Ontwerp je eigen aangepaste auto

Inhoudsopgave:

Ontwerp je eigen aangepaste auto
Ontwerp je eigen aangepaste auto
Anonim
Close-up van aangepaste klassieke auto
Close-up van aangepaste klassieke auto

Als je op zoek bent naar iets uniekers dan de standaard auto, dan heb je veel mogelijkheden om een auto te creëren die echt je persoonlijkheid weerspiegelt. Via internet kun je gemakkelijk auto's aanpassen voor en na aankoop.

Bedrijven die u helpen bij het ontwerpen van uw auto

Je hoeft geen auto-ingenieur te zijn om je eigen voertuig te ontwerpen. Er zijn een aantal geweldige bedrijven die zich inzetten om gewone mensen te helpen bij het ontwerpen van unieke voertuigen.

Kindig It Design

Kindig It Design is een in Utah gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het personaliseren van klassieke auto's en het toevoegen van unieke accenten aan bestaande auto's. U kunt op maat gemaakte verfklussen, platte deurgrepen en andere grote of kleine aanpassingen krijgen.

Kaucher Kustoms

Als u een idee heeft voor een auto op maat, maar niet zeker weet hoe u uw droom werkelijkheid kunt maken, heeft Kaucher Kustoms de oplossing. Ze werken samen met klanten om op basis van schetsen daadwerkelijke bouwbare blauwdrukken en driedimensionale modellen te maken. Je kunt die blauwdrukken vervolgens naar een op maat gemaakte autobouwer brengen en je droomauto persoonlijk bekijken.

Deco-ritten

Als je een retro-auto met een moderne uitstraling wilt ontwerpen, kan Deco Rides een goede keuze zijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in auto's die de strakke lijnen en vintage glamour van de jaren twintig en dertig combineren met de moderne technologie en prestatietools van vandaag. U kunt met hen samenwerken om uw droomauto tot leven te brengen.

Dusold-ontwerpen

Dusold Designs is gespecialiseerd in luchtgeborstelde verfklussen, op maat gemaakte carrosseriepanelen en accessoires en andere unieke accenten. Ze kunnen u helpen het uiterlijk van een bestaande auto volledig te veranderen of een geheel nieuwe auto te maken.

Gratis aanpassingstools van websites van fabrikanten

Als u op zoek bent naar een nieuw voertuig en niet iets geheel unieks wilt, kunt u uw auto mogelijk aanpassen via de website van de fabrikant. Verschillende grote fabrikanten bieden een gratis winkeltool waarmee u de kenmerken, kleuren en accessoires voor uw nieuwe auto kunt kiezen.

Toyota

Als u een nieuwe Toyota wilt kopen, kunt u de tool Build Your Toyota gebruiken om het model te kiezen, inclusief hybride opties zoals de Prius, die u in gedachten heeft. Van daaruit kunt u uitrustingsniveaus, opties, interieur- en exterieurkleuren en accessoires selecteren.

Algemene motoren

Voor degenen die van plan zijn een nieuw GMC-voertuig te kopen, kunt u met de functie Build Your Own uw droomtruck of -auto ontwerpen. Je kunt je favoriete model kiezen, een verfkleur selecteren, opties toevoegen en meer.

Ford

Of u nu geïnteresseerd bent in een Ranger-truck, een pittige Fiesta of een van de andere populaire Ford-modellen, u kunt de virtuele Ford Vehicle Showroom gebruiken om uw nieuwe auto te bouwen en te prijzen. Voeg de gewenste accessoires toe en selecteer de kleuren en functies die je leuk vindt.

Honda

Met de Build and Price Your Honda-tool kunt u het model kiezen dat u in gedachten heeft, accessoires en opties toevoegen, uw favoriete kleur selecteren en meer. De tool is gemakkelijk en leuk om te gebruiken.

Kia

Voor Kia-fans is er de Kia Build- en Price-tool. U kunt uw favoriete model kiezen, inclusief hybride opties, en vervolgens alle functies en aangepaste keuzes selecteren die u in gedachten heeft.

Mazda

Als u op zoek bent naar een nieuwe Mazda, kunt u het Build & Price Your Vehicle-centrum gebruiken om een rit op maat samen te stellen. Kies uit de vele modellen en selecteer vervolgens alle gewenste opties.

Tesla

Als je wilt proberen een elektrische auto te ontwerpen die aan jouw behoeften voldoet, ga dan naar het Tesla Design Center. Je kunt het model, de opties, de kleuren en meer kiezen.

Andere merken

Vrijwel elke grote autofabrikant heeft een soortgelijk hulpmiddel. Als u geïnteresseerd bent in een andere autofabrikant, hoeft u alleen maar hun website te bezoeken om de aangepaste auto van uw dromen te creëren.

Een auto ontwerpen met aftermarket-onderdelen

Je kunt ook je eigen aangepaste voertuig maken met aftermarket-accessoires. Dit is een geweldige manier om het uiterlijk van uw huidige auto te veranderen zonder te investeren in een geheel nieuwe auto. Accessoires kunnen zo eenvoudig zijn als stoelhoezen en auto-organizers, of zo complex als opgevoerde uitlaatsystemen en op maat gemaakte verfklussen. Afhankelijk van hoeveel tijd en geld u in dit project wilt investeren, kunt u het uiterlijk en de prestaties van uw voertuig dramatisch veranderen. Hier zijn enkele van de grote veranderingen die u kunt aanbrengen als u uw eigen auto ontwerpt met aftermarket-onderdelen:

  • Met dashboardafwerkingssets kunt u het uiterlijk van het interieur van uw auto volledig veranderen. Enkele van de opties zijn exotische houtsoorten, koolstofvezel of aantrekkelijke kleuren.
  • Met verticale deurconversiesystemen kunt u uw auto vleugeldeuren of verticale deuren geven, zoals de Back to the Future-auto.
  • op maat gemaakte uitlaatpijpen
    op maat gemaakte uitlaatpijpen

    Spoilers geven uw auto meteen een sportieve uitstraling. U kunt een spoiler als optie selecteren wanneer u een nieuwe auto koopt, of u kunt er een kopen bij de dealer of een leverancier van aftermarket-onderdelen.

  • Onder de autoverlichting kunt u neonlichten aan de onderkant van uw voertuig toevoegen. Dit zorgt voor een opvallende, aangepaste uitstraling.
  • Speciale uitlaatsystemen kunnen het geluid van uw auto veranderen en zelfs de prestaties van uw auto verbeteren.

" Frankenstein" -auto's

Een andere steeds populairdere optie voor het ontwerpen van een voertuig op maat is het bouwen van een 'Frankenstein'-auto. Als je een achtergrond hebt in autoreparatie of carrosseriebouw, kan dit een goede keuze voor je zijn. Om een ‘Frankenstein’-auto te maken, zoeken autoliefhebbers online naar auto-onderdelen, op autokerkhoven en in rubrieksadvertenties. Vervolgens combineren ze onderdelen van verschillende auto's om een uniek voertuig te creëren. Het resultaat zou de golvende voorkant van een Lamborghini Gallardo en het luxueuze interieur van een Jaguar kunnen zijn.

Als u geen autoreparatieachtergrond heeft, kunt u wellicht iemand inhuren om u te helpen bij het maken van uw "Frankenstein" -auto. Met dit type auto-ontwerp kun je je favoriete onderdelen uit je favoriete auto's kiezen en deze combineren om de ultieme auto te creëren.

Uw eigen ontwerp

Je brengt veel tijd door in je auto, en het is een geweldige manier om je persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. Of je nu je eigen auto bouwt op de website van de fabrikant, een voertuig op maat maakt met interieur- en exterieuraccessoires, of een 'Frankenstein'-auto maakt van afgedankte auto-onderdelen, het is mogelijk om een auto te maken die uniek is en volledig je eigen ontwerp heeft.

Aanbevolen: