Kleine tienermodegalerij

Inhoudsopgave:

Kleine tienermodegalerij
Kleine tienermodegalerij
Anonim

Modetrucs voor kleine tieners

Afbeelding
Afbeelding

Als je klein bent, wil je misschien kleding die je groter laat lijken dan je bent. Ontdek modetrucs waarmee je er op je best uit kunt zien terwijl je het beste uit je eigenschappen ha alt.

Prints en patronen

Afbeelding
Afbeelding

Kleine monturen kunnen rondkomen door prints en patronen met mate te dragen. Hoewel prints grotere meisjes er groter uit kunnen laten zien dan ze zijn, kan een drukke print precies goed staan bij een klein tienermeisje. Het contrast van wit op zwart in deze jurk voegt veel aandacht toe aan een verder gewone outfit.

Flaterende felle kleuren

Afbeelding
Afbeelding

Wil je opvallen tussen de massa, zelfs als je maat klein is? Kleine tieners kunnen er geweldig uitzien in opvallende kleuren die hen in de schijnwerpers zetten. Koele huidtinten komen het beste tot hun recht in fuchsia, diepgroen en koningsblauw. Warme huidtinten zien er het beste uit in oranje en zonnig geel.

Kies de juiste zoomlengte

Afbeelding
Afbeelding

Mensen met een kleiner postuur moeten goed letten op de lengte van de jurk. Als u de zoom net boven de knie of hoger plaatst, kan uw lichaam langer worden en u langer lijken, maar u moet rokken vermijden die tot onder de knie vallen als u er niet korter uit wilt zien dan u bent. Koop kleine secties voor de beste selectie, of laat jurken professioneel op maat maken.

Jeans voor kleine meisjes

Afbeelding
Afbeelding

Jeans kunnen een echte uitdaging zijn voor tieners met een klein frame. Als je klein van lengte bent, is lengte een probleem, net als de binnenbeenlengte. Kies jeans die speciaal zijn gemaakt voor kleine of preteen-mode om een goede pasvorm te garanderen. Sommige merken met petite denim zijn Abercrombie, Blue Cult, True Religion en Lucky.

Laagbouw broek

Afbeelding
Afbeelding

Als je broek laag op je taille v alt, zal het lijken alsof je taille lager is dan hij in werkelijkheid is, waardoor je romp er langer uitziet en de indruk krijgt dat je langer bent.

Korte shorts

Afbeelding
Afbeelding

Als je korte shorts draagt, lijken je benen langer, omdat je meer van je benen laat zien. Wees voorzichtig bij het winkelen, zorg ervoor dat de korte broek v alt waar hij zou vallen bij iemand die niet klein is. Als je geen kleine korte shorts kunt vinden, laat ze dan op maat maken voor jouw lengte!

Petite tops

Afbeelding
Afbeelding

Je bovenste helft is net zo belangrijk als je onderste helft. Niemand ziet er goed uit in een te grote top. Probeer blouses en controleer de lengte in de taille, en waar de mouw op uw arm of pols eindigt. Controleer de blouse vanuit alle hoeken in de spiegel om er zeker van te zijn dat hij goed past. Forever 21 en Hollister zijn twee bedrijven die tops maken voor petites.

Kies verticale strepen

Afbeelding
Afbeelding

Verticale lijnen, zoals die op deze jurk, geven mensen de illusie dat je langer bent dan je in werkelijkheid bent. Als je je bovenlichaam wilt verlengen, draag dan een shirt met verticale lijnen en als je de indruk van langere benen wilt, probeer dan een rok met verticale lijnen.

Kies schoenen met hakken

Afbeelding
Afbeelding

Het kiezen van de juiste schoenen kan je frame verlengen en een lange, slanke look creëren. De meeste kleine meisjes zien er het beste uit met ten minste een kleine hak, maar kunnen ook rondkomen met het dragen van hogere hakken.

Laarzen met hoge hak

Afbeelding
Afbeelding

Als je je benen wilt accentueren en ze langer wilt laten lijken, draag dan laarzen met hoge hakken, gecombineerd met een korte rok, jurk of korte broek.

Lang shirt met hakken

Afbeelding
Afbeelding

Koop langere shirts die tot onder je taille vallen, maar niet te groot zijn, om het uiterlijk van je torso te verlengen. Vermijd platte schoenen, zelfs als je een skinny jeans draagt. Draag in plaats daarvan hoge hakken om je lengte te geven en het uiterlijk van je benen te verlengen.

Eenvoudige sieraden

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien kleine tieners meestal een heel kleine botstructuur hebben, kun je nadenken over sieraden die bij je frame passen. Zware, lange kralenkettingen zullen bij de meeste kleine vrouwen niet goed staan. Kies in plaats daarvan voor eenvoudige sieraden, zoals een zilveren ketting met hanger.

Kleine mode selecteren

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel andere mode- en stijltrucs die kleine tieners kunnen gebruiken om er op hun best uit te zien, waarvan de meeste te maken hebben met de juiste pasvorm. Als uw postuur klein is, houd dan uw maat in gedachten bij het winkelen voor alles, van vrijetijdskleding tot schooluniformen en formele kleding. Wanneer je kleding in de juiste verhoudingen selecteert, zie je er op je best uit en voel je je op je best.

Aanbevolen: