Coole horloges voor kinderen

Inhoudsopgave:

Coole horloges voor kinderen
Coole horloges voor kinderen
Anonim
Jongen die de tijd controleert
Jongen die de tijd controleert

Jongeren leren hoe ze de tijd moeten aangeven en waarom tijdwaarneming belangrijk is, kan soms een zware taak zijn. Er is echter een ruim aanbod aan coole horloges voor kinderen die zowel leuk zijn om te gebruiken als boordevol handige functionaliteiten zitten. Ongeacht de grootte van uw budget of de leeftijd van uw kind, er is een horloge dat cool, stijlvol en leerzaam is.

Geweldige analoge tijd-leerhorloges voor kinderen

Zodra kinderen geïnteresseerd raken in het concept van tijd, is het een goed idee om te gaan werken aan het vertellen van de tijd op een analoog horloge. Digitale horloges zijn geweldig voor oudere kinderen die de werking van een ouderwets horloge met een grote wijzer en een kleine wijzer al begrijpen; Met een analoog horloge kunnen jongere kinderen echter hun vaardigheden op het gebied van tijdwaarneming op de ouderwetse manier versterken. Probeer een van de volgende opties als je op zoek bent naar een cool horloge voor kinderen dat ook nog eens educatief is.

Timex Kidz-horloge
Timex Kidz-horloge

Timex Kidz analoog horloge

Timex Kidz analoge horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en karaktercombinaties, perfect voor de jongste horlogedragers. Als uw kind nog op de basisschool zit, is een van deze horloges een goede keuze. De band is een comfortabele stoffen band die gemakkelijk aan te passen is voor de kleinste polsen, en de Indiglo-functie is ideaal om 's nachts de tijd te controleren. Ouderrecensies op de Timex-website prijzen deze horloges vanwege hun heldere, aantrekkelijke kleuren, duurzaamheid en eenvoudige bediening. Deze horloges kosten ongeveer $ 25 per stuk.

Disney Kid's Time Teacher-horloge

Disney Kid's Time Teacher-horloges zijn voorzien van de favoriete Disney-personages van kinderen en gemakkelijk afleesbare analoge displays. Van Mickey Mouse tot de Disney Prinsessen, er is voor ieder kind een horloge te vinden. De verstelbare klittenbanden zijn perfect voor kinderen om aan of uit te trekken, en de kleuren zijn leuk en aantrekkelijk. De kast is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en je kunt de wijzerplaat personaliseren met de naam van het kind. Ouderrecensies op de Disney-site zijn zeer lovend, vooral over de leuke stijl, kwaliteit en mogelijkheid om te personaliseren. Deze horloges kosten ongeveer $ 35.

Lego Time Teacher-horloge
Lego Time Teacher-horloge

Lego Tijd Leraar Kijken

Lego Time Teacher-horloges zijn een goede keuze om kinderen te leren hoe laat het is. Deze horloges hebben Lego-minifiguren aan de band en worden geleverd met een Lego-klok. De minuten- en uurwijzers zijn gelabeld, zodat kinderen het verschil tussen de twee leren zien. Er is een ontwerp in heldere primaire kleuren, evenals een vrouwelijke pasteloptie. Beide hebben een garantie van twee jaar en een duurzame kunststof horlogekast en band. Op Amazon.com prijzen ouders het leuke ontwerp en de gemakkelijk aan te passen band. Deze horloges kosten ongeveer $ 30.

Swatch Flik-Flak schattig formaat horloge

Swatch Flik-Flak Cute Size Horloges zijn ontworpen voor de allerkleinsten. Deze analoge horloges zijn geschikt voor kleine polsen vanaf drie jaar en zijn duurzaam en leuk. De schokbestendige aluminium behuizing zorgt voor veel duurzaamheid en de comfortabele stoffen band is eenvoudig aan te passen. Ouders die de horloges op de Swatch-site beoordeelden, prezen de machinewasbare band en de superduurzame constructie. Deze horloges kosten ongeveer $ 35.

Waterdichte horloges voor kinderen

Digitale horloges zijn geweldig voor oudere kinderen die al hebben geleerd hoe laat het is. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, er is een cool horloge voor elk kind. Het is belangrijk om horloges in "actieve" stijl te kopen, omdat kinderen hard kunnen zijn voor hun uurwerken. Deze horloges zijn robuust genoeg om af en toe een duik in de badkuip of een val op de grond te weerstaan. Ze zijn gemaakt met kinderen en hun actieve levensstijl in gedachten. Probeer een van deze populaire opties.

Timex kinderhorloge T78751
Timex kinderhorloge T78751

Timex T78751 kinderhorloge

Timex Kids' T78751 is perfect voor actieve kinderen. De verstelbare, met vlammen bedrukte band, de duurzame behuizing en het gemakkelijk afleesbare display maken hem tot een hit bij zowel oudere kinderen als ouders. Er is zelfs een Ingiglo-nachtlampje voor kijkplezier in het donker. Recensenten op Amazon.com prijzen dit horloge vanwege zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en waarde. Met ongeveer $ 15 is de prijs moeilijk te verslaan.

Misskt digitaal sporthorloge voor kinderen
Misskt digitaal sporthorloge voor kinderen

Misskt digitaal sporthorloge voor kinderen

Misskt Kids Digital Sport Watch wordt geleverd in zeven geweldige kleuren die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Dit horloge kost ongeveer $ 15 en is perfect voor kinderen die een duurzaam horloge nodig hebben dat bestand is tegen een waterdiepte van maximaal 30 meter. Kenmerken omvatten een alarm, LED-display, een kalender en een stopwatch. Recensenten op Amazon zijn enthousiast over de duurzaamheid en het uiterlijk van het horloge.

PASNEW-polshorloge
PASNEW-polshorloge

PASNEW polshorloge

Het PASNEW-horloge wordt op de markt gebracht voor jongens, maar is ook geschikt voor meisjes omdat het verkrijgbaar is in vijf genderneutrale kleuropties. Dit horloge is geweldig voor kinderen die iets nodig hebben dat bestand is tegen veel slijtage en frequente wateractiviteiten. Dit horloge is bestand tegen een waterdiepte van maximaal 100 meter en is ideaal voor kinderen die regelmatig zwemmen en strandgangers zijn. Dit horloge kost ongeveer $ 47 en kreeg een beoordeling van vijf sterren op Amazon, waarbij recensenten opmerkten hoe goed ze het uiterlijk van het horloge vinden.

Horloges kopen voor kinderen

Hier zijn enkele tips om het perfecte horloge voor een kind te kopen:

  • Zoek naar horloges die gemakkelijk af te lezen zijn. Horloges met zeer sierlijke of moeilijk leesbare gezichten kunnen ervoor zorgen dat een kind de tijd niet leert kennen.
  • Kies een horloge met duidelijke cijfers. Horloges zonder cijfers zijn geweldig voor volwassenen en kunnen er erg stijlvol uitzien. Horloges zonder cijfers zijn echter uiterst moeilijk te lezen voor een kind en moeten worden vermeden.
  • Vermijd gimmicks! Hoewel een paar ongewone kenmerken een geweldig horloge voor een kind zullen maken, kunnen te veel kenmerken het hoofddoel van een horloge verhullen en het leren van een kind over het belang van tijdwaarneming vertragen.
  • Zoek een horloge dat goed ontworpen en robuust is. Een horloge voor jongeren zal aan veel slijtage onderhevig zijn en daarom is het absoluut noodzakelijk dat het niet te delicaat is. Coole horloges die waterdicht of waterbestendig zijn, zijn ideaal, omdat deze niet beschadigd raken als ze een beetje nat worden.

Leer snel en gemakkelijk de tijd zien

Het maakt niet uit welke stijl horloge je voor een kind kiest, je geeft een geschenk dat helpt bij het opvoeden. Het dragen van een horloge herinnert ons voortdurend aan het belang van het klokkijken, en kinderen die op deze manier met de tijd bezig zijn, zullen deze belangrijke vaardigheid sneller en gemakkelijker leren.

Aanbevolen: