor bedrijven

Feng shui-kleuren kunnen worden gebruikt om veelbelovende chi-energie voor uw bedrijf te verbeteren, ondersteunen en aantrekken. Er zijn veel gebieden waar u feng shui-kleuren in uw bedrijf kunt gebruiken.

Aanbevolen: