Gifpijlen en Feng Shui-remedies

Inhoudsopgave:

Gifpijlen en Feng Shui-remedies
Gifpijlen en Feng Shui-remedies
Anonim
Polen maken gifpijlen
Polen maken gifpijlen

Feng shui-principes pakken de problemen van gifpijlen aan en bieden nauwkeurige remedies om de negatieve en schadelijke effecten tegen te gaan. Als ze niet worden herkend en niet worden gecontroleerd, zullen gifpijlen schadelijke sha chi (negatieve chi-energie) blijven produceren. Gifpijlen kun je buiten en in je huis vinden.

Gifpijlen definiëren

Gifpijlen zijn door de mens gemaakte of natuurlijke structuren die scherpe hoeken vormen die naar de buiten- of binnenkant van uw huis zijn gericht. Een gifpijl creëert een obstakel of een harde hoek voor uw huis en is ongezond.

Denk aan de sector waar de gifpijl zich bevindt, zoals de sectoren carrière, rijkdom, huwelijk, onderwijs, nakomelingen, mentor of gezondheidszorg. Dit zijn de gebieden van je leven die als eerste worden beïnvloed. Ze veroorzaken een slechte gezondheid, baanverlies, financiële ondergang, slechte huwelijken en andere negatieve gevolgen voor elk facet van uw leven.

Exterieur gifpijlen

Land en vorm feng shui definieert de buitenkant van je huis als veel belangrijker voor goede feng shui dan alle remedies die je in je huis kunt toepassen. Als er schadelijke shachi-producerende gifpijlen zijn die verband houden met het landschap en de oriëntatie van uw huis, zal geen enkele hoeveelheid remedies of remedies die in uw huis worden gebruikt, invloed hebben op de sha chi aan de buitenkant. Daarom is het noodzakelijk om de buitenkant van uw huis aan te pakken voordat u naar binnen gaat.

Landschap en woningoriëntatie

De plaatsing van uw huis op uw perceel en alles eromheen zijn de belangrijkste aspecten van feng shui voor uw huis. Het zal je misschien verbazen als je merkt dat de voorkant van je huis wordt gebombardeerd door gifpijlen. Deze kunnen zo simpel zijn als een straatconfiguratie met een T-splitsing of zo intimiderend als een hoogbouw.

Sha Chi

De oriëntatie van uw huis in relatie tot de omgeving kan u aanwijzingen geven of sha chi (ook bekend als shar chi) aanwezig is. Sha chi staat bekend als de ‘dodende adem’ die je buiten je huis vindt. Het manifesteert zich in de vorm van verwaarloosde eigendommen, vervallen gebouwen, stervende planten en economisch lijden. Buurten die lijden onder chronische criminaliteit en algeheel verval zijn allemaal symptomen van deze krachtige negatieve energie.

Gebieden waar sha chi wordt vrijgegeven, vastgehouden, verzameld en aangetrokken zijn onder meer begraafplaatsen, vuilstortplaatsen of stortplaatsen, ziekenhuizen en gevangenissen.

Begraafplaatsen creëren sha chi
Begraafplaatsen creëren sha chi

Gifpijlen die sha chi genereren, creëren een ongunstig huis. De buitenkant sha chi moet worden verholpen. Geen enkele remedie die in uw huis wordt ondernomen, kan dit soort ongunstige chi ooit verspreiden. Je moet de externe oorzaken aanpakken om ze te genezen.

Gemeenschappelijke externe gifpijlen en oplossingen

Er zijn potentiële gifpijlen in bijna elk pand, zo niet allemaal. De meest schadelijke zijn die gericht op uw voordeur.

Gifpijlen die naar je voordeur wijzen, kunnen de vorm hebben van gebouwen, huizen, telefoon-/energiepalen en zelfs straten. Zelfs de hoekrand van een ander huis of gebouw tegenover uw voordeur of een bouwwerk dat groter is dan uw huis kan een gifpijl veroorzaken. Verspreid, buig af of los de sha chi op die de gifpijl creëert voor een effectieve remedie.

Gemeenschappelijke externe gifpijlen en remedies

Gifpijl Remedie
Muur hoger dan het maaiveld Planten met veel blad tussen muur en deur
Huis, gebouw of hoek met uitzicht op de voordeur Gebruik een andere deur om een nieuwe hoofdingang naar het huis te creëren
Sporen, torens, hoge gebouwen Bagua-spiegel boven de voordeur (laatste redmiddel)
T-splitsing (straat loopt dood op straat voor huis) Voeg een haag, muur of berm toe met beplanting tussen de weg en het huis
Huis tegenover Y-splitsing Muur of heg tussen huis en weg
Huis in de bocht van de weg Binnen de bocht van de weg, nooit buiten de bocht
Dichtbij of onder een viaduct Vermijd deze locatie
Gebouw groter dan thuis Gebruik een andere deur om een nieuwe hoofdingang naar het huis te creëren
Driehoekige daklijn van de buren Hoge bladboom om te blokkeren; bagua-spiegel (laatste redmiddel)
Huis onder straatniveau Opbouwen zodat slaapkamers boven straatniveau liggen

Counteren met elementen en richtingen

Volgens Lillian Too kan de richting van de gifpijl invloed hebben op hoe je deze tegengaat. Zodra je een gifpijl hebt gevonden, gebruik je je kompas om de magnetische richting ervan te bepalen. Elke kompasrichting heeft een specifiek element dat u in een muurontwerp kunt verwerken.

  • Zuid: Waterfontein, bij voorkeur eentje die de lucht in spuit
  • Noord: Veelzijdig kristal
  • Oost of Zuidoost: Gebogen metalen vorm, zoals een mes of een metalen windgong met zes staven
  • West of Noordwest: Helder licht
  • Zuidwest of Noordoost: Doornige haag, zoals hulst- of stekelige jeneverbesplanten

Bagua-spiegels gebruiken als remedie

Sommige beoefenaars gebruiken bagua (Pa Kua) spiegels als remedie tegen gifpijlen. Veel westerse beoefenaars van de Black Hat Sect onderschrijven bijvoorbeeld het gebruik van bagua-spiegels. Vele anderen gebruiken de spiegel alleen als een wanhopig laatste redmiddel, terwijl andere feng shui-beoefenaars ze nooit gebruiken.

Dit is iets waar iedereen rekening mee moet houden voordat hij een bagua-spiegel boven de voordeur plaatst om de sha chi van de daklijn van de buren af te leiden. De spiegel stuurt die sha chi-energie terug naar je nietsvermoedende buurman. Omdat de spiegel niet discriminerend is, zal hij chi-energie afbuigen en reflecteren in de richting waarin jij hem instelt.

Er zijn andere remedies die geen schadelijke chi naar je buren sturen, die eerst moeten worden onderzocht en uitgeprobeerd. Als niet-discriminerend instrument heeft de bagua-spiegel geen intellect en kan hij niet zichzelf besturen, zelfs niet als er trigrammen omheen zijn geschilderd. Het kan ‘alle’ chi-energie afbuigen, niet alleen negatieve chi. Dat betekent dat alle positieve chi-energie van je voordeur wordt teruggekaatst voordat deze naar binnen kan.

Veelzijdige remedies tegen gifpijlen

Veel gifpijlen die op je voordeur gericht zijn, kunnen worden verholpen door een arsenaal aan ideeën voor een one-size-fits-all oplossing.

  • Blokkeer het zicht door een muur, een groep bomen of bladplanten.
  • Verspreid sha chi met een waterfontein die het water in de lucht spuit. Dit werkt prima voor gifpijlen uit het noorden en zuidoosten.
  • Hang een veelzijdige kristallen bol tussen de voordeur en het object.
  • Plant een haag om het zicht te blokkeren.
  • Bouw een muur tussen de voordeur en het obstakel.
  • Hang metalen windgong met vijf staven tussen de voordeur en de gifpijl. Vijf hengels onderdrukken pech.
  • Richt felle lichten (vuurelement) op het getroffen object; Zorg er wel voor dat je geen licht laat schijnen op tegenliggers of buren.

Destructieve cyclusremedie

Een andere remedie tegen gifpijlen van buitenaf is het gebruik van de destructieve cyclus van elementen. Dit is een van de beste manieren om gifpijlen op natuurlijke wijze te vernietigen, vooral als ze moeilijk te identificeren zijn. Je gebruikt de richting van je voordeur en de elementen die die sector bepalen.

Als je voordeur zich bijvoorbeeld in de noordelijke sector bevindt en het huis van je buurman is de boosdoener van de gifpijl, gebruik dan het destructieve element voor een remedie in plaats van een bagua-spiegel te pakken.

  • Noord (water): Gebruik het aarde-element om gifpijlen te vernietigen.
  • Noordoost (aarde): Gebruik het houten element om gifpijlen te vernietigen.
  • Oost (hout): Gebruik een metalen element om gifpijlen te vernietigen.
  • Zuidoost (hout): Gebruik een metalen element om gifpijlen te vernietigen.
  • Zuid (vuur): Gebruik het waterelement om gifpijlen te vernietigen.
  • Zuidwesten (aarde): Gebruik het houten element om gifpijlen te vernietigen.
  • West (metaal): Gebruik het vuurelement om gifpijlen te vernietigen.
  • Noordwest (metaal): Gebruik het vuurelement om gifpijlen te vernietigen.

Gifpijlen in je huis aanpakken

Zodra je de gifpijlen aan de buitenkant hebt verholpen, is het tijd om je aandacht op de binnenkant van je huis te richten om eventuele gifpijlen aan te pakken. In de meeste huizen zijn enkele zeer eenvoudige gifpijlen te vinden die gemakkelijk kunnen worden verholpen.

  • Open boekenkasten en planken: Voeg houten of glazen deuren toe aan de boekenkast of planken, verplaats boeken zodat ze gelijk liggen met de rand van de plank, of bedek ze met een gordijn.
  • Kolommen en pilaren: Voeg een hoge plant toe voor een kolom of pilaar.
Kolommen creëren gifpijlen
Kolommen creëren gifpijlen
  • Trap of wenteltrap tegenover de voordeur:Blokkeer de trap uit het zicht met een plantenbak met hoge planten, een gordijn of een kamerscherm.
  • Blootliggende balken boven het hoofd: Hang een paar bamboefluiten met open uiteinden omhoog in de vorm van een tent of "A", hang een baldakijn boven het bed waar je niet doorheen kunt kijken of verf balken wit. Verplaats het bed zodat er geen balken overheen komen.
  • Kroonluchters en plafondventilatoren boven bed: Zet deze verder van het bed af, zodat het bed er niet onder staat.
  • Uitstekende hoek van de muur in de kamer: Plaats een groene plant in dit gebied of hang een kristallen bol voor de hoek.
  • Tafels met scherpe randen/hoeken: Herschik items om gifpijlen te vermijden, zoals planten, hangplanten of kristallen.

Goede keuzes maken voor remedies

Wanneer je een feng shui-remedie voor gifpijlen toepast, zorg er dan voor dat je er een kiest die past bij de natuurlijke stroom van de omgeving. Probeer een remedie en kijk wat de resultaten zijn voordat u een andere remedie wijzigt of toevoegt. Op die manier weet je zeker dat je een echte balans tussen yin en yang in huis hebt.

Aanbevolen: