Coole ideeën voor het decoreren van kluisjes

Inhoudsopgave:

Coole ideeën voor het decoreren van kluisjes
Coole ideeën voor het decoreren van kluisjes
Anonim
Meisjes voor kluisjes met LockerLookz-decor
Meisjes voor kluisjes met LockerLookz-decor

Als het op school aankomt, kan de routine en de uniforme omgeving je persoonlijkheid echt verstikken. Voeg wat pit toe aan je sfeer door je kluisje te versieren en te laten zien wie je werkelijk bent.

Geweldige ideeën voor het versieren van je kluisje

Volgens ABC News zijn lockerversieringen de toptrend bij back-to-school shoppen. Dit betekent dat je waarschijnlijk niet de enige bent met een uitgedost kluisje. Wees creatief en persoonlijk om uw lockerdecoraties te onderscheiden van de rest.

Organiseer

Lockers kunnen erg klein lijken als je bedenkt wat er allemaal in moet passen. Haal het meeste uit uw ruimte door organisatorische hulpmiddelen te gebruiken, zodat uw kluisje mooi en functioneel is.

  • Bulletinboard: Kies er een met magneten aan de achterkant en hang hem aan de binnenkant van je lockerdeur. Dit is een geweldige plek om herinneringen van leraren of toestemmingsbriefjes op te bergen.
  • Droog-uitwisbaar bord: Een whiteboard moet aan de deur van uw kluisje hangen, zodat u gemakkelijk aantekeningen kunt maken. Het is ook een leuke manier voor vrienden om berichten voor je achter te laten.
  • Magnetische bakken: Voeg enkele van deze kleine opbergcontainers toe aan de zijwanden of binnendeur van uw kluisje. Vul ze met reservepennen, haaraccessoires, make-up of zelfs je autosleutels.
  • Lockerplank: Dit is een must als het gaat om het maximaliseren van de ruimte. Zoek naar een verstelbare plank, zodat je deze kunt aanpassen aan je kluisje. Je kunt er boeken boven en onder opbergen, zodat je ze makkelijker kunt pakken tijdens de korte pauzes tussen de lessen door.
  • Magnetische haken: Voeg er een paar toe aan de muren of binnendeur, zodat je gemakkelijk sleutels, fotolijstjes of decoratieve sleutelhangers kunt ophangen.

DIY Alert!Pak een lint met een patroon, ongeveer vijftien tot twintig centimeter lang, en knoop het rond de haak bovenaan je kluisje. Klem haarspeldjes en andere haaraccessoires vast voor een gemakkelijk vast te pakken stijl.

Heb wat plezier

Gebruik van magnetische clips in lockerdecoratie
Gebruik van magnetische clips in lockerdecoratie

Als jij iemand bent wiens kluisje vaak een verzamelplek wordt voor of na school, dan is dit iets voor jou. Wanneer u uw lockerversieringen plant, kunt u overwegen een aantal spelletjes en activiteiten toe te voegen om uw vrienden te vermaken.

  • Magnetische bordspellen: Zoek deze in de sectie reisspellen, aangezien reisspellen vaak met magneten worden gemaakt om te voorkomen dat je de kleine stukjes kwijtraakt. Bevestig het spel aan een muur in je kluisje en speel de hele dag tijdens pauzes of tijdens vrije momenten.
  • Magnetische chipclips: Hang er een paar aan de binnendeur van je kluisje, zodat vrienden gemakkelijk notities kunnen knippen.
  • Magneetletters of woorden: verander de inrichting van je kluisje afhankelijk van je humeur. Met deze kleine woorden kun je op elk gewenst moment iets anders zeggen.

DIY Alert!Knip letters en woorden uit tijdschriften en bevestig ze op magneetband voor een funky draai aan die standaard magneetwoorden.

Puur persoonlijkheid

Ideeën voor lockerdecoratie van diyhomedecorguide.com
Ideeën voor lockerdecoratie van diyhomedecorguide.com

Aangezien dit jouw kluisje is en er maar één jij is, zorg ervoor dat jouw persoonlijkheid centraal staat.

  • Wallpaper: Ja, dit bestaat! Kies een patroon dat in alle opzichten echt bij jou past.
  • Fotolijsten: Of u nu magnetische lijsten koopt, persoonlijk geselecteerde magneten gebruikt of lijsten aan haken ophangt, vergeet niet een paar van uw favoriete mensen en dingen op te nemen jouw kluisjedecor.
  • Famous Faces: Het lijkt misschien een beetje verwacht, maar wees niet bang om foto's van je favoriete beroemdheden, citaten uit je favoriete boeken of geliefde songteksten toe te voegen je kluisjeversieringen.

DIY Alert!Gebruik je droog uitwisbare bord of een schoolbord om elke dag nieuwe affirmaties of citaten te schrijven.

Trendtracker

Locker discobal van Luv Ur Locker
Locker discobal van Luv Ur Locker

Als je het nieuwste en beste op het gebied van lockerstijl wilt, volg dan enkele van de huidige trends bij het kiezen van decoraties.

  • Kroonluchter: Voeg wat lichte en serieuze bling toe aan je kluisje met een magnetische kroonluchter die daadwerkelijk oplicht.
  • Discobal: Voor een funkier tintje dan de kroonluchter, kies je voor een discobal die aan het plafond van je kluisje hangt.
  • Lockerkleed: Je wilt niet dat de vloer van je locker wordt weggelaten of opv alt als het enige metalen onderdeel dat nog zichtbaar is. Lockerkleedjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat je ze kunt matchen met de rest van je decoraties.

DIY Alert!Wees creatief met washi-tape! Neem een gewone plastic container en bedek deze met washi-tape. Doe snacks, kleine benodigdheden zoals gummen of iets anders dat je maar kunt bedenken in de container.

Locker versieren Don'ts

Voordat je je kluisje helemaal gaat versieren, zorg ervoor dat je op de hoogte bent van het beleid van je school met betrekking tot het versieren van kluisjes. Op sommige scholen kun je de buitenkant en de binnenkant versieren, terwijl andere alleen de binnenkant toestaan. Een paar algemene regels zijn:

  • Gebruik geen permanente lijm zoals lijm, tape of stickers.
  • Houd het op PG (geen aanstootgevend taalgebruik of afbeeldingen)
  • Decoraties mogen de lockerfunctie niet verstoren (moeten kunnen worden gesloten)

Cool kluisjedecor

Alle kluisjes zien er hetzelfde uit totdat je de jouwe injecteert met een serieuze dosis persoonlijkheid. Neem al je voorkeuren en interesses mee en gooi ze dit schooljaar in kluisjeversieringen.

Aanbevolen: