Vervangend glas voor Chinese kasten

Inhoudsopgave:

Vervangend glas voor Chinese kasten
Vervangend glas voor Chinese kasten
Anonim
Een porseleinkast met glazen voorkant
Een porseleinkast met glazen voorkant

Er zijn veel online bedrijven die gespecialiseerd zijn in vervangingsglas voor porseleinkasten die antiek, vintage en nieuw zijn.

China Kastglas

Het glas op een porseleinkast is prachtig. Op sommige stukken is het zacht gebogen of mooi gebogen. Op andere zijn er delicate afgeschuinde randen of enorme vlaktes van helder sprankelend glas. Toch wordt elk mooi stuk glas, dat stevig in zijn houten frame wordt vastgehouden, geconfronteerd met hetzelfde gevaar, ongeacht zijn leeftijd: het gevaar van glasbreuk.

Voor veel eigenaren van porseleinkasten is een van de ergste dingen die met hun mooie meubelstuk kunnen gebeuren, dat het glas breekt. Vaak weten ze niet waar ze heen moeten om vervangend glas te vinden, vooral als het gebogen of gebogen is. Helaas hebben veel porseleinkasten jarenlang een gebarsten, gebroken of volledig ontbrekend voor- of zijpaneel, vaak het gevolg van een ongelukkig ongeluk.

Vervangingsglas zoeken voor Chinese kasten

Het internet biedt veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in vervangingsglas voor alle soorten antieke, vintage en nieuwe porseleinkasten. Het volgende is een kleine greep uit deze bedrijven.

Van Dyke's restaurateurs

Van Dyke's Restorers biedt klanten op maat gemaakt vervangingsradiusglas met een eersteklas enkele sterkte. Van Dyke's Restorers verkoopt ook een radiusgrafiek voor lage kosten. Het doel van de radiusgrafiek is om klanten te helpen nauwkeurig de juiste curve of boog te bepalen van het vervangende glas dat ze nodig hebben voor hun porseleinkast.

Danny's autoglas en spiegel

Danny's Auto Glass and Mirror is een full-service glasbedrijf en exploiteert zes winkels, een online winkel en een groothandelsdistributiecentrum in Virginia. Het bedrijf werd ruim veertig jaar geleden opgericht en is een familiebedrijf. De zes winkellocaties in Virginia bevinden zich in:

  • Roanoke
  • Yorktown
  • Franklin
  • Nieuwpoort Nieuws
  • Gloucester
  • Hampton

Danny's Auto Glass and Mirror heeft een complete selectie van 1/8 inch helder glas met een dubbele sterkte, dat op maat wordt gesneden volgens de specificaties van de klant. Instructies voor het bepalen van de straal van het glas dat u nodig heeft, vindt u op de website. De glasdiensten van het bedrijf voor reparaties van porseleinkasten omvatten:

  • Geschuind glas
  • Gebogen glas
  • Gebogen glas
  • Gebogen glas

Meer bronnen voor het vinden van vervangend glas voor Chinese kasten

  • Gespecialiseerd in het vervangen van spiegels en glas, levert Pender's Antiques and Refinishing vervangend glas voor alle soorten curiosa- en porseleinkasten.
  • Old House Journal biedt eenvoudig te begrijpen instructies voor het repareren van glas in lood. Ze voeren een reparatie uit aan de deuren van een ingebouwde porseleinkast uit 1906.
  • Logan Glass is een full-service glasbedrijf gevestigd in Dearborn, Michigan. Een van de diensten die Logan Glass aanbiedt is vervangend gebogen glas voor porseleinkasten.

Overweeg plexiglas als een optie

Er is een andere manier om veel porseleinkasten te repareren die een gebroken of ontbrekend stukje glas hebben. In plaats van vervangend glas voor porseleinkasten te gebruiken, kunt u plexiglas gebruiken. Deze reparatiemethode is goedkoper dan het gebruik van glas en kan zelfs worden gebruikt om de meeste gebogen en gebogen glaspanelen te vervangen. Laat eenvoudig een stuk plexiglas op de juiste maat knippen en buig het zodat het in de gebogen vorm past. Hoewel het uiterlijk van plexiglas enigszins anders is dan glas, ziet de reparatie er in veel gevallen prima uit.

Aanbevolen: