Hoe u deelneemt aan een woningverbeteringsshow

Inhoudsopgave:

Hoe u deelneemt aan een woningverbeteringsshow
Hoe u deelneemt aan een woningverbeteringsshow
Anonim
Man bezig met huisverbeteringsproject
Man bezig met huisverbeteringsproject

Klinkt het als een droom die uitkomt om je huis op live televisie te laten renoveren? Hoewel het misschien lijkt alsof meedoen aan de show hetzelfde is als proberen de loterij te winnen, zijn er een paar tips beschikbaar die de stapel in uw voordeel kunnen stapelen.

Denk na over de show waar je bij wilt zijn

Elke make-overshow voor thuis heeft een andere smaak. Ze zijn op zoek naar verschillende kandidaten die aan de behoeften van hun show voldoen. Je wilt dus echt overwegen of je op TLC, DIY Network of HGTV wilt zijn, om er maar een paar te noemen. Denk na over wat u echt wilt voordat u de aanvraag invult.

Ken de castinglocaties

Brett Waterman van het herstelde doe-het-zelfnetwerk
Brett Waterman van het herstelde doe-het-zelfnetwerk

Zoals ze zeggen: locatie is alles, en dit geldt ook voor shows voor het verbeteren van je huis. Je moet ze vangen terwijl ze in jouw omgeving zoeken. Deze informatie kun je vinden op de websites of castingpagina’s. Hoewel deze programma's vaak in de grote steden zoeken, moet je niet opgeven als je op het platteland of op een ongewenste locatie woont. Tracy Metro van House Doctor op Netflix stelt dat dit in de meeste gevallen weliswaar tegen je kan werken, maar ook nuttig kan zijn. Voor de show House Doctors, die zich buiten Groot-Brittannië afspeelt, zochten ze bijvoorbeeld een Amerikaan, dus haar locatie werkte in haar voordeel.

Bekijk de details

Als u de aanvraag niet goed kunt invullen, zullen ze u niet bellen. Het is van cruciaal belang dat u alle puntjes op de i zet. Zorg ervoor dat alles correct is ingevuld voordat u uw aanvraag indient. Zelfs als je een geweldig achtergrondverhaal en een geweldige houding hebt, kan het feit dat je een onderdeel van de applicatie hebt overgeslagen je ondergang zijn. Controleer driemaal of je alles hebt besproken voordat je op Verzenden klikt. Grammatica is ook belangrijk.

Houding is alles

Producenten zijn op zoek naar persoonlijkheden, niet alleen naar huizen. Ze hebben iemand nodig met wie de kijker kan lachen, huilen en waar hij meer van wil zien. Je moet jezelf verkopen in je biografie.

Grote persoonlijkheid

Tracy Metro stelt dat regisseurs en producenten op zoek zijn naar 'grote persoonlijkheden' die de klus kunnen klaren. Ze willen niet alleen acteurs of mensen die nep zijn. Ze merkt ook op dat het nuttig is om aardig te zijn. Ze wijst er echter wel op dat Gordon Ramsey carrière heeft gemaakt met een weinig sympathieke persoonlijkheid, dus er is ruimte voor allerlei soorten.

Wees uniek

Metro wijst erop dat "netwerken houden van mensen die het werk daadwerkelijk doen en niet doen alsof om op tv te komen." Het is belangrijk om jezelf te zijn, want niemand is zoals jij. Ze merkt ook op dat netwerken graag "unieke carrières hebben (boomhutbouwer, grootschalige maker van aquariums, enz.) en vooral genieten van het onder de aandacht brengen van families of vrienden die samenwerken."

Laat uw projectvaardigheden zien

Jeff Devlin Stone House Revival DIY-netwerk
Jeff Devlin Stone House Revival DIY-netwerk

Naast het tonen van je houding, kan het belangrijk zijn om je vaardigheden op het gebied van huisverbetering te vertegenwoordigen. Probeer enkele unieke projecten te laten zien die je thuis hebt voltooid en die misschien de aandacht van een producer trekken. U kunt ook een origineel of ouder huis tentoonstellen. Bijvoorbeeld:

  • Jeff Devlin van Stonehouse Revival bespreekt hoe je antieke meubels kunt opfleuren met melkverf.
  • Bij Restored werkte Bret Waterman samen met de huiseigenaren om de ruimte vrij te maken in hun Arts and Crafts-bungalow uit 1913 in Redlands, Californië.
  • Trading Spaces van TLC creëerde een paradijselijke oase, compleet met jute, uit deze slaapkamer.
  • Een aflevering van Yard Crashers bevatte een betonnen aanrecht ingelegd met bladeren.
  • In Desperate Landscape veranderden ze een verouderde tuin in een retropatio met cederhouten muren en bakstenen straatstenen, compleet met een palmboom.

Beknibbel niet op het eerste sollicitatiegesprek

Als je zo ver bent gekomen, stop dan nu niet. Of je nu een Skype- of telefonisch interview doet, je wilt professioneel zijn. Dit is tenslotte een interview, dus je moet jezelf verkopen.

  • Houd je pitch klaar. Laat de zenuwen niet de overhand krijgen.
  • Wees zelfverzekerd en zorg ervoor dat je jezelf verkoopt. Hetzij met jouw humor, humor of verhaal.
  • Oefenen, oefenen, oefenen. Je wilt niet koud het sollicitatiegesprek ingaan. Je wilt charmant en duurzaam zijn, zodat ze je zullen herinneren.
  • Humor kan je vriend zijn.
  • Laat ze zien dat je een mens bent met fouten. Omarm wie je bent.
  • Vertel ze over jezelf. Heeft u een interessante hobby of baan die wellicht bij het publiek blijft hangen?
  • Als je op video staat, draag dan mooie kleding en zie er professioneel uit. Zorg ervoor dat je goed verlicht bent en klaar bent om te schitteren. Zelfs een video-interview laat je pit zien.

Geef het persoonlijke interview

Je bevindt je nu in het thuistraject. Hier laat je je enthousiasme en liefde voor de show doorschijnen. Laat ze zien hoe graag je hier deel van wilt uitmaken. Lach veel, lach en wees cameraklaar. Loop ze door je huis en verkoop je verhaal en persoonlijkheid. Wijs op gebreken en interessante details over uw tuin of uzelf, die ze op het scherm kunnen gebruiken. Het belangrijkste is dat ze je herinneren!

Je droom landen

Er zijn verschillende netwerken die shows voor het verbeteren van je huis aanbieden. Hoewel het landen van een plek kan lijken op het winnen van een wedstrijd, kun je met de juiste houding en toonhoogte een van de gelukkigen worden.

Aanbevolen: