Soorten Bagua-hangers

Inhoudsopgave:

Soorten Bagua-hangers
Soorten Bagua-hangers
Anonim
Bagua Yin en Yang Acht symbolen Amulet Octagon
Bagua Yin en Yang Acht symbolen Amulet Octagon

Bagua-hangers zijn prachtige feng shui-modeaccessoires die de drager beschermen tegen negatieve energie. Een bagua-hanger brengt ook geluk voor de drager. Kies een ontwerp dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Bagua-hangers en traditie

Wanneer het als hanger wordt gedragen, weert het bagua-symbool sha chi, of negatieve energieën en kwaad, af. De drager wordt beschermd tegen ongelukken en schade. Bagua-kettingen brengen ook geluk, voorspoed en een goede gezondheid naar de drager. Er zijn prachtige hangers met het bagua-symbool die er prachtig uitzien, gedragen door dames, heren en kinderen. Het is gebruikelijk om een jong kind bij de geboorte een bagua-halsketting te geven. Ouders spelden de hanger vaak aan de kleding van de baby om hem veilig en gezond te houden.

Voorbeelden van hangers met het Bagua-symbool

Bagua kettingen en hangers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stijlen en ontwerpen. De prijzen van deze mooie bagua-amuletten variëren van een paar dollar tot vele duizenden dollars. Hieronder vindt u een greep uit de soorten prachtige bagua-halskettingen en -hangers die verkrijgbaar zijn.

Jade hangers

Een van de meest populaire materialen die worden gebruikt bij het maken van een hanger met het bagua-symbool is jade. In de Chinese cultuur staat jade bekend als de steen van de hemel en wordt aangenomen dat het de volledige belichaming is van yin en yang in een materiële vorm. Er wordt gezegd dat het de kwaliteiten van zowel hemel als aarde heeft. Het verbindt de spirituele en fysieke werelden met elkaar.

Soorten Bagua-hangers om te dragen

Er zijn verschillende soorten bagua-hangers die je kunt dragen om je te beschermen en gunstige chi-energie in je leven aan te trekken. U kunt een bagua-symbool kiezen, de bescherming die de talisman biedt, wordt aanzienlijk vergroot wanneer deze van een specifiek materiaal is gemaakt. Dit type hanger geeft de drager ook een groot gevoel van kracht en evenwicht.

Soorten Bagua-hangers in jade

Er worden twee verschillende soorten jade gebruikt om bagua-halskettingen en pedants te maken: harde en zachte jade. Harde jade wordt jadeïet of Birmese jade genoemd en zachte jade wordt nefriet genoemd. Natuurlijke edelstenen en kristallen zijn feng shui-aarde-elementsymbolen. Je kunt dit dragen om je geluk in de liefde/romantiek (zuidwesten) of onderwijs (noordoosten) te activeren. Een harsmateriaal dat op jade lijkt, wordt ook gebruikt en tegen een veel lagere prijs verkocht dan authentieke jadehangers. De kleuren kunnen puur zijn of tinten en hints van gemengde kleuren hebben. Natuurlijke jade is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder:

Groen

Alle soorten groene jade zijn veelbelovend. Deze steen beschermt uw gezondheid en zorgt voor een lange levensduur. Als je aan een ziekte lijdt, probeer dan een jade bagua te dragen, bekend om zijn genezende krachten.

Yayoushen Jade hanger
Yayoushen Jade hanger

Zwart

Zwarte jade fungeert als een persoonlijk schild tegen negatieve energieën. Het beschermt de drager ook tegen gewelddadige agressie. Het zal je negatieve emoties absorberen en transformeren in veelbelovende energie.

Wit

Je kunt witte jade dragen ter bescherming tegen negatieve krachten. Er wordt aangenomen dat het vrede en kalmte schenkt tijdens verontrustende gebeurtenissen. Deze geluksjade is erg goed voor overgevoelige kinderen en helpt de drager zich te concentreren op het moment, vooral degenen die lijden aan ADD (aandachtstekortstoornis).

Rood

Rode jade staat bekend als de krijgerssteen en geeft de drager grote kracht. Er wordt gezegd dat deze jade alle negatieve emoties, vooral angst en twijfel, vernietigt en vervangt door persoonlijke kracht, kracht en vitaliteit. Dit wordt ook wel een vuurenergiesteen genoemd. Om je herkennings- en roemgeluksector te activeren, doe je deze veelbelovende hanger.

Geel

Een andere vuurenergiesteen, gele jade bagua, brengt een gevoel van enthousiasme, geleid door wijsheid. Als je last hebt van een gebrek aan zelfvertrouwen door negatieve energieën, draag dan deze bagua-hanger om gunstige energieën aan te trekken. Deze kleur zal je helpen gecentreerd te raken.

Violet

Als je geblokkeerde energie ervaart in een van je chakra's, wordt er gezegd dat violette jade de negatieve stagnerende energieën zal opruimen. Je chakra's gaan open en je ervaart een hernieuwd energiek gevoel.

Grijs

Als je van de twijfel aan jezelf af wilt en een boost aan zelfvertrouwen wilt vinden, kies dan voor een bagua-hanger van grijze jade. Er wordt gezegd dat grijze jade de drager kalmte en wijsheid geeft, een geweldige combinatie.

Bruin

Als je de negatieve effecten van onzekerheid voelt, draag dan een bagua van bruine jade. Deze hanger zal je helpen je weer geaard en zelfverzekerd te voelen.

Draak en Bagua-hangers

Er zijn andere soorten edelstenen, kristallen en materialen die je kunt kopen voor een bagua-symboolhanger. Je kunt ook verschillende feng shui-symbolen vinden in combinatie met de bagua voor een nog krachtiger beschermings- en ondersteuningssymbool, zoals een draak- en bagua-ontwerp.

Gesneden Obsidiaan Bagua en Draak

Obsidian is een spirituele en emotionele bewaker. Wanneer je dit type bagua-hanger draagt, ben je beschermd tegen negatieve emoties. Als je met een verslaving kampt, zal de obsidiaan bagua je helpen het evenwicht te herstellen en de emotionele behoeften te overwinnen die je drijven. Als je gestrest bent door school, kan deze hanger je helpen de balans te herstellen, zodat je je kunt concentreren op je studie. Je kunt duidelijkheid vinden in een gecompliceerde liefdessituatie door deze combinatie van obsidiaan- en feng shui-symbolen.

Jadeïet Bagua en draken hanger

Een prachtige bagua- en drakenhanger gemaakt van jadeiet (harde jade) creëert een zeer krachtig symbool. De draak brengt de drager persoonlijke kracht en kracht, terwijl de bagua balans en harmonie biedt.

Bagua en Yin Yang hanger

Een ander feng shui-symbool dat dubbel krachtig is in combinatie met de bagua is het yin yang-symbool. Deze twee feng shui-symbolen bieden een ongelooflijke balans van energieën. De meeste bagua-hangers hebben het yin yang-symbool in het midden van het achthoekige ontwerp.

Zilveren of gouden Bagua-hanger met Yin Yang-symbool

Een zilveren of gouden bagua- en yin-yang-hanger brengt harmonie en balans. Wanneer je dit type hanger draagt, kun je de energie verwachten van de beste feng shui-symbolen en veelbelovende chi. Het metalen element regeert over de westelijke (afstammelingengeluk) en noordwestelijke (mentorgeluk) sectoren. U kunt deze hanger cadeau doen aan uw kinderen of zelf dragen als herinnering aan het in evenwicht houden van disciplinaire maatregelen. Als je op zoek bent naar een mentor, stimuleer dan je zoektocht door een zilveren of gouden bagua-hanger te dragen.

Roestvrij staal Ying Yang Bagua Tai Chi
Roestvrij staal Ying Yang Bagua Tai Chi

Hout gesneden Bagua-hanger

Als je gezondheidsondersteuning of verlangen nodig hebt, de energie die rijkdom aantrekt, wil je misschien een uit hout gesneden bagua-hanger dragen. Het houtelement regeert zowel de gezondheids- als de welvaartssector van de bagua. Activeer dit element als je een uit hout gesneden bagua-hanger draagt.

De kracht van de Bagua

De bagua, ook wel pakua genoemd, is een van de belangrijkste en meest fundamentele gereedschappen van feng shui. Met behulp van de bagua-kaart kunnen feng shui-beoefenaars gebieden van hun huis of kantoor bepalen die verandering nodig hebben of baat zouden hebben bij een feng shui-remedie.

Het Bagua-symbool begrijpen

Het bagua-symbool, een yin yang omringd door de acht trigrammen van de I-Ching, gerangschikt in een achthoekige vorm, wordt gebruikt in veel feng shui-behandelingen, zowel binnen als buiten het huis. Het beschermt het huis of kantoor tegen schadelijke negatieve energie. Het centrum yin yang vertegenwoordigt de dualiteit die in alles in het universum wordt aangetroffen. De acht trigrammen vertegenwoordigen veel dingen, waaronder:

  • De acht kompasrichtingen, zuid, zuidwest, west, noordwest, noord, noordoost, oost en zuidoost.
  • Levenssituaties die verschillende aspecten van het leven omvatten, zoals je carrière, rijkdom, gezondheid, nakomelingen, erkenning en roem, mentoren, opleiding en liefdesleven.
  • Familieleden worden ook vertegenwoordigd door elk trigram, zoals oudste dochter, middelste dochter, jongste dochter, oudste zoon, middelste zoon, jongste zoon, mama en papa.
  • Aspecten van de natuur worden weergegeven door de vijf elementen die de sectoren beheersen. Deze omvatten vuur-, aarde-, metaal-, water- en houtelementen.
  • Persoonlijkheidskenmerken worden ook aangegeven door de elementen en sectoren op basis van je kua-nummer.
Beroemd Chinees teken Yin en Yang omgeven door trigrammen
Beroemd Chinees teken Yin en Yang omgeven door trigrammen

Verschillende soorten Bagua-hangers kopen

Er zijn verschillende soorten bagua-hangers die je kunt dragen om je te beschermen en gunstige chi-energie in je leven aan te trekken. U kunt besluiten dat een bagua-symbool in combinatie met een ander feng shui-symbool het beste aan uw huidige energiebehoeften voldoet. Een bagua-hanger geeft een gevoel van persoonlijke kracht en emotioneel evenwicht als je hem draagt.

Aanbevolen: