Qigong-lessen die u online kunt volgen

Inhoudsopgave:

Qigong-lessen die u online kunt volgen
Qigong-lessen die u online kunt volgen
Anonim
mensen die Qigong-technieken beoefenen
mensen die Qigong-technieken beoefenen

Je kunt online Qigong-lessen volgen voor een geweldige manier om deze eeuwenoude kunstvorm van fysieke conditionering te leren. Er zijn nogal wat websites die online verschillende Qigong-lessen aanbieden. Naast de lessen bieden veel websites gratis tips over hoe u het meeste uit uw Qigong-oefeningen kunt halen.

Energy Arts Dragon en Tiger Qigong online programma

Als je op zoek bent naar een Qigong-oefening die je met het meeste voordeel zal belonen, volgens Bruce Frantzis van Energy Arts, dan is de Dragon and Tiger Qigong Online Cursus het. Deze cursus van 10 weken wordt gegeven door Bill Ryan met een bonustraining aan het einde van het programma door Bruce. De kosten bedragen drie betalingen van $ 97 met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Voordelen van Qigong

Bruce leerde deze Qigong-set van Zhang Jia Hua, een arts in de Chinese geneeskunde tijdens zijn 10 jaar in China. Hua gaf les aan meer dan 20.000 instructeurs die op hun beurt Dragon en Tiger Qigong onderwezen aan meer dan 20 miljoen Chinese studenten. Volgens Bruce is de 1500 jaar oude Dragon en Tiger Qigong Set een zelfgenezend bewegingssysteem dat 80% van dezelfde voordelen biedt als langere, complexere vormen. Deze medische Qigong-set activeert de acupunctuurmeridiaanlijnen, heft energieblokkades op en reinigt je hele lichaam. De oefening is voor iedereen, op elke leeftijd, gemakkelijk te leren.

Draken- en Tijger Qigong-cursus

In deze cursus leer je de 7 eenvoudige bewegingen. Dit programma omvat:

  • Meer dan 9 uur aan video die kan worden gedownload, voor een totaal van 30 video's
  • 20 Begeleide oefenvideo's (tussen 3 en 5 elke week)
  • Toegang tot Facebook Energy Arts Training Forum
  • Downloadbare "Oefenlogboeken" voor eenvoudig volgen van uw voortgang
  • Toegang tot de online groep gedurende 18 maanden vanaf de aankoopdatum; alle video's die u kunt downloaden om te bewaren
  • Einde natuurlijk bonustrainingsmateriaal van Bruce Frantzis (56 video's, +8 uur)

Bekijk zeker de vele andere lessen onder het tabblad Producten, evenals boeken.

Getuigenissen

Getuigenissen van studenten van ervaren Qigong-beoefenaars en nieuwelingen zijn positief en vaak dankbaar. Daartoe behoren opmerkingen als "ongeëvenaard in de complete lesmethode" en "zeer nieuwe en interessante delen van een vertrouwde praktijk". Een zevenjarige Tai Chi-instructeur zei: "Geweldige cursus en het heeft mij in staat gesteld mijn beoefening te verdiepen."

Het Chi Center en de Wisdom Healing Foundation

Oprichter van The Chi Center, internationaal erkend leraar en genezer Qigong-meester Mingtong Gu werd opgeleid door verschillende grootmeesters in China. Hij volgde ook een opleiding in 's werelds grootste Qigong-ziekenhuis (" medicijnloos") Zhineng Qigong Center. De faciliteit heeft met succes meer dan 200.000 patiënten behandeld (meer dan 185 verschillende ziekten) en het ziekenhuis claimt een effectief verbeteringspercentage van 95%.

Meerdere cursusaanbiedingen

Er worden drie online cursussen aangeboden. Deze cursussen verschillen van sommige online lessen omdat het re altime live gestreamde sessies zijn. De sessies worden op video opgenomen en zijn gedurende de gehele cursus toegankelijk. Voorbeelden van cursussen en hun kosten zijn:

  • Je beginjaren: Wisdom Healing Qigong versnelt de genezing met een hoog energieniveau. Dit is een onderdompelingsprogramma dat een jaar duurt en bestaat uit video's, oefensessies en online livestream Q&A, en workshops onder leiding van Master Gu. De kosten bedragen $ 670 bij volledige betaling of $ 67 per maand. Je kunt dit programma niet annuleren of pauzeren.
  • Qigong for Life: Dit is een onderdompelingsprogramma van een jaar met video's, oefensessies en online livestream Q&A en workshops onder leiding van Master Gu. Het is hetzelfde programma als Jouw Beginjaren. Er zijn twee verschillen. U beta alt per maand voor een bedrag van € 67,- per maand. Je kunt het programma op elk moment annuleren of pauzeren.
  • 4 maanden durende gezondheidszorgprogramma: Inleidende cursus van 4 maanden voor artsen. Dit programma leidt zorgverleners op om Qigong in hun praktijk te gebruiken en Qigong aan patiënten te onderwijzen. De kosten bedragen $ 348 of 4 maandelijkse betalingen van $ 87.

Basiscursusfuncties

Basisfuncties van cursussen zijn beschikbaar bij de bovenstaande cursussen, hoewel sommige extra functies kunnen bevatten, zijn:

  • Exclusieve livestreamlessen opgenomen om later te bekijken
  • Bekijk videolessen: elke sessie opgenomen en beschikbaar
  • Cursusmanagers livestream Q&A periodiek
  • Opgenomen bonusvideolessen voor sommige cursussen
  • Oefenportaal: oefensessies toegankelijk via een computer, smartphone of tablet.
  • Toegang tot wekelijkse online groepsoefeningen: oefen thuis met andere studenten over de hele wereld via de opnames van Master Gu.
  • Gratis technische ondersteuning

Getuigenissen

Je kunt op de hele website getuigenissen vinden van studenten uit alle lagen van de bevolking, waaronder instructeurs, psychologen, psychotherapeuten, artsen in de Chinese geneeskunde en verschillende medische professionals over de hele wereld. Eén student merkte op: "Ik kan geen moment bedenken waarop ik waardevoller heb geleerd uit een cursus." Een andere leerling schreef: ‘Les 7 was diepgaand en heel diep voor mij – zelfs levensveranderend." Verhalen over individuele genezingen worden voor lezers gepost.

Ontdek het vuur

Sifu Jeff Simonton, gecertificeerde medische Qigong-instructeur, biedt een unieke kijk op de online leerervaring. Discover the Fire is een maandelijks abonnementsportaal voor het leren van Qigong. Er zijn momenteel 11 cursussen beschikbaar voor abonnees die worden gegeven door verschillende instructeurs. De cursussen worden beschreven als "audio, video en schriftelijke documentatie van hoge kwaliteit voor de allerbeste leerervaring."

Cursusbeschrijvingen

Elke cursus heeft zijn eigen pagina met een kort overzicht van wat de Qigong-set bereikt, zoals het versterken van lichaamsorganen. Cursusbeschrijvingen variëren afhankelijk van wat er is inbegrepen; er is geen beschrijving van hoeveel video's of de lengte van de cursus. Een biografie van de instructeur volgt ook de beschrijving.

Lidmaatschapsinsluitingen

  • Directe toegang tot alle online cursussen
  • Maandelijks trainingsprogramma voor medische Qigong-beheersing (MQM)
  • Mentoringsessies met professionele Qigong-instructeur, Jeff Simonton
  • Gestructureerde training voor zelfgenezing en cultivatie
  • Alleen leden toegang tot groepshealingsessies en online evenementen
  • Online community voor leden
  • Groeiende bibliotheek met gratis downloadbare/streaming meditatiemuziek

Lidmaatschap

Er zijn drie lidmaatschappen beschikbaar, elk met een aantal voordelen. De voordelen voor de jaarlijkse of maandelijkse opties zijn hetzelfde, met als enige verschil de prijs, terwijl de privéstudent verschillende voordelen ontvangt.

Lidmaatschap

Jaarlijks $97 of maandelijks $14 Privéstudent $ 47/maand
Alle reguliere cursussen inbegrepen Alle cursussen zijn inbegrepen
Wekelijkse groepsmeditaties Wekelijkse individuele Qi-healingsessie
Kan leraren vragen stellen Goed voor studenten met gezondheidsproblemen
Klantenondersteuning Snelle resultaten
Beperkt tot 5 studenten per maand

Getuigenissen

De reacties van leden omvatten de volgende positieve reacties op de startpagina van de website:

  • " De oefeningen lijken perfect geselecteerd voor zowel beginners als iets meer ervaren beoefenaars", zei een lid.
  • Een lid met een lichamelijk probleem merkte op: "Allerlei problemen met mijn rug en andere problemen en ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik de kracht voel terugkeren en de pijn verdwenen is. Ik kan je niet genoeg bedanken voor deze praktijk in mijn leven brengen."
  • Leden geven ook aan hoe ze het leuk vinden om lid te zijn en dat de video's "echt een grote hulp zijn en bijna lijken op het volgen van een live les."

Witte Tijger Qigong Online Lessen

Een heel ander soort online leren maakt optimaal gebruik van alle moderne technologie bij de White Tiger Qigong Online Cursussen. De White Tiger School wordt geleid door Master Instructor Trevia Feng. De lessen bestaan uit een reeks video's. Velen bevatten een e-boek, terwijl bij andere klassen individuele e-boeken te koop zijn (optioneel).

Oude Chinese Qigong-praktijken

Meester Feng deelt veel oude Chinese geheimen in zijn lessen. Hij stelt dat hij enkele van deze technieken voor het eerst deelt. Hij biedt negen online Qigong-cursussen aan. De kosten variëren van $ 49 tot een bundelcursus van $ 597.

Getuigenissen

Veel van de getuigenissen zijn video's die verhelderend zijn, omdat het enthousiasme van de persoon beter overkomt dan geschreven getuigenissen soms. Studenten zeiden: "Ik ben naar China geweest om Qigong en Kungfu te trainen, maar de training van Tevia bestond uit zoveel gedetailleerdere en grondigere uitleg die ik nooit eerder heb gekregen." Een andere student zei: "De man is een goudmijn van kennis en ervaring in de vechtsporten." En ze lijken het allemaal eens te zijn met hoe een student de training samenvatte: "Tevia is een van de beste leraren die ik heb ontmoet."

Andere online Qigong-lessen

Er zijn ook andere online cursussen die je kunt volgen.

  • Long White Cloud Qigong: Er worden verschillende online cursussen aangeboden die een uitgebreid programma van 12 weken omvatten, evenals geplande Qigong-instructeurcertificeringsprogramma's voor specifieke praktijken. Alle cursussen, inclusief certificeringsprogramma's, werken op de filosofie van "Geef vrijelijk/ontvang vrij". Dit betekent dat u beta alt wat u denkt dat de cursus waard is of hoeveel u zich kunt veroorloven.
  • Chikung Unlimited: als je op zoek bent naar behoorlijk wat gratis informatie en gedetailleerde instructies, dan is dit een bron die je beide biedt. Sommige cursussen vereisen voorafgaande oefeningen, waarvan vele gratis of tegen een kleine vergoeding worden aangeboden. U heeft veel keuze uit e-boekjes met instructies voor specifieke gezondheidsproblemen of algemene Qigong-oefeningen. De cursusprijzen zijn zo laag als $9,95 tot $25, waarbij sommige langere cursussen met meer dan één e-boekje meer kosten. Relatief gezien zijn de cursussen bescheiden geprijsd.
  • Sounds True met Lee Holden: Lee Holden staat bekend om zijn instructie-dvd's en biedt een online cursus aan via de Sounds True-website. Dit is een zelfgeleide videocursus die bestaat uit zes uur video-instructie, zes uur audio, twee vraag- en antwoordsessies en een online werkboek. De kosten bedragen $ 137.
  • Udemy Qigong-cursussen: Er zijn veel Qigong-cursussen beschikbaar die bestaan uit videocolleges van 30 minuten tot 8 minuten.5 uur met prijzen vanaf ongeveer $ 11,99 tot $ 12,99. Het proberen van een van deze middelen kan een goede optie zijn om kennis te maken met Qigong en de voordelen ervan te ervaren.

Qigong online leren

Een zelfgestuurd proces is in overeenstemming met de algemene filosofie van feng shui- en Qigong-therapieën. Je moet de verantwoordelijkheid voor jezelf nemen voordat je naar enig niveau van spiritueel ontwaken kunt gaan. Qigong conditioneert je lichaam om die leiding door de stroom van Qi-energie te accepteren. Over het algemeen zijn de online lessen zeer leerzaam en gemakkelijk te volgen. Je kunt verschillende technieken leren en met behulp van video's krijg je het voordeel van een ervaren instructeur die de juiste manier demonstreert om elke oefening uit te voeren.

Kosten per les

Er is een grote discrepantie in de kosten van Qigong-lessen, die kunnen variëren van een paar dollar tot duizenden dollars. Omdat er zo'n kloof zit in de prijspunten, wil je wat onderzoek doen voordat je geld uitgeeft. Doorgaans zijn online lessen goedkoper dan persoonlijke lessen, om de voor de hand liggende redenen dat online lessen geen één-op-één instructie vereisen of de overheadkosten van het runnen van een fysieke faciliteit.

Gratis lessen

Een van de beste voordelen van online lessen is dat veel lessen gratis lessen aanbieden naast de betaalde lessen. Dit geeft u de mogelijkheid om het product te testen voordat u het aanschaft. U kunt de docent beoordelen en beoordelen hoe u op zijn of haar stijl van lesgeven reageert. Je krijgt ook een gratis introductie tot Qigong om te beoordelen of dit het soort oefening is dat je leuk vindt.

Qigong en Feng Shui

Het lijkt misschien niet alsof Qigong en feng shui met elkaar verbonden zijn, maar qua filosofieën en praktijken lijken ze erg op elkaar. Net als feng shui is Qigong gericht op de stroom van chi (qi)-energie en sommige praktijken zijn afgestemd op de vijf-elemententheorie. Bij feng shui wil je de buiten- en binnenruimte van je huis of kantoor vrijmaken, zodat de chi-energie op natuurlijke wijze door je omgeving kan stromen. Wanneer deze energie in je lichaam in balans is, net als feng shui-toepassingen, functioneer je op een optimaal niveau voor een goede gezondheid en welzijn.

Aanbevolen: