Stapelbedden voor vracht

Inhoudsopgave:

Stapelbedden voor vracht
Stapelbedden voor vracht
Anonim
basis stapelbed
basis stapelbed

Cargo Kid's stapelbedden zijn gemaakt door Cargo Furniture en een mooi alternatief voor ruimtebesparing in de kinderkamer. Pier 1 Imports heeft in februari 2001 alle meubels en activa van Cargo Furniture overgenomen, maar verkoopt deze stapelbedden vanaf vandaag niet meer. Terwijl verschillende Cargo Furniture-winkels sluiten, zijn er een paar plaatsen en alternatieven.

Wat is er met het vrachtmeubilair gebeurd?

Volgens een persbericht van Pier 1 Imports hebben ze op 23 februari 2001 alle bezittingen van kinder- en vrijetijdsmeubilair van Cargo Furniture van Tandycrafts, Inc. overgenomen. Tot deze bezittingen behoren de populaire Cargo Bunk Beds.

Pier 1 importeert niet langer vracht

Zoals vermeld op 10 augustus 2017, in een e-mail van de klantenservice van Pier 1 Imports: "Dit artikel (vrachtstapelbedden) is niet meer leverbaar en is niet langer verkrijgbaar in een van onze winkellocaties."

In de e-mail stond: "Om ruimte te maken voor onze nieuwe collecties, moeten we een aantal van onze vorige items stopzetten."

Gerapporteerde winkelsluitingen

Zoals vermeld in hun persbericht uit 2001, implementeerde Pier 1 Imports een vijfjarenplan om het concept verder te ontwikkelen en Cargo-winkels te openen in heel Noord-Amerika. Hoewel er op verschillende locaties in het Midwesten winkels zijn geopend, zijn de meeste van deze winkels gesloten en doen er veel geruchten de ronde dat sommige van deze winkels failliet gaan. Zoals vermeld in een Google-recensie van een locatie in Missouri: "BLIJF WEG. Ik heb zojuist een brief ontvangen dat Steve Roush (partner) faillissement heeft aangevraagd." Terwijl een andere winkel in Fort Worth, Texas naar verluidt gesloten is door lokale jankers op Yelp.com

Gebruikte stapelbedden vinden

Wat Cargo-stapelbedden zo populair maakte, was de veelzijdigheid, eenvoud en stevigheid van het bed. Gemaakt van massief eiken of grenen, stevige balustrades aan de bovenkant en eenvoudige strakke lijnen die bij bijna elk ander meubelstuk passen. De enige plek waar je deze bedden kunt kopen zijn veilingsites of sites die gebruikte meubelstukken verkopen, zoals Craigslist.org of Ebay.

Tijdens het zoeken naar deze stapelbedden op deze sites typt u "Cargo Kids" om het juiste product te vinden. U moet ook de beschrijvingen aandachtig lezen om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk het merk Cargo Furniture zijn en niet een vergelijkbare optie.

Vergelijkbare alternatieve producten

Er zijn verschillende andere merken stapelbedden die vergelijkbaar zijn met Cargo-stapelbedden. Hoewel sommige van deze bedden misschien geen exacte replica zijn, bieden ze wel hetzelfde uiterlijk en dezelfde stijl.

  • Micah kinderstapelbed is niet alleen stevig, maar heeft ook extra opbergruimte. Dit stapelbed is te vinden bij Target en kost $ 800. Het beschikt over dubbele matrassen aan de boven- en onderkant.
  • Cargo Natural Twin-stapelbed is het meest vergelijkbaar met Cargo-stapelbedden. Hoewel The Land of the Nod de naam "cargo" voor dit model gebruikt, is er geen relatie met Cargo Furniture. Dit bed is verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals houtskool, wit en Java en kost ongeveer $ 1500, maar is momenteel te koop voor $ 1000.
  • Storkcraft Long Horn massief hardhouten stapelbed voor twee personen is het meest betaalbaar en kost $ 300 tot $ 350. De espresso-afwerking is scherp en de strakke lijnen doen denken aan de Cargo Furniture-lijn.
Storkcraft Long Horn Twin boven een stapelbed
Storkcraft Long Horn Twin boven een stapelbed

Veiligheidstips voor stapelbedden

Houd er bij het kopen van stapelbedden rekening mee dat u bij Consumentenzaken moet navragen of ze niet zijn teruggeroepen. Sommige stapelbedden kunnen, als ze niet op de juiste manier zijn ontworpen, gevaarlijk zijn voor jonge kinderen, zoals valgevaar, beknelling of verstikking. Als je eenmaal een veilig bed hebt gevonden, ga dan op zoek naar unieke slaapkameraccessoires en overweeg een ontwerp te maken voor broers en zussen die een slaapkamer delen.

Aanbevolen: