Vuilniswagenvideo's voor kinderen

Inhoudsopgave:

Vuilniswagenvideo's voor kinderen
Vuilniswagenvideo's voor kinderen
Anonim
vuilniswagen
vuilniswagen

Kinderen zijn gefascineerd door grote vrachtwagens en zwaar materieel. Als je een liefhebber van vuilniswagens hebt, bieden deze video's alle informatie die ze ooit nodig heeft over deze enorme machines.

Geanimeerd

Vuilniswagenvideo's zijn het beste voor baby's, peuters en kleuters vanwege de gekke geluidseffecten en leuke karakters. Kinderen die gevoelig zijn voor de harde geluiden van een echte vuilniswagen, vinden deze alternatieven wellicht ook leuk.

Kinderkanaal

Dit educatieve YouTube-kanaal biedt talloze video's voor kinderen, waaronder een video over een vuilniswagen. Garbage Truck is de dertiende aflevering van seizoen één van de serie Street Vehicles. Met een lengte van slechts twee minuten heeft de animatie precies de juiste lengte voor de aandachtsspanne van een peuter. Met behulp van verschillende gekke geluiden vliegt elk onderdeel van de vrachtwagen op het scherm en op zijn plaats terwijl kinderen zien hoe een vrachtwagen zich langzaam voor hun ogen vormt. De spanning groeit als er een gele vuilniswagen wordt samengesteld en wegrijdt om afval op te halen en op de vuilstort te zetten.

Echte stadshelden

George de vuilniswagen is een van de vele personages uit de Real City Heroes-serie op YouTube. Met behulp van modernere en realistischere animaties volgen kleuters en oudere kinderen George door de stad terwijl hij om 5.30 uur 's ochtends wakker wordt, afval verzamelt en andere opwindende bezienswaardigheden en geluiden ontdekt die je in een echte stad kunt tegenkomen. Lichte, vrolijke muziek speelt gedurende de ongeveer tien minuten durende video en eindigt wanneer George, verteld door de stem van een kind, eindelijk gaat slapen. De officiële video is meer dan 28,5 miljoen keer bekeken!

Liveactie

Kinderen die graag het echte werk in actie zien, kunnen geen genoeg krijgen van deze echte video's. Je kunt echte vrachtwagens zien en de echte mensen die ermee werken.

Machtige machines

De Mighty Machines-franchise combineert leuke stemmen met video's van echte vrachtwagens en machines. Elke machine krijgt een energieke stem en vertelt kinderen alles over de functies, onderdelen en taken ervan. In deel twee kun je de 25 minuten durende aflevering At the Garbage Dump bekijken, waarin je de ene vrachtwagen volgt die afval verzamelt en een andere die het naar het overslagstation en de stortplaats verplaatst of verwerkt. Het themalied in rock-'n-roll-stijl maakt kinderen vanaf het begin enthousiast op deze dvd van $ 30, met twee andere afleveringen over verschillende vrachtwagens. Common Sense Media zegt dat deze serie "een must-see is voor kinderen die van dingen op wielen houden."

Machtige machines deel 2
Machtige machines deel 2

Blippi

Met een gekke presentator en originele liedjes over alles in de wereld is Blippi een educatieve show voor kleuters en lagere basisschoolkinderen op YouTube. Blippi draagt feloranje bretels, een vlinderdas en een bril en is net zo enthousiast over ontdekkingen als uw kinderen. In deze dertien minuten durende video beschrijft hij de onderdelen van de vuilniswagen, inclusief de veiligheidsvoorzieningen, en vertelt hij over het verschil tussen afval en recyclebare materialen. De laatste paar minuten bevatten een nummer dat helemaal over vuilniswagens gaat. Forbes magazine deelt dat Blippi een van Amazon Prime's top 100 aller tijden gestreamde, in eigen beheer uitgegeven shows is en noemt de maker ervan een 'creatief genie'.

Hoe hebben ze dat gebouwd?

Bezoek de McNeilus-fabriek in Minnesota om te zien hoe drie verschillende soorten vuilniswagens worden gebouwd en wat hun unieke kenmerken doen. Leer meer over zijladers, voorladers en achterladers om te zien hoe ze allemaal zijn gemaakt en wat ze anders maakt dan de rest. Een gezaghebbende volwassen verteller begeleidt basisschoolkinderen door het proces van het bouwen van een vuilniswagen, terwijl echte arbeiders de stukken in elkaar zetten. Krijg een snel videovoorbeeld van de maker, Marvellous Media, of koop de volledige dvd van een uur voor minder dan $ 10.

Hoe hebben ze dat gebouwd
Hoe hebben ze dat gebouwd

Speelgoedvuilniswagenvideo's

Kinderen die met de video willen meespelen, vinden misschien de video's over speelgoedvuilniswagens leuk. Je kunt kijken hoe iemand anders met speelgoedtrucks speelt en ideeën opdoen voor speelgoed dat je graag zou willen bezitten.

De Axel-show

Kijk hoe een jonge jongen genaamd Axel en zijn vader een nieuwe recyclingtruck uitpakken en ermee spelen en een plaatselijk park opruimen in The Axel Show op YouTube, een kanaal met meer dan een half miljoen abonnees. De video duurt ongeveer twintig minuten en toont alle functies van de truck en creatieve manieren om ermee te spelen. Axel's vader vertelt de show terwijl Axel met de vrachtwagen speelt.

Vuilniswagens Regel

Kinderen die graag verschillende vuilniswagens zien, kunnen verschillende video's bekijken op het YouTube-kanaal Garbage Trucks Rule. Het kanaal bevat meer dan 100 video's gewijd aan speelgoedvuilniswagens. Deze korte video van vier minuten is bijna 4 miljoen keer bekeken en bevat levendige muziek en vier verschillende soorten vuilniswagens die volstromen en voorbij zoeven. Hoewel er in deze video geen mensen of gesprekken voorkomen, zie je in veel van hun andere video's een familie van jonge broers.

Kijk hoe ze werken

Video's over vuilniswagens geven kinderen informatie over een hulpmiddel dat steden gebruiken om buurten schoon te houden en van dichtbij zicht op deze spannende en soms gevaarlijke voertuigen. Zoek naar je plaatselijke vuilniswagen om van een afstandje te kijken en houd het plezier gaande met deze video's.

Aanbevolen: