Combineer de Maya-bal en Feng Shui-beschermingstips

Inhoudsopgave:

Combineer de Maya-bal en Feng Shui-beschermingstips
Combineer de Maya-bal en Feng Shui-beschermingstips
Anonim
Maya balspelveld Chichen Itza
Maya balspelveld Chichen Itza

Het Maya-bal en feng shui komen uit twee afzonderlijke culturen en tradities, maar je kunt ze combineren om veelbelovende energie te creëren. Weten hoe je een Maya-bal en feng shui-principes moet gebruiken, brengt je geluk en houdt negatieve energie weg. Of je er nu een in je huis of voertuig hangt, of hem draagt als een talisman van bescherming, je zult profiteren van het kalme, rustgevende geluid en het vermogen om sha (negatieve) chi af te weren.

Wat is een Maya-bal?

De Maya-bal werd gebruikt om het oudste bekende balspel te spelen, genaamd het Maya-balspel. Variaties van het spel worden al meer dan 3000 jaar gespeeld en worden nog steeds gespeeld. Het spel werd gespeeld op stenen banen, waarvan de grootste ten noorden van Chichen Itza in Castillo, Mexico werd gevonden. Dit prachtige balveld meet 170 bij 70 meter en heeft muren van meer dan 11 meter hoog. De muren van het speelveld zijn voorzien van zeer gedetailleerd houtsnijwerk van oude spelers.

Maya-balveld circa 1400 v. Chr
Maya-balveld circa 1400 v. Chr

De ballen die de Maya's gebruikten waren gemaakt van rubber en varieerden in grootte van een voetbal tot een softbal. Ze waren zwaar en wogen acht pond en meer. Twee teams speelden het spel terwijl ze probeerden de bal in stenen ringen hoog aan de zijkanten van de muren te krijgen, zonder hun handen te gebruiken. Zodra een team de bal met succes door de hoge stenen ring kreeg, was het spel afgelopen. Een dodelijke uitkomst was echter een Maya-ritueel. De leider van het verliezende team werd gedood als een mensenoffer om de Goden tevreden te houden en het Maya-volk een goede gezondheid, geluk en overvloedige gewassen te garanderen.

Een Maya-bal gebruiken voor veelbelovende energie

Feng shui Maya-ballen zijn van metaal en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze wegen aanzienlijk minder dan het origineel waarop ze zijn gedessineerd, dus ze zijn gemakkelijk te dragen of te gebruiken als talisman van geluk. Sommige zijn versierd met prachtige geëmailleerde cloisonne met veelbelovende feng shui-ontwerpen. Binnenin bevindt zich een rustgevend intern belsignaal. Maya-ballen worden over het algemeen aan een rood koord gehangen voor extra geluk.

Maya bal hanger
Maya bal hanger

Het symbolische gebruik van de Maya-bal in feng shui houdt negatieve energie weg, biedt bescherming tijdens het reizen en bevordert een kalm gevoel wanneer dat nodig is. Tijdens het reizen verlicht het elke vorm van reisziekte en kan het angsten, zoals vliegangst, verlichten. De interne bel houdt het kwaad op afstand. Draag een Maya-bal als ketting; hang in een raam of vanuit de achteruitkijkspiegel van een auto.

Draag een Maya-balketting

Het dragen van een Maya-balketting als persoonlijke talisman brengt je bescherming en geluk. Draag er een tijdens het reizen of probeer hem als je extra geluk nodig hebt tijdens een vergadering.

Hang in Windows

Hieronder volgen verschillende manieren om een Maya-bal in je ramen te gebruiken.

  • Wanneer een zilverkleurige Maya-bal in een raam wordt gehangen, buigt deze negatieve energie af en kan deze worden gebruikt in plaats van een Pa Kua-spiegel.
  • Als je twee ramen aan weerszijden van de voordeur hebt, symboliseert dit volgens bepaalde feng shui-scholen een gebrek aan verdediging en inconsistentie. Hang een Maya-bal aan elk raam, opgehangen aan een rood koord als beschermingssymbool tegen negatieve of zwakke energie.
  • Als je twee ramen tegenover elkaar hebt, hang dan een Maya-bal in elk raam. Deze feng shui-remedie zorgt ervoor dat chi niet verloren gaat.

Bescherm uw auto

Hang een beschermende Maya-bal aan de achteruitkijkspiegel van je auto en zorg ervoor dat je een rood koord of lint gebruikt. Het biedt bescherming tegen alle aspecten van negatieve energie, inclusief autodiefstal en ongelukken.

Winkelen voor Feng Shui Maya-bal

Volledige Feng Shui biedt een prachtige zilverkleurige metalen Maya-bal aan een rood koord voor ongeveer $ 15.

Mayabal voor bescherming

Voor de oude Maya-beschaving betekende een Maya-bal leven of dood. In de moderne wereld brengen een Maya-bal en feng shui-kennis bescherming en geluk.

Aanbevolen: