Babypoeder om Japanse kevers te bestrijden

Inhoudsopgave:

Babypoeder om Japanse kevers te bestrijden
Babypoeder om Japanse kevers te bestrijden
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Sommige biologische tuiniers zweren dat babypoeder een geweldig hulpmiddel is om het ongedierte van Japanse kevers uit je tuin te verwijderen. Is dit waar? Ontdek of babypoeder echt helpt dit ongedierte uit de tuin te elimineren?

Babypoeder als methode voor de bestrijding van Japanse kever

Tuinders hebben van alles geprobeerd om van Japanse kevers af te komen, van het vermijden van het planten van de planten die ze graag eten (wat erg moeilijk is) tot het gebruik van aaszakken om de insecten te vangen.

Sommige mensen zeggen dat babypoeder en Japanse kevers niet samengaan. De theorie is dat het poeder, wanneer het op de bladeren van aantrekkelijke planten wordt gestrooid, deze minder wenselijk maakt. Het beïnvloedt waarschijnlijk zowel de smaak als de geur van de bladeren.

Als je het wilt proberen, koop dan het goedkoopste babypoeder dat je kunt vinden en strooi het rijkelijk over de planten die beschadigd zijn. U wilt dit waarschijnlijk beperken tot uw groente- en bloementuinen en uw bomen laten gaan, aangezien het niet echt mogelijk is (en behoorlijk duur zou zijn) om alle bladeren van uw esdoorn het hele seizoen bedekt te houden met babypoeder. Bomen zullen niet worden gedood door Japanse kevers, ze zullen alleen onaantrekkelijke bladeren hebben voor het seizoen.

Vergeet niet om het poeder opnieuw aan te brengen na regen, en gebruik een druppelirrigatiesysteem zodat je sprinkler het poeder niet wegspoelt.

Andere remedies voor Japanse kevers

De combinatie van babypoeder en Japanse kevers werkt misschien niet voor jou, of je wilt misschien andere niet-chemische middelen proberen om van deze vervelende insecten af te komen.

Er zijn door de jaren heen veel verschillende remedies geprobeerd, en hier zijn enkele van de meest populaire:

  • Knoflookpoeder: Combineer knoflookpoeder met babyolie (ongeveer twee eetlepels poeder per flesje olie) en spuit dit op de bladeren van je planten. Net als het babypoeder verandert dit de manier waarop de planten ruiken en smaken, waardoor ze onsmakelijk worden voor de insecten. Je kunt dit ook doen met afwasmiddel
  • Appelazijn: Meng gelijke delen appelciderazijn en water in een emmer. Klop de kevers van de planten en in de emmer. Het zuur zal ze doden.
  • Cayennepeper: Om dezelfde reden als knoflookpoeder kun je cayennepeper en/of hete pepersaus mengen met water en een beetje afwasmiddel om op de planten te spuiten.
  • Gezelschapsplanten: Probeer knoflook of bieslook te planten rond de planten waar vooral Japanse kevers dol op zijn. Dit kan ze weghouden.
  • Opzuigen: als u kevers moet verwijderen die zich al in uw tuin hebben gevestigd, zuig ze dan op met een handstofzuiger en gooi ze weg.

Bescherm uw tuin

Japanse kevers vormen een groot probleem in een groot deel van de Verenigde Staten, maar met wat geavanceerde planning en een paar goede uitroeiingsstrategieën kun je ervoor zorgen dat je planten worden beschermd.

Aanbevolen: