Krachtig gebruik van papieren lantaarns in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Krachtig gebruik van papieren lantaarns in Feng Shui
Krachtig gebruik van papieren lantaarns in Feng Shui
Anonim
veelkleurige papieren lantaarns
veelkleurige papieren lantaarns

Veel mensen twijfelen aan het gebruik van papieren lantaarns in feng shui. Papieren lantaarns zijn een wijdverbreid onderdeel van de Aziatische cultuur. Denk maar aan alle Chinese restaurants waar je papieren lantaarns aan het plafond hebt zien hangen. Toch zijn lantaarns meer dan eenvoudige decoraties; ze hebben zelfs krachtige toepassingen in feng shui.

Papieren lantaarns helpen de vruchtbaarheid

Feng shui speelt een integrale rol bij het bevorderen van de vruchtbaarheid door het gebruik van rode papieren lantaarns. De kleuren betekenen veel in feng shui. Het ophangen van rode papieren lantaarns aan weerszijden van het bed kan helpen een kind op de wereld te zetten. Veel beoefenaars hangen het liefst een lantaarn direct boven het bed.

Gebruik Feng Shui en papieren lantaarns om stress te verminderen

Hoewel veel mensen feng shui misschien afwijzen, is er geloofwaardig bewijs dat het opnemen van feng shui in de bevruchtingspraktijk stress kan verminderen, ontspanning kan veroorzaken en de gezondheid kan verbeteren. Ontspanning kan helpen leiden tot conceptie. Het ophangen van papieren lantaarns is misschien niet hetzelfde als met een toverstaf in de lucht zwaaien en wachten op een baby, maar als feng shui kan helpen om harmonie in je huis en de speciale man of vrouw in je leven te brengen, dan is het zeker nuttig. Papieren lantaarns zullen misschien niet meteen de fysieke remedie initiëren waar je naar op zoek was, maar ze kunnen zeker harmonie in je huis brengen en het psychologische aspect van de vruchtbaarheid verbeteren.

Papieren lantaarns brengen positieve energie

Plaatsing is een heel belangrijk onderdeel van feng shui. Het correct positioneren van dingen is essentieel voor het verbeteren van de harmonie, energie en een gezond evenwicht in huis en slaapkamer. Papieren lantaarns kunnen veel bijdragen aan het in harmonie brengen van de energie in uw slaapkamer, vooral de yang-energie. Het plaatsen van papieren lantaarns aan weerszijden van uw bed zal positieve yang-energie in de slaapkamer brengen en de chi-energie in de slaapkamer verbeteren. Deze creatieve yang-energie wordt benut door felgekleurde rode lantaarns te gebruiken.

Papieren lantaarns voor een gezond huwelijk

Feng shui heeft polariteit, en het gebruik van paren objecten is heel gebruikelijk en effectief. Het plaatsen van twee rode papieren lantaarns (beide tegelijkertijd aangestoken) aan de zijkanten van het bed zal een lang en gelukkig huwelijk betekenen. Het is absoluut noodzakelijk om de twee lantaarns op exact hetzelfde moment aan te steken en te doven. Hierdoor zijn de lantaarns in symbiotische harmonie met elkaar, symbool voor het huwelijk en de harmonie tussen man en vrouw. Het is heel slecht om slechts één papieren lantaarn aan te steken, omdat dit geen positieve energiestroom tussen beide partners zal creëren.

Papieren lantaarns als symbolen van geluk

Tijdens het Chinese Nieuwjaar zie je talloze papieren lantaarns. Papieren lantaarns zijn symbolen die bedoeld zijn om geluk te brengen. Ze zijn geweldig voor feesten en festivals.

Over het gebruik van papieren lantaarns in Feng Shui

Papieren lantaarns zijn krachtige producten die een grote betekenis hebben in feng shui. Bedenk dat het meer is dan alleen het hebben van papieren lantaarns, maar weten hoe je ze op de juiste manier moet gebruiken is essentieel om de positieve energie van de lantaarns te benutten. Het verkeerd gebruiken van de lantaarns zal niets doen om de positieve chi- en yang-energie te verbeteren. In feite kunnen papieren lantaarns die verkeerd worden gebruikt zelfs negatieve energie veroorzaken. Zorg er daarom voor dat je het specifieke gebruik van papieren lantaarns in feng shui begrijpt.

Aanbevolen: