Bureaus voor babymodellen

Inhoudsopgave:

Bureaus voor babymodellen
Bureaus voor babymodellen
Anonim
Modelbaby in hoed met bloem
Modelbaby in hoed met bloem

Als je denkt dat je baby een werkmodel zou kunnen zijn, kunnen babymodellenbureaus je helpen de carrière van je kleintje een vliegende start te geven. Het beheren van de modellencarrière van uw baby kost tijd en de juiste middelen, dus Carolyn Nikkanen, president van Carolyn's Kids Model & Talent Agency, heeft enkele tips en advies voor babymodellen die u op weg kunnen helpen.

Topbureaus voor babymodellen

Carolyn zegt dat baby's die zich bij een babymodellenbureau willen aansluiten, binnen ongeveer twee uur moeten wonen van grote markten zoals New York City, Los Angeles en Toronto. Kijk eens naar de tien beste modellenbureaus en kijk of ze een kinderafdeling hebben en baby's accepteren. De meeste topbureaus voor babymodellen volgen hetzelfde protocol voor het vinden van nieuw talent, suggereert Carolyn:

  • Je verzendt foto's van je baby, samen met informatie zoals leeftijd, beschrijving van uiterlijk en persoonlijkheid, en afmetingen.
  • Het bureau neemt contact met u op als zij geïnteresseerd zijn in uw baby en nodigt u uit voor een gesprek.
  • Als de bijeenkomst goed verloopt, bieden ze een contract voor vertegenwoordiging aan.

Wilhelmina Modellen Kinderen en tieners

Een van de beste internationale modellenbureaus is Wilhelmina Models, met kantoren in New York City, Miami, Los Angeles, Chicago en Londen. Wilhelmina Kids & Teens vertegenwoordigt kinderen van alle leeftijden, van pasgeboren tot tiener, als model en/of acteur. U kunt foto's van uw baby en hun basisinformatie indienen via een online formulier op de website van het bureau of via de gewone post. Ze nemen contact met u op als ze meer informatie willen.

New York Model Management Kids Division

Het topmodellenbureau New York Model Management heeft een kinderafdeling die baby's vertegenwoordigt vanaf de leeftijd van zes maanden. Je moet binnen twee uur van New York City wonen om bij hen te kunnen tekenen. Ga aan de slag door drie tot vier momentopnamen en de informatie over uw baby naar het bureau te e-mailen. Ze nemen binnen twee weken contact met u op als ze u en uw baby willen ontmoeten.

GrappigFace Today Inc

Met meer dan veertig jaar ervaring in de branche vertegenwoordigt FunnyFace Today Inc. baby's zo jong als pasgeborenen in hun jeugdafdeling. Hun kantoor bevindt zich in New York City, dus ze raden u aan alleen vertegenwoordiging aan te vragen als u meerdere reizen per maand naar de stad kunt maken. U moet twee kleurenfoto's uploaden en het onlineformulier invullen om uw baby ter overweging in te dienen. Het bureau zal u binnen twee weken e-mailen of bellen als zij geïnteresseerd zijn.

Scallywags UK Baby Modelling Agency

Volgens Carolyn is Scallywags een "zeer bekend" babymodellenbureau in Groot-Brittannië. Het bureau is gevestigd in Londen en vertegenwoordigt sinds 1984 baby's, kinderen en tieners als model. Om vertegenwoordiging door Scallywags te krijgen, moet u zich online aanmelden met foto's van uw baby en relevante informatie zoals hun leeftijd en afmetingen. Van daaruit wordt er binnen ongeveer een week contact met u opgenomen als het bureau denkt dat uw baby potentie heeft als klant.

Babymodellenbureaus bij jou in de buurt vinden

" De meeste van onze baby's komen binnen via verwijzing", zegt Carolyn. Daarom is een van de beste manieren om bureaus voor babymodellen bij jou in de buurt te vinden, het vragen van andere ouders in de omgeving die babymodellen hebben om aanbevelingen. U kunt ook op internet zoeken naar bureaus in uw stad of nabijgelegen steden die baby's vertegenwoordigen. Carolyn stelt voor om de volgende informatie te bekijken om te bepalen of een babymodellenbureau een goede reputatie heeft en betrouwbaar is:

  • Hoe lang het bureau bestaat - Hoe langer, hoe beter, omdat het laat zien dat ze iets goed doen.
  • Wie hun klanten zijn - Zoek naar herkenbare namen zoals Gerber, Disney of Huggies.
  • Hoe professioneel is hun website - Bevat deze alle informatie die u nodig heeft?
  • Waar hun kantoor zich bevindt en hoe professioneel het eruit ziet - Als u niet langs kunt rijden of langs kunt komen zonder afspraak, voer dan een Google Earth-zoekopdracht uit om de algemene locatie en de omgeving te zien.
  • De algemene toon van het bureau: lijkt het vriendelijk en leuk of koud en gesloten?

Hoe u oplichting met babymodellering kunt vermijden

Vertrouw op je instinct, net als bij al het andere dat je doet. Hoewel modellenwerk een lucratieve manier kan zijn om geld op een spaarrekening voor je baby te zetten, moet je altijd op de kleine lettertjes letten. Controleer op beoordelingen van families of vertrouwde organisaties zoals het Better Business Bureau en laat een advocaat alle contracten controleren voordat u met een bureau tekent.

  • Gerensommeerde en succesvolle modellenbureaus hoeven niet op zoek te gaan naar modellen. Als je een bureau hebt dat je baby probeert te rekruteren, is de kans groot dat dit niet legitiem is.
  • Bekijk vooraf aangevraagde vergoedingen. Het modellenbureau dat u gebruikt, moet zijn geld krijgen uit commissies die uw baby heeft verdiend met echte modellenwerk.
  • Val niet voor beloften die vermomd zijn door modellenlessen of fotosessies. Met lessen en fotoshoots verdienen deze bedrijven hun geld.
  • Een legitiem modellenbureau moet beschikbaar zijn voor meerdere adverteerders. Dit betekent dat adverteerders het bureau vaak uit een lijst kiezen en dat uw baby beschikbaar wordt gesteld aan een groot aantal adverteerders en vacatures.
  • Vermijd bureaus die willen dat je een specifieke fotograaf inschakelt.
  • Pas op voor bureaus die exorbitante bedragen beloven. Hoewel je baby uiteindelijk misschien grote modellenwerk gaat doen, zal ze hoogstwaarschijnlijk beginnen met een kleiner salaris.
  • Houd er rekening mee dat er buitensporige reiskosten kunnen gelden, dus zoek uit welke kosten gedekt worden voordat u tekent.

Hoe u aan de slag gaat met babymodellering

Je hebt keer op keer te horen gekregen dat je baby een model moet zijn. Je denkt dat je misschien geïnteresseerd bent, maar waar begin je? Hoewel baby's doorgaans kinderen zijn in de leeftijd van pasgeboren tot en met twaalf maanden, vertegenwoordigen bureaus zoals Carolyn's Kids meestal baby's tot drie maanden oud, tenzij hun klanten op zoek zijn naar oudere baby's.

Stap één: maak een aantal fantastische foto's

Volgens Carolyn hebben baby's geen professionele portretfoto's nodig om in de modellenindustrie terecht te komen. "De foto is cruciaal", vertelt Carolyn, en het "moet een goede momentopname" zijn die de persoonlijkheid van je baby laat zien en "hoeden, zonnebrillen, strikken of naaktfoto's, of voedsel op het gezicht" uitsluit. Zorg ervoor dat uw baby lacht en dat de foto op zijn of haar gezicht is gericht. Omdat baby's snel groeien en veranderen, moet u mogelijk elke paar maanden bijgewerkte foto's indienen.

Moeder fotografeert haar kindje bij zonsondergang
Moeder fotografeert haar kindje bij zonsondergang

Stap twee: indienen bij modellenbureaus

Voor de meeste modellenopdrachten bij grotere bedrijven zoals Baby Gap, Carter's of Pampers boeken ze alleen modellen via bureaus. Dit is de reden waarom je waarschijnlijk wilt beginnen met het vinden van een agent.

  • Verzamel de persoonlijke gegevens van uw baby, zoals naam, leeftijd, grootte, speciale kenmerken en persoonlijkheidskenmerken.
  • Identificeer de keuzes van uw beste bureaus en dien deze informatie in op basis van het indieningsproces dat op hun website wordt beschreven.
  • Als je geluk hebt, krijg je een handtekening van je baby.

Stap drie: Woon castings bij

Het casten van babymodellen "vindt over het algemeen de hele week plaats tijdens kantooruren", zegt Carolyn.

  • Ouders hebben een flexibel schema nodig en de mogelijkheid om naar nabijgelegen locaties te reizen voor castings.
  • Houd er rekening mee dat audities en castings niet betalen, dus je bent verantwoordelijk voor je eigen reiskosten om deze bij te wonen.
  • Houd in gedachten: "Bij castings kunnen veel baby's worden ingediend en veel audities plaatsvinden, maar er wordt er maar één gekozen."
Baby's met vlindervleugels
Baby's met vlindervleugels

Stap vier: Boek banen en werk

Als jouw baby zich onderscheidt van de massa en precies past bij wat de klant zoekt, wordt ze een babymodel. Volgens Carolyn kunnen banen voor babymodellen gemiddeld $55 tot $75 dollar opleveren. De agent van uw baby is doorgaans verantwoordelijk voor het onderhandelen over de beloning voor banen, dus zij zullen ervoor zorgen dat uw kind een eerlijk loon krijgt voor het werk. Zodra je baby haar eerste baan heeft gevonden, heeft ze een portfolio waarmee ze andere klanten kan laten zien waartoe ze in staat is.

Peuter babymeisje spelen met grote teddybeer
Peuter babymeisje spelen met grote teddybeer

Babymodellenwedstrijden

Je denkt misschien dat wedstrijden voor babymodellen de manier zijn om je kleintje ontdekt te krijgen, maar ze vormen geen belangrijk onderdeel van de typische carrière als babymodel. Bureaus voor babymodellen ontdekken geen baby's, ze gebruiken standaardpraktijken voor het indienen van modellen om modellen te vinden om mee te werken. Carolyn zegt: "Het kan een leuke ervaring zijn, en er zijn soms wedstrijden voor babykledinglijnen of tijdschriften", maar je moet oppassen voor kosten, aangezien de meeste geen geldprijzen hebben en bij sommige wedstrijden wordt je baby gedrukt zonder een vergoeding te betalen. eerlijk loon.

Plaats het beste gezicht van je baby naar voren

De babymodellenindustrie is zeer competitief en zelfs makelaars kunnen geen castings en boekingen voor je baby garanderen. Als u wilt dat uw baby een model wordt, kunt u het beste de branche begrijpen, uw eigen verwachtingen managen en uw baby waar mogelijk in zijn beste licht presenteren. Plan vergaderingen op momenten waarop uw baby doorgaans het gelukkigst is, zodat hij de beste kans heeft om een werkend babymodel te worden.

Aanbevolen: