Jaren '80 galajurkfoto's

Inhoudsopgave:

Jaren '80 galajurkfoto's
Jaren '80 galajurkfoto's
Anonim

Jaren 80 galajurken zijn terug in stijl

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu houdt van de stijlen uit de jaren 80 of dat je bal een jaren 80-thema heeft, deze diavoorstelling met galajurken uit de jaren 80 zal je zeker inspireren! Maak een reis terug in de tijd en leer iets over de tijd waarin veel van je ouders naar het bal gingen. Je kunt bijvoorbeeld deze hete rode duivel dragen. Met de klassieke pofmouwen en de geplooide taille is deze jurk een klassieke jaren 80-stijl.

Lieve lieverd halslijn

Afbeelding
Afbeelding

Deze jurk is een uitstekend voorbeeld van de jaren 80-stijl. Strapless, hartvormige halslijnen kwamen steeds weer terug op feestjurken. Veelkleurige patronen waren gebruikelijk en zijn sindsdien populair.

Rouched en klaar om te dansen

Afbeelding
Afbeelding

Deze jurk pronkt met een belangrijke trend van het decennium: rouching. Een knielange, strapless jurk flatteert menig figuur en ziet er feestelijk en jong uit in mooi, helder paars. Combineer het met een paar stevige sieraden uit de jaren 80 en je bent klaar om te gaan.

Ze is een perzik

Afbeelding
Afbeelding

Deze jurk in off-the-shoulderstijl was erg populair in de jaren 80, net als pastelkleuren zoals deze zoete perzikkleurige tint. De rozet in het midden van het lijfje en de subtiele "V" -vorm bij de taille zijn ook indicatief voor het decennium.

Major Metalics

Afbeelding
Afbeelding

De jaren 80 komen hier naar voren in de opvallende groene metallic stof van de jurk en de volumineuze ruches van de rok. Ze ziet er gelukkig en zelfverzekerd uit in een feestelijke jurk die past bij de leeftijd en nooit benauwd is. De strapless look was perfect voor de jaren 80.

Mooi in roze

Afbeelding
Afbeelding

Beleef de klassieke film Pretty in Pink uit de jaren 80 opnieuw door een flirterige roze japon te dragen. Deze jurk is moderner dan de jurk die Molly Ringwald in de film droeg, maar het thema komt duidelijk naar voren.

Alles is geschikt voor make-up

Afbeelding
Afbeelding

Nogmaals duiken de inventieve make-uptrends van de jaren 80 op. Ze matcht de kleur van haar felpaarse satijnen jurk met een paarse oogschaduw. Belangrijker nog is dat haar unieke make-up de houding van de jaren 80 weerspiegelt: alles mag.

Krijg een totale vintage look

Afbeelding
Afbeelding

Nog een voorbeeld van een jurk die mooi roze is, deze is klassieker en vintage. Deze look is van top tot teen vintage, van haar bijpassende pumps tot de parelketting. Wees niet bang om alles uit de kast te halen als je een decennium vastlegt.

Voel je als een koningin

Afbeelding
Afbeelding

Met een jurk als deze kun je de prijs winnen. Be Prom Queen in een korte, strapless jurk in bubblegumroze. De plooiende rok met meerdere lagen is een grote trend uit de jaren 80.

Alles wat blinkt is goud

Afbeelding
Afbeelding

De glitter van goud weerspiegelt de overmaat van het decennium. Rouching komt hier weer terug in deze langere, meer formele, maar ongelooflijk flatterende jurk.

Bijpassende jurk en jasje

Afbeelding
Afbeelding

Een retrostijl die je echt terug zal brengen, is het dragen van een bijpassend jasje bij je jurk. Dit jasje is net zo speels als de jurk. Gedurfde kleuren en interessante ruches zorgen voor een zeer unieke stijl.

Jaren 80 Galajurken

Afbeelding
Afbeelding

Vind je klassieke stijl via verschillende jurken uit de jaren 80. Breng de pofmouwen, het satijn en de strikken terug. Of het nu felblauw, neon of Madonna-stijl is, er zijn verschillende retro tienermode uit de jaren 80 die bij jouw stijl passen. Ga nu aan de slag!

Aanbevolen: