9 educatieve laptops voor kinderen

Inhoudsopgave:

9 educatieve laptops voor kinderen
9 educatieve laptops voor kinderen
Anonim
Laptop voor kinderen educatief speelgoed
Laptop voor kinderen educatief speelgoed

Hoewel een educatieve speelgoedlaptop uw kinderen niet noodzakelijkerwijs slimmer zal maken, zal het helpen bij ontwikkelings- en academische mijlpalen en tegelijkertijd entertainment bieden. De beste laptopkeuze voor uw kind wordt bepaald door zijn of haar leeftijd en biedt een breed scala aan educatieve, interactieve en leuke activiteiten.

Educatieve laptopopties per leeftijd

Laptops voor kinderen zijn voor bijna elke leeftijd te vinden en zijn een uitstekende optie voor kinderen die te jong zijn of er nog niet klaar voor zijn om zonder toezicht achter te laten op de computer van een volwassene. Het is belangrijk dat u er een aanschaft met educatieve software die geschikt is voor de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Hieronder volgen enkele beschikbare opties voor kinderlaptops:

Van baby's tot peuters

Kinderen in de baby- en peuterleeftijd kunnen spelen en leren op laptopspeelgoed dat speciaal voor hen is gemaakt, waaronder:

Brilliant Baby Laptop van VTech is ontworpen voor baby's van 6 maanden en ouder en zal uw kleintje helpen ontdekken en leren. Het heeft 9 kleurrijke vormknoppen, een beweegbare muis en een verlicht scherm. Het heeft dieren-, vormen- en muziekmodi om te verkennen en te leren. Amazon heeft deze laptop en kost ongeveer $ 20

Briljante babylaptop

  • Lach en leer Klik en leer Laptop van Fisher-Price biedt tal van praktische activiteiten om baby's bezig te houden. Er zijn 123 en ABC-knoppen, vorm- en kleurvinnen en muziek- en emoji-schuifregelaars. Er zijn kleurrijke lichtjes en meer dan 40 liedjes, geluiden en zinnetjes waarmee uw kind alles leert over kleuren, vormen en meer. Deze speelgoedlaptop is voor baby's van 6 maanden en ouder en kost ongeveer $ 15.
  • De VTech Little Apps Tablet is ontworpen voor peuters met kindvriendelijke animaties, geluiden en kleurrijke schermen. Peuters kunnen leren tellen, eenvoudige woorden, het alfabet en beginnen met rekenen. Er is ook een ingebouwd toetsenbord om hun muzikale aanleg te testen. De laptop is geschikt voor kinderen van één tot en met vijf jaar. Het is verkrijgbaar voor ongeveer $ 15.

Van 2 tot 6 jaar

Deze leeftijdsgroep is perfect voor het introduceren van een geavanceerder laptopspeelgoed. Zoek naar laptops die zich richten op eenvoudige reken- en leesvaardigheden door middel van educatieve games. Het moet ook functies bevatten voor het herzien van basisconcepten voor cijfers en letters. Laptops voor kleuters, kleuterscholen en eerste klassers zijn onder meer:

2-in-1 LeapTop Touch van LeapFrog converteert van een laptop naar een tabletmodus. Er zijn 5 leermodi, waaronder letters, cijfers, spelletjes, muziek en berichten. Deze LeapTop is verkrijgbaar in groen of roze en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is te vinden op Amazon voor ongeveer $ 20,00

2-in-1 LeapTop Touch

  • Tote and Go Laptop van VTech biedt 20 interactieve activiteiten. Het leert veel onderwerpen op progressieve leerniveaus. Uw kind kan letters, woorden, vormen, cijfers en basiswiskunde verkennen. Er zijn ook dieren- en voedselactiviteiten, puzzels en liedjes. Bij de laptop wordt een muis meegeleverd waarmee uw kind de basismuisvaardigheden leert en helpt bij de hand-/oogcoördinatie. Deze laptop is ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud en wordt verkocht voor ongeveer $ 32,00.
  • De Amazon Fire is een populaire tablet voor volwassenen en ze hebben een versie speciaal voor kinderen. Bij de 7 Kids Edition Tablet is een jaar Amazon FreeTime Unlimited inbegrepen, inclusief games, apps, boeken, video's en educatieve informatie voor studenten van populaire kanalen als Disney, PBS en Nickelodeon. Het bevat ook een grote bibliotheek met Spaanstalige apps, boeken, games en video's. De tablet wordt geleverd in een duurzame hoes die kindvriendelijk is en verkrijgbaar is in de kleuren roze, paars of blauw. Het wordt ook geleverd met ingebouwde bedieningselementen waarmee ouders de dagelijkse schermtijd kunnen beperken en educatieve doelen kunnen invoeren. Het wordt verkocht voor ongeveer $ 100.

Vanaf 8 jaar

Kinderen tussen de 8 en 11 jaar vinden misschien dat de educatieve laptops te simpel zijn en zijn misschien klaar om over te stappen naar een meer volwassen versie van een laptop. Er zijn redelijk geprijsde, kindvriendelijke laptops die u misschien wilt overwegen, maar ook laptops die uw kinderen zelfs zelf kunnen bouwen. Deze zijn geschikt voor huiswerk of om mee te nemen naar school of computerkamp. Deze omvatten:

De 2-in-1 Computer for Kids van Tanoshi kan worden gebruikt als laptop of tablet. Het is het ideale leermiddel voor kinderen van 6 jaar en ouder. Dit is geen speelgoedlaptop, maar een echte echte computer. Er zijn vooraf geladen educatieve apps en eenvoudig in te stellen ouderlijk toezicht. Het wordt geleverd in blauw of roze en kost ongeveer $ 190 op Amazon

2-in-1 computer voor kinderen van Tanoshi

  • De Hack Computer van Hack is een geweldige, krachtige 14-inch laptop voor dagelijks gebruik. Het werd door Parents Magazine uitgeroepen tot "beste eerste laptop". Hack is de enige computer die kinderen leert coderen door ze apps, games en het besturingssysteem te laten hacken. Er is geen voorafgaande codeerervaring vereist en wordt aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Er zijn extra vooraf geïnstalleerde apps waarmee uw kinderen kunnen leren coderen, helpen met hun huiswerk, games kunnen spelen en veilig op internet kunnen surfen. Deze laptop is te vinden op Amazon voor ongeveer $ 300.
  • De Kano PC-laptop en -tablet met touchscreen is een uitstekende combinatie voor jongere kinderen tot en met adolescenten. De machine krijgt alle vijfsterrenrecensies op Best Buy en gebruikers noemen het de "perfecte keuze voor een apparaat om thuis (en op school) te leren." De computer heeft een transparante achterkant, zodat kinderen gemakkelijk de onderdelen erin kunnen zien die interesse in IT en elektronica kunnen opwekken. Er is Windows 10 geïnstalleerd en een 11,6" touchscreen, 4 GB RAM en 64 GM eMMC-opslag. Er is ook Software Studio vooraf geïnstalleerd, met verschillende apps waar uw kinderen van zullen genieten, waaronder ontwerp, animatie, muziek en educatieve spelletjes. wordt verkocht voor ongeveer $ 300.

Laptopspeelgoed en het echte ding

De educatieve speelgoedlaptops zijn ongetwijfeld een geweldige optie voor jongere kinderen en zullen hen helpen de basisbeginselen te leren van hoe een computer werkt. Ze zijn ook vermakelijk, interactief en maken leren gewoon leuk. Zodra uw kind de speelgoedversies van de laptop ontgroeit, wordt de overgang naar het echte werk een stuk eenvoudiger.

Aanbevolen: