Veiligheidsposter voor elektriciteit

Inhoudsopgave:

Veiligheidsposter voor elektriciteit
Veiligheidsposter voor elektriciteit
Anonim
Elektriciteitsveiligheid kind
Elektriciteitsveiligheid kind

Of je nu elektrische veiligheidsconcepten probeert aan te leren of gewoon veiligheidsherinneringen wilt geven in je huis, kantoor of klaslokaal, posters kunnen een nuttig hulpmiddel zijn. Gebruik de twee afdrukbare posters die hier worden aangeboden en gebruik de aanvullende bronnen om nog meer geweldige beelden te vinden waarmee u (en de mensen om u heen) gefocust kunt blijven op uw veiligheid.

Gratis afdrukbare posters

Er zijn afdrukbare posters van 8 1/2" X 11" bijgevoegd bij beide onderstaande afbeeldingen, die beide gratis kunnen worden gedownload en gebruikt. De eerste poster belicht vijf belangrijke punten van elektriciteitsveiligheid en de tweede illustreert veelvoorkomende gevaren in huis die je moet vermijden.

Bekijken

Om toegang te krijgen tot de poster van je keuze, klik je eenvoudig op de afbeelding. Wanneer u dat doet, wordt het document geopend als PDF-bestand in een apart browservenster. Als je hulp nodig hebt bij het downloaden van de posters, bekijk dan deze handige tips.

Afdrukken

Er zijn twee opties om deze posters af te drukken. Zodra je de poster hebt geopend die je wilt afdrukken:

  • Klik met de rechtermuisknop ergens op het posterdocument dat u wilt afdrukken. Wanneer het menu verschijnt, verplaatst u de cursor naar de opdracht "Afdrukken" en klikt u op.
  • Als je wilt, plaats je de muis eenvoudigweg middenonder in het livegedeelte van je scherm, waarna er een werkbalk verschijnt. Klik op het printerpictogram in de werkbalk.

Let op: de posters zien er het beste uit als ze in kleur worden afgedrukt.

Opslaan

Je kunt deze posters op je harde schijf of op een extern opslagapparaat opslaan. Begin met het openen van de poster die je wilt opslaan en vervolgens:

  • Ga naar het menu Bestand in uw browser en kies 'Pagina opslaan als'. Wijs een bestandsnaam toe, navigeer naar de locatie waar u het document wilt opslaan en klik vervolgens op 'Opslaan'.
  • Als je wilt, plaats je de muis middenonder in het livegedeelte van je scherm. Een van de pictogrammen op de werkbalk die verschijnt is een diskette. Klik erop om het bestand op te slaan.
Elektronische veiligheidsposterlijst
Elektronische veiligheidsposterlijst
Gebruik elektronica veilig poster
Gebruik elektronica veilig poster

Vier extra posterbronnen

Er zijn een aantal andere websites waar u gratis veiligheidsposters kunt downloaden en afdrukken. Vier van de beste bronnen zijn:

  • Occupational Safety and He alth Administration (OSHA): Bezoek de OSHA-publicatiepagina voor een verscheidenheid aan gratis informatiebladen over elektriciteitsveiligheid in downloadbaar posterformaat. De pagina is alfabetisch gerangschikt op onderwerp. Wanneer u 'E' in de index bereikt, ziet u verschillende elektriciteitsgerelateerde posters die u kunt downloaden, waaronder het beheersen van elektrische gevaren, elektrische draden, kabelgoten, veilig werken met elektriciteit en meer. De posters van OSHA zijn ontworpen voor gebruik op de werkplek.
  • Sparklebox: Deze Britse website biedt verschillende gratis downloadbare veiligheidsposters, elk gericht op één enkel elektriciteitsveiligheidsconcept. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer stopcontacten, gebruik van een haardroger, draadtrekken en hoogspanningskabels. Ze zijn geschikt voor gebruik thuis en op kantoor.
  • New York State Insurance Fund (NYSIF): De NYSIF biedt een poster voor elektrische veiligheid naast aanvullende tips voor elektrische veiligheid voor bouwplaatsen en productieomgevingen. Klik op 'Elektrische veiligheid' in de lijst om toegang te krijgen tot de poster en tips.
  • De Nationale Veiligheidsraad: Deze posters voor elektrische veiligheid zijn ontworpen voor de werkplek en worden op verzoek gratis per e-mail verzonden. Direct downloadbare posters zijn alleen beschikbaar voor NSC-leden, maar iedereen kan de posters via e-mail laten bezorgen.

Het punt duidelijk maken

Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn als het om elektrische veiligheid gaat. Het ophangen van posters in gebieden met een hoog risico is een geweldige manier om mensen te allen tijde gefocust te houden op het volgen van veilige gebruikspraktijken. Omdat er zoveel gratis visuele hulpmiddelen beschikbaar zijn, kunt u altijd een paar posters tentoonstellen. Roteer posters regelmatig om de aandacht van mensen vast te houden en om een aantal concepten kracht bij te zetten.

Aanbevolen: