10 eindeloos leuke dingen om te doen als je je verveelt

Inhoudsopgave:

10 eindeloos leuke dingen om te doen als je je verveelt
10 eindeloos leuke dingen om te doen als je je verveelt
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

We hebben allemaal wel eens dat verveelde gevoel gehad als we wat vrije tijd hadden en niets te doen hadden, maar je kunt de blahs uitbannen met een paar goedgekozen activiteiten. Er zijn zoveel creatieve en leuke dingen om te doen als je je verveelt; het draait allemaal om inspiratie opdoen om van de bank af te komen en een beetje plezier te hebben.

Heb het beste gesprek ooit met een vriend

Afbeelding
Afbeelding

Heb je een van die minder opwindende ontmoetingen met je bestie? Geen zorgen. Een goed gesprek voeren is eigenlijk een van de beste dingen die je kunt doen als je je verveelt met een vriend, en het is niet zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen.

Denk na over de dingen die je altijd al over elkaar hebt willen weten, maak een lijst met Zou je liever-vragen voor wat hilarisch plezier, of ga aan de slag met een lijst met nieuwsgierige vragen om jullie vriendschap naar een dieper niveau te tillen niveau.

Maak een tijdcapsule

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je tijdcapsules uit je schooltijd? Misschien rolde je destijds met je ogen en dacht je: "Ik zal altijd dol zijn op velociraptors, vingerverven en Teenage Mutant Ninja Turtles!" Maar het blijkt dat er ongeveer negen miljoen dingen zijn veranderd sinds jouw dagen als vierdeklasser, nietwaar? Stel je eens voor hoeveel meer er zal veranderen in nog eens twintig jaar? Zo belachelijk veel.

Het enige wat je nodig hebt is een schoenendoos of een container die je pas in de verre toekomst zult missen. Versier het met de dingen die je leuk vindt, bijvoorbeeld etiketten op bourbonflessen, egelstickers of een onaangename hoeveelheid felroze. Vul het dan met foto's, een document waarin je dagelijkse routine wordt beschreven, een lijst met dingen waar je geobsedeerd door bent, een brief aan je toekomstige zelf en een paar tchotchkes.

Bouw een dekenfort

Afbeelding
Afbeelding

Ja, we weten dat het bouwen van een fort iets kleins is voor kinderen, maar het kan ook het ultieme volwassen ding zijn om te doen als je je thuis verveelt. Het draait allemaal om de details. Haal de kerstverlichting, de harige kussens en de chicste hapjes en drankjes die je bij de hand hebt tevoorschijn. Zet het geheel voor de tv neer voor een filmmarathon of pak gewoon je favoriete boek en leun achterover.

Richt uw ruimte opnieuw in door naar andere kamers te winkelen

Afbeelding
Afbeelding

Soms betekent verveling dat je vastzit in een sleur, en je kunt dingen veranderen door een beetje opnieuw in te richten. Of het nu om uw slaapkamer, slaapzaal of hele huis gaat, u kunt andere ruimtes en kamers bekijken om uw woning een geheel nieuwe look te geven.

Blader door andere plekken in je huis of ruil met een vriend om nieuwe decoratieartikelen te krijgen, zoals kussens, dekens, vazen, afbeeldingen of iets anders dat persoonlijkheid toevoegt.

Snelle tip

Kijk rond naar iets waar je echt van houdt in je kamer of een andere ruimte en bouw daar je hele decoratieschema omheen. Als je bijvoorbeeld dol bent op dat oude schilderij dat je oma je heeft gegeven, zoek dan rond naar kussens en accessoires die bij de kleuren passen. Het is een geheel nieuwe look, gebaseerd op iets ouds en geliefds.

Plan een hilarische (maar ongevaarlijke) grap

Afbeelding
Afbeelding

Heb je iets te veel tijd? Dit is een geweldige kans om een vriend of familielid voor de gek te houden. Er zijn zoveel onschuldige en grappige streken om uit te proberen, van wiebelogen op al het eten in de koelkast plakken tot het vullen van de slaapkamer of auto van een vriend met ballonnen.

Een van onze favoriete ideeën is het afdrukken van foto's van je favoriete acteur (Christopher Lloyd, wie dan ook?) en het vervangen van alle foto's door foto's ervan. Zeg niets. Wacht maar tot iemand het merkt.

Maak jezelf iets lekkers als je je verveelt

Afbeelding
Afbeelding

We zeggen niet dat een smakelijke traktatie het antwoord op alles is, maar het kan precies iets zijn om van een saaie dag een leuke dag te maken, of je nu met vrienden bent of alleen. Kijk door je keuken of ga naar de winkel om ingrediënten te pakken voor een nieuw snackrecept, de ultieme ijscoupe of je favoriete troostma altijd.

Snelle tip

Je traktatie hoeft niet op voedsel gebaseerd te zijn. Soms betekent verveling gewoon dat je wat extra tijd voor zelfzorg nodig hebt, dus denk erover na om jezelf een manicure te geven, naar je favoriete liedje te luisteren in het donker, of iets anders te doen waardoor je je opgefrist voelt.

Plan een avontuur als je je online verveelt

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste dingen die je kunt doen als je je online verveelt, is het plannen van je volgende avontuur. Of u nu dichtbij huis denkt of over de hele wereld, er zijn zoveel details waarmee u rekening moet houden. Hoe kom je daar? Waar zul je verblijven? Wat zijn alle mogelijke dingen die je op deze plek zou kunnen doen?

Geen zorgen als je binnenkort niet kunt reizen. Dit gaat allemaal over de droom en de details. Beschouw dit als een diepgaande blik op iets op je bucketlist.

Creëer een gezellige sfeer als je je 's avonds verveelt

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel leuke dingen om te doen als je je 's avonds verveelt, van het kijken naar je favoriete film tot het bellen van een vriend met wie je al een tijdje niet hebt gesproken. Verveling kan echter een behoefte aan gezellig comfort zijn. Breng een paar kleine veranderingen in uw atmosfeer aan om te zien of u zich beter voelt. Steek veel kaarsen aan of fonkel lichtjes, zet een lekker muziekje op en doe het licht uit. Misschien heb je een kleine reset nodig.

Stel een verzorgingspakket samen voor iemand van wie je houdt

Afbeelding
Afbeelding

Je vervelen kan best nuttig zijn, vooral als je het gebruikt om je te inspireren om je liefde aan iemand te tonen. Of je nu een vriend hebt die een scheiding doormaakt of een grootouder die wat extra liefde nodig heeft, je kunt een verzorgingspakket of cadeau maken waarmee je je kunt vermaken en de mensen in je leven zich gekoesterd zult voelen.

Ga winkelen in je huis of ga naar de dichtstbijzijnde winkel om een paar dingen samen te stellen die iemands dag zullen opvrolijken en tegelijkertijd je verveling zullen verdrijven.

Controleer je horoscoop en onderneem actie

Afbeelding
Afbeelding

Een van de leukste dingen die je kunt doen als je je online verveelt, is je maandelijkse horoscoop bekijken. Wat hebben de sterren deze maand voor jou in gedachten? Denk dan na over één ding dat u nu kunt doen om te profiteren van uw geluk of om uw maand een beetje beter te maken.

Dat kan zijn dat je de persoon op wie je verliefd bent belt, je cv afwerkt voor een nieuwe baan, of jezelf gewoon wat meer verwent met een massage of manicure. Door een actie te ondernemen, kun je je lot in eigen handen nemen en blijf je tegelijkertijd bezig.

Probeer je routine te veranderen als je je verveelt

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu op zoek bent naar dingen om te doen als je je verveelt met kinderen, activiteiten om je bezig te houden met vrienden, of gewoon dingen om 's avonds alleen te doen, het gaat erom buiten je normale routine te komen. Kies iets wat je niet elke dag zou doen en doe dat. Je zult merken dat alleen al een verandering van omgeving of een nieuwe ervaring een einde kan maken aan de aanhoudende verveling.

Aanbevolen: