Bootcamps voor tieners met problemen

Inhoudsopgave:

Bootcamps voor tieners met problemen
Bootcamps voor tieners met problemen
Anonim
Problematische tieners die push-ups doen tijdens het bootcamp
Problematische tieners die push-ups doen tijdens het bootcamp

Bootcamp-programma's zijn ontworpen om tieners te helpen die gedragsproblemen ervaren op school of thuis. Deze kampen leggen doorgaans de nadruk op militaire taken en training om gedragsproblemen te corrigeren. Er zijn niet veel echte 'bootcamp'-opties meer over, omdat de meerderheid van de residentiële programma's voor tieners met problemen zich heeft uitgebreid om zich te concentreren op therapeutische oplossingen voor de lange termijn.

Hoosier Youth ChalleNGe Academy

De Hoosier Youth ChalleNGE Academy wordt beheerd door de Indiana National Guard. Het is een quasi-militaire opleidingsacademie van 17,5 maanden voor middelbare scholieren in Indiana die voortijdig zijn gestopt of van school zijn gestuurd. Het programma is ontworpen om "vertrouwen te wekken, ambitie te bevorderen en de werkgelegenheidskansen te vergroten" voor risicojongeren.

Het programma omvat een residentiële fase van 5½ maand en een post-residentiële fase van 12 maanden. Tieners worden geholpen bij de ontwikkeling van levens- en academische vaardigheden. Degenen die in aanmerking komen, kunnen een Test Assessing Secondary Completion (TASC) behalen.

Toelating en details

Het programma staat open voor tieners uit Indiana tussen de 16 en 18 jaar die momenteel niet naar school gaan. Ze moeten zich vrijwillig registreren en mogen geen baan hebben. Ze mogen ook geen lopende rechtszaken of veroordelingen wegens misdrijf hebben en geen drugs gebruiken.

Kosten

Dit programma is gratis voor deelnemers en ouders die in Indiana wonen. Voor meer informatie over dit kamp, bel 1-866-477-0156.

Kampoverwinning

Camp Victory is een kamp in militaire stijl voor jongens van 8 tot 17 jaar die geen zelfvertrouwen hebben of gedragsproblemen ervaren. Het is een extreem intensief kamp in militaire stijl dat een weekendschema van 46 uur hanteert. Het bevindt zich in St. Lucie, Florida.

Dit is een intensief kamp waarin kampeerders fysieke taken moeten uitvoeren in extreme situaties. Hoewel ouders blij lijken te zijn met dit kamp, is het een goed idee om samen te werken met een therapeut om ervoor te zorgen dat uw kind de stress van een intensief kamp aankan.

Kampeerders leren vaardigheden zoals:

  • Wildernisvaardigheden voor voedselinkoop en -bereiding in een primitieve omgeving
  • Goede schuilplaatsen voor buiten identificeren en bouwen
  • Vuren bouwen en maken
  • Persoonlijke hygiëne en veldhygiëne
  • Identificatie en bewustzijn van verschillende planten en dieren

Kosten

De kosten voor deelname aan dit kamp variëren, maar als u zich vroeg registreert, kunt u rekenen op een bedrag tussen $ 2.000 en $ 2.500, afhankelijk van de leeftijd van uw kind, voor een sessie van drie weken. Er waren geen kampen gepland voor de jaren 2016-2017, maar je kunt je inschrijven en meer informatie krijgen over toekomstige kampen door te bellen naar 1-877-502-5832.

Midkoerscorrectie

Midcourse Correction is gevestigd in Otisville, Michigan en begon met het bedienen van het Livingston County Juvenile Court-systeem. Sindsdien heeft het kamp zijn bereik uitgebreid. Het bedient nu de jeugdrechtbanken van Eaton en Shiawassee County, een verscheidenheid aan 'hulpprogramma's' voor jongeren, de plaatselijke scholen en neemt particuliere verwijzingen aan. Het kamp neemt kinderen van 11 tot 17 jaar mee, en accepteert ook een 18-jarige die nog op de middelbare school zit.

Een van de unieke aspecten van dit programma is dat het een weekendprogramma is dat 46 uur duurt. Gedurende die tijd zullen studenten deelnemen aan:

  • Calisthenics
  • Avontuurparcours met zowel hoge als lage touwen
  • Mars
  • Teamwerkinitiatieven
  • Werkprojecten

Daarnaast gaan jongeren naar breakout-sessies en seminars die bedoeld zijn om hen te leren over de gevolgen van hun beslissingen en respectvol gedrag.

Gelijkvloers

Midcourse biedt een programma voor kinderen onder de 11 jaar die extreem onhandelbare neigingen vertonen. Het programma is alleen voor vrijdag en hanteert een 'scared straight'-aanpak, waardoor het kind een idee krijgt van wat er van hem kan worden als hij doorgaat op het pad waar hij nu op zit.

Kosten

De kosten voor het bijwonen van een weekend bij Midcourse Correction bedragen $ 425,00 per camper. Er is betaling vereist voordat er een slot voor het kind wordt gereserveerd. Er zijn enkele beperkte scenario's voor financiële hulp voor mensen in nood.

Lokale opties

Er zijn mogelijk andere opties in uw staat of regio. Als uw kind momenteel op school zit, kunt u overwegen de studieadviseur van uw kind om aanbevelingen te vragen. U kunt ook het Family & Youth Services Bureau van het Department of He alth and Human Services (HHS) of uw staat bellen om suggesties te vragen over waar u zich in of nabij uw omgeving kunt melden. Hoewel HHS geen directe diensten aanbiedt, kunnen ze u mogelijk doorverwijzen naar bronnen die u kunnen helpen.

Boot Camp-zorgen

Volgens het Amerikaanse Government Accountability Office zijn er ernstige zorgen over bootcampprogramma's en andere residentiële behandelingsopties voor probleemjongeren. Dit is de reden waarom echte bootcamp-programma's nu minder gebruikelijk zijn dan in het verleden. Beschuldigingen die onder de aandacht van overheidsinstanties en HHS zijn gebracht, omvatten claims van misbruik en zelfs de dood.

Opties en professioneel advies

Als u niet zeker weet of een bootcamp uw tiener wel of niet zal helpen, kunt u alternatieven overwegen, zoals therapeutische programma's in de wildernis en christelijke retraites, die ook zijn ontworpen om tieners en kinderen in moeilijkheden te helpen. Doe uw eigen onderzoek en overleg met medische en/of geestelijke gezondheidszorgprofessionals voordat u uw kind naar een van deze kampen of welk behandelprogramma dan ook stuurt. Het is het beste om voorzichtig te zijn als het gaat om het krijgen van hulp voor uw onrustige tiener.

Aanbevolen: