Aanbiddingsliederen voor jeugdgroepen

Inhoudsopgave:

Aanbiddingsliederen voor jeugdgroepen
Aanbiddingsliederen voor jeugdgroepen
Anonim
Jeugdgroep die muziek maakt
Jeugdgroep die muziek maakt

Het vinden van aanbiddingsliederen voor jeugdgroepen is meestal een taak die wordt gegeven aan de leider van een jeugdgroep of aan de predikant van de kerk van de jeugdgroep, maar soms kan deze taak ook op de schouders van de leden van de groep liggen. Het vinden van goede muziek die tieners leuk zullen vinden en waar ze zich mee kunnen identificeren lijkt misschien een lastige opgave voor een jeugdminister of zelfs voor een hele jeugdgroep, maar er zijn veel aanbiddingsliederen voor tieners en jongvolwassenen die gebruikt kunnen worden in een jeugdaanbiddingsdienst..

Kerkkampliederen voor jeugdgroep

Naast groepsactiviteiten voor jongeren is het vinden van liedjes die goed werken rond het kampvuur een must-have. Je wilt dat de liedjes leuk en gedenkwaardig zijn. Bovendien moet het, afhankelijk van de beschikbare technologie, eenvoudig genoeg zijn om zelf te spelen. Bekijk deze leuke favorieten voor kerkelijke jeugdgroepen om God te aanbidden.

Gebroken schepen

Deze opnieuw ontworpen versie van Amazing Grace schreeuwt kampvuren maar zingt nog steeds lof voor God. Het tempo en de teksten zijn gemakkelijk te onthouden. Bovendien kan de muziek gemakkelijk met een akoestische gitaar worden gespeeld.

Hoe groot is onze God

De gedenkwaardige teksten en de gemakkelijk te volgen melodie maken dit nummer tot een leuke keuze voor het kerkkamp. Het tempo van de beat is ook zonder muziek gemakkelijk te volgen.

Heer, ik verhef uw naam naar de hoge

Een veelgebruikt lied dat op zondagochtend wordt gezongen. De meeste jeugdgroepen zullen de tekst en melodie van Lord I Lift Your Name on High gemakkelijk oppikken. De melodie is ook gemakkelijk om op te klappen.

Geweldige God

Awesome God van Hillsong UNITED biedt herhaling van de teksten en een vrolijk tempo. Klappen en zwaaien zijn een must bij dit nummer.

Boven alles

Deze versie van Lenny LeBlanc biedt een pakkend refrein en een rustig tempo dat kan helpen de avond tot rust te komen. De melodie is ook zonder muziek goed te volgen.

Glorieuze dag

Zing de lof van de Heer met Glorious Day. De leuke tekst en boodschap maken dit tot een geweldig kampvuuraanbiddingslied.

Verse aanbiddingsliederen voor jeugdgroep

Als je zoekt naar populaire aanbiddingsliederen voor jeugdgroepen, zijn er veel plaatsen waar je kunt zoeken. Een plaatselijke christelijke boekwinkel zal waarschijnlijk cd's verkopen van artiesten die aanbiddingsliederen schrijven in verschillende stijlen, variërend van oude hymnen tot moderne rockbands, zoals Skillet. Jeugdleiders die op zoek zijn naar liedjes om te spelen tijdens een jeugderedienst kunnen ook kijken op iTunes of Pandora. Bekijk een paar verschillende nummers.

Neem mijn leven

Met de vrolijke gitaar en het grunge-achtige geluid biedt Take My Life een unieke kijk op lof voor jeugdgroepen. De raspende zang van Jeremy Camp voegt een leuke twist toe waar tieners van zullen genieten.

Wij stralen

De zware rockergitaarriff van dit loflied voegt een beat toe die tieners opgewonden maakt en klaar maakt om Jezus te aanbidden. Ook de teksten zijn pakkend en leuk. Door de hoge energiebeat stel je je voor dat tieners op en neer springen terwijl ze herhalen: "Wij zijn het volk van God."

Mooie

Beautiful One by the Tree gaat een stapje verder, maar voegt nog steeds een interessante riff en pakkende teksten toe waar tieners van zullen genieten. De zachte toon zorgt ervoor dat ze meezwaaien en meezingen met de tekst.

Prachtig licht

Charlie Hall's Marvellous Light bevindt zich ergens in de mix tussen pop en rock. De boodschap is echter gemakkelijk te begrijpen door zijn heldere stem en unieke refrein.

Vandaag is de dag

Dit vrolijke, energieke nummer laat je springen terwijl je de Heer aanbidt. Niet alleen laat de beat je letterlijk springen, maar de boodschap is van onschatbare waarde voor de aanbidding van jeugdgroepen.

Vader wil je komen

Unhindered biedt een dramatische melodie die de Heer prijst. De muziek overheerst de woorden of de boodschap niet, maar de teksten zijn nog steeds pakkend en soulvol. Tieners zullen niet in staat zijn om hier niet voor te zingen.

Beter is één dag

De vrolijke melodie omringt perfect de heldere stem van Matt Redman in dit nummer. Het refrein is vrolijk en gemakkelijk te volgen voor tieners. Je kunt niet anders dan meezingen.

Rocking Hymns voor de jeugd

Tieners houden misschien niet altijd van oude hymnes tijdens hun erediensten, maar veel hymnes worden herschreven en opgenomen door artiesten als Chris Tomlin, die zijn eigen versie van Amazing Grace heeft opgenomen. Bekijk enkele van deze andere opnieuw ontworpen lofzangen.

  • How Great Thou Art: Anthem Lights neemt een frisse kijk op deze oude hymne.
  • Hallelujah: Michael Smith maakt Hallelujah weer nieuw.
  • You Are My Vision: Rend Collective tilt deze oude Ierse hymne naar een geheel nieuw niveau.
  • Rock of Ages: Jimmy Needham vernieuwt deze hymne in zijn collectie The Hymns Collection, Vol 1.
  • Nothing But the Blood: Keith en Kristin Getty geven een geheel nieuw gevoel aan deze hymne in de Hymns for the Christian Life Collection.

Christelijke bands en artiesten

Er zijn verschillende christelijke artiesten en bands die elk jaar nieuwe nummers uitbrengen, en vele zijn gericht op tieners en jonge volwassenen. Tieners die naar een jeugdgroep gaan die aanbiddingsliederen speelt, zullen waarschijnlijk willen weten wie de originele versie heeft geschreven, of misschien willen ze gewoon een nieuwe christelijke band vinden om naar te luisteren. Hoe dan ook, Google is altijd een goede manier om artiesten en bands te vinden.

De perfecte liedjes vinden voor de jeugdgroep

Soms kan het moeilijk zijn om de perfecte liedjes te vinden voor jeugdgroepen of kerkkampen. Om tieners geïnteresseerd te houden, moet je niet alleen variatie bieden, maar ook fris blijven. Vind de perfecte mix van liedjes waarmee je diverse kinderen Jezus kunnen prijzen.

Aanbevolen: