Mijn geluksgetallen in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Mijn geluksgetallen in Feng Shui
Mijn geluksgetallen in Feng Shui
Anonim
moeder en dochter blij op veranda adres 18
moeder en dochter blij op veranda adres 18

Geluksgetallen spelen een belangrijke rol bij het nastreven van geluk en fortuin in feng shui, dus het is niet ongebruikelijk om te vragen: wat zijn mijn geluksgetallen? Persoonlijke feng shui gunstige getallen kunnen op alle gebieden van uw leven worden gebruikt. Met behulp van uw geluksgetallen kunt u nuttige chi-energie opwekken in verschillende delen van uw huis of kantoor. Woonadres en telefoonnummers worden vaak gekozen vanwege hun gunstige feng shui, gebaseerd op persoonlijke geluksgetallen.

Lucky Feng Shui-nummers

In feng shui spelen geluksgetallen een belangrijke rol bij het verbeteren van veelbelovende chi-energie. Door je geluksgetallen te bepalen, kun je ze via feng shui in je huis toepassen.

Geluksgetal acht

Het getal acht brengt geluk omdat het klinkt als het Chinese woord voor voorspoed. Vaak zul je in feng shui-toepassingen en -symbolen items vinden die in achten zijn gegroepeerd, zoals munten, het geluid van een windgong of de stengels van een geluksbamboeplant.

  • Oneindigheidsknopen (figuur acht) worden als veelbelovend beschouwd en je zult ze tegenkomen als decoratieve steunen voor hangende feng shui-emblemen, symbolen en objecten.
  • Bij het zoeken naar een nieuw huis zoeken veel mensen die feng shui-ontwerpprincipes beoefenen een adres waar het getal acht in voorkomt.
  • Mensen selecteren vaak telefoonnummers met een paar achten en negens.

Gelukkig nummer negen

negen kaarsen op dienblad
negen kaarsen op dienblad

Het getal negen is ook een gelukkig feng shui-getal, omdat het een vergelijkbare uitspraak heeft als het Chinese of Kantonese woord voor voldoende. Een culturele overtuiging is dat het getal negen overvloed en genoeg kan bieden van alles wat je nodig hebt, inclusief geld, gezondheid, carrièresucces, voedsel en een huis. Negen staat ook synoniem voor het hebben en genieten van een lang leven.

Geluksnummer negen is uitgelijnd met het vuurelement. Je kunt de kracht van geluksgetal negen versterken met negen kaarsen, of een reeks van negen lampjes, om een donkere kamer op te fleuren. In praktische termen: als je negen items niet samen kunt weergeven, kunnen drie groepen van drie items nog steeds de energie en het evenwicht van geluksgetal negen verbeteren.

Gelukkige nummer twee

paar koffiemokken
paar koffiemokken

Het getal twee wordt beschouwd als een feng shui-geluksgetal, omdat de Chinezen geloven dat wanneer er een paar voorwerpen, dieren, planten of mensen zijn, het geluk zeker zal volgen. Dit geloof is diep geworteld in veel tradities binnen de Chinese cultuur.

  • Wanneer je schilderijen of objecten aan de slaapkamer toevoegt, gebruik dan altijd paren, zoals een paar mandarijneenden-sculpturen of als je een schilderij van een enkele eend selecteert, kies dan een ander schilderij dat erbij past, zodat je een bijpassende paar. De positieve chi van de nummer twee in een feng shui-slaapkamer trekt positieve romantische energie aan.
  • Als je twee cadeaus geeft, vergroot dit het geluk voor de ontvanger. Aan elk getrouwd stel moet een huwelijksgeschenk worden gegeven om het geluk van hun verbintenis te vergroten.
  • Hoe meer geschenken je geeft, hoe meer geluk je aan de persoon en aan jezelf schenkt, aangezien alles wat je aan de wereld geeft, dubbelvoudig naar jou terugkomt. De vermenigvuldiging stopt niet bij het cijfer twee, dus je kunt zoveel cadeaus geven als je wilt, maar geef iemand nooit vier cadeaus, tenzij je hem opzettelijk wilt beledigen en hem veel succes wilt wensen.

Hoe u uw persoonlijke geluksgetallen kunt vinden

Uw kua-nummer kan de basis zijn voor het vinden van uw persoonlijke geluksgetallen. Deze wordt bepaald door uw geboortejaar en uw geslacht, door eenvoudige optelling. Je Kua-nummer kan in veel feng shui-praktijken worden toegepast om je persoonlijke geluk te vergroten.

Wat is jouw Kua-nummer?

Je kunt je kua-nummer beschouwen als je persoonlijke geluksgetal, en je kunt je nummer ook gebruiken om je zoektocht naar geluk te verdiepen. Als u uw kua-nummer kent, kunt u gunstige energieën in uw huis ontsluiten met een professionele feng shui-analyse met behulp van uw kua-nummer, het kua-nummer van uw huis en de theorieën van Eight Mansions en Flying Stars. Dit zijn allemaal onderling verbonden en essentiële componenten bij het in kaart brengen van uw energierelatie met uw huis. Uw professionele feng shui-analyse, met behulp van vorm- en kompasscholen van Feng Shui, zou een diagram moeten bevatten dat elk van uw gunstige en ongunstige gebieden in kaart brengt.

Acht Herenhuizen Formule

De Eight Mansions-theorie, ook wel Eight Houses genoemd, is een formule die wordt berekend op basis van je kua-nummer en kompasrichtingen in je huis. Het doel van de Eight Mansions-formule is om de compatibiliteit tussen u en uw huis te meten. De interpretatie van de Acht Herenhuizen dicteert dat bepaalde energieën tot je aangetrokken worden op het moment van je geboorte. Deze energieën kunnen worden gebruikt om u op alle gebieden van het leven te helpen. De sleutel is om te weten wat die energieën zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Uw Feng Shui-geluksgetallen gebruiken

Er zijn veel gevallen in het leven waarin je kunt profiteren van gelukkige feng shui-nummers. Misschien wil je experimenteren met verschillende groeperingen of reeksen getallen totdat je die gelukkige, gelukkige combinatie vindt. Sommige mensen geloven dat het gebruik van feng shui-loterijnummers de manier is om te winnen. De meest gebruikte getallen zijn 6, 8 en 9. Elke combinatie van deze getallen, samen met 16, 18 en 19, levert geluk op voor elke loterij. Veel succes!

Aanbevolen: