Gorillaspeelgoed voor kinderen

Inhoudsopgave:

Gorillaspeelgoed voor kinderen
Gorillaspeelgoed voor kinderen
Anonim
Meisje dat realistisch gevuld gorillastuk speelgoed bekijkt
Meisje dat realistisch gevuld gorillastuk speelgoed bekijkt

Gorilla-speelgoed brengt kinderen dichter bij de natuur en zorgt ervoor dat elke plek aanvoelt als een jungle. Van schattige knuffels tot stoere speelsets, er is speelgoed voor elke kleine gorillaliefhebber.

Knuffelgorilla's

Baby's, peuters en jonge kinderen waarderen de zachtere kant van deze mensachtige dieren met knuffelversies.

Beanie Bo

Bo, de babyzilverruggorilla, is ongeveer zo schattig als schattig maar kan zijn. Het lachende gezicht en de zachte vacht op deze twintig centimeter grote knuffelbeanie van megamerk Ty. De kleine versie is beschikbaar voor iets minder dan $ 6, terwijl de middelgrote versie iets minder dan $ 10 kost. Alle mutsen zijn jarig en die van Bo is 30 juli, dus kinderen die rond die tijd geboren zijn zullen vooral van hem houden.

Gepersonaliseerde gorilla

Geef uw kind een persoonlijkere metgezel met de 800Bear.com gepersonaliseerde I Love You Gorilla. Voor iets minder dan $ 25 krijg je deze vriendelijke en levensechte elf centimeter grote pluchen gorilla. Je nieuwe kleine vriend draagt een wit T-shirt met een hartmotief waarop de naam van je kind staat. U kunt echter uit ongeveer 30 stockfoto's een ander ontwerp voor het t-shirt kiezen. Deze liefdevolle kleine man is een geweldig persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen tijdens verjaardagen en feestdagen. Het wordt zelfs in cadeauverpakking geleverd.

Babygorilla

Als uw kind op zoek is naar een meer realistische versie om te knuffelen, is het Melissa & Doug Gorilla-knuffeldier ideaal. Deze opgezette gorilla wordt geleverd met een adoptiecertificaat en wordt verkocht voor iets minder dan $ 22. Je kind heeft het gevoel dat hij of zij vrienden heeft gemaakt met een echte gorilla.

Gorilla-figuren

Oudere kinderen die dol zijn op rollenspellen en speelgoed of graag hun fantasie gebruiken bij het spelen, kunnen deze duurzame opties uitproberen.

Playmobil Gorilla met baby's

Peuters en jongere kinderen die op zoek zijn naar duurzamere actiefiguren kunnen beginnen met de Playmobil Gorilla-set, inclusief een moeder met twee baby's. De figuren zitten in een hersluitbaar zakje, zodat je ze niet kwijtraakt. Voor iets meer dan $ 11 kun je deze schattige gorillafamilie hebben om mee te spelen. Playmobil maakt een hele reeks gezinsdierfiguren, zodat je deze alleen of met andere sets kunt gebruiken om een volledige dierenjungle te maken.

Rampage Mega George

Fans van de Rampage-film met The Rock zullen dol zijn op dit 16-inch Mega George-figuur. Deze lichtgekleurde en gedetailleerde beweegbare figuur toont George in zijn grootste maat en wordt geleverd met een bonusfiguur van zijn beste vriend Davis Okoye.

Hanno de Gorilla

Als je het ultieme op het gebied van moderne en duurzame gorillafiguren wilt, moet je Hanno de Gorilla hebben. Deze krachtige, gevormde gorilla is gemaakt van duurzaam beukenhout en heeft elastische bandspieren. Hoewel hij er niet precies uitziet als een echte gorilla, kan dit houten speelgoed op verschillende manieren worden neergezet en is het gebouwd voor slechts $ 120.

Gorilla speelsets

Ga nog een stap verder en dompel je kind onder in de wereld van de gorilla met deze speelsets en bordspellen met gorillapersonages.

Het Mashin' Max-spel

Pas op voor de gigantische vuisten van Max in dit spannende spel voor kinderen van Hasbro. In The Mashin' Max Game proberen kinderen vanaf vier jaar bessen van het hele bord te verzamelen zonder te worden verpletterd door de vuisten van de gigantische gorilla. Maximaal drie spelers kunnen genieten van dit gekke spel voor minder dan $ 14.

Thomas & Vrienden Jungle Quest

Als je een Thomas the Tank Engine-fan hebt, hebben ze de Fisher-Price Thomas & Friends Take-n-Play Jungle Quest nodig om toe te voegen aan hun andere Take-n-Play-sets of om op zichzelf te gebruiken. De set beschikt over een grote gorillakoptunnel waar treinen door de open mond kunnen reizen. Wanneer Thomas de top van het bergpad bereikt, v alt er een juweel in de open hand van de gorilla. De baanset wordt geleverd met een Thomas-treinfiguur en een treinwagon voor ongeveer $ 18.

WWE Slam City

Foto van Slam City Gorilla-speelset
Foto van Slam City Gorilla-speelset

Ontdek de sterkere kant van gorilla's met de WWE Slam City Gorilla in a Cell Match Play-set. Worstelaar Randy Orton werd dierenverzorger en nu heeft hij jouw hulp nodig om de gorilla's onder controle te krijgen. De set wordt geleverd met een gedetailleerde gorillakooi die is gemodelleerd naar een worstelring, een palmboomwerper, een gorillafiguur en een Randy Orton-figuur voor iets meer dan $ 20.

Breng de jungle naar jou

Kinderen verkennen de wereld door te spelen en gorillaspeelgoed kan hen helpen zich voor te stellen hoe het leven van deze wezens in het wild is. Of je kind nu een schattig dier wil om te knuffelen of een sterk beest om over de jungle te heersen, dit speelgoed brengt gorilla's tot leven.

Aanbevolen: