Promtips voor jongens

Inhoudsopgave:

Promtips voor jongens
Promtips voor jongens
Anonim
Tienerpaar dat danst op het bal
Tienerpaar dat danst op het bal

Het schoolbal kan een geweldige ervaring zijn, en deze tips voor het schoolbal voor jongens kunnen er een leuke en stressvrije avond van maken die nog lang na de middelbare school herinnerd zal worden.

Het belang van schoolfeest

Prom is een eenmalige gebeurtenis en is vaak het eerste formele dansdiner dat tieners bijwonen. Helaas gaat het meeste prom-advies over het kiezen van het beste kapsel, prom-jurk en make-up voor de grote avond - niet bepaald tips voor jongens. Toch kan het schoolbal een romantische avond zijn voor een heer om met zijn ene speciale persoon door te brengen, en weten hoe hij het bal moet plannen, zich moet voorbereiden op de grote date en hoe hij de avond moet afsluiten, kan jongens helpen het bal met vertrouwen tegemoet te treden.

Een afspraakje vinden

Prom is een speciale avond waar je van moet genieten met iemand met wie je graag tijd doorbrengt. Zoek een date waarvan je weet dat je het leuk zult hebben en waarmee je gemakkelijk kunt praten. Of je nu van dansen houdt of niet, neem iemand mee die het leuk zou vinden om gewoon met je rond te hangen. Je kunt overwegen om iemand gewoon als vriend te nemen, of zelfs iemand anders te vragen als je je moedig voelt. Veel mensen vragen hun dates op een leuke manier naar het bal om dit evenement nog gedenkwaardiger te maken en om hun potentiële date te laten zien hoeveel ze voor hen betekenen.

Hoe je je kunt voorbereiden op het bal

Lang voor het bal moeten jongens beginnen met plannen, en deze tips kunnen daarbij helpen.

Opsparen voor schoolfeest

Begin enkele maanden vóór het bal met geld sparen. De huur van smokings, vervoer, dineren, kaartjes voor het bal, bloemen, foto's en andere benodigdheden kunnen snel oplopen, en een goed voorbereide man zal een behoorlijk budget hebben om mee te werken. Door bijles te geven, het gazon te maaien en na school te werken, kun je wat extra geld verdienen om het schoolbal te betalen.

Wanneer moet je een date vragen voor het schoolfeest

Vraag je date minstens een maand van tevoren om je te vergezellen naar het bal. Zelfs als je een vaste vriendin hebt, vraag dan die avond om haar gezelschap om haar te laten zien hoe bijzonder je hoopt dat het evenement zal zijn.

Tickets kopen

Koop kaartjes voor het schoolbal vroeg. De meeste scholen bieden kaartjes vier tot zes weken van tevoren aan en sommige bieden zelfs een vroegboekkorting. Veel scholen beperken het aantal verkochte kaartjes en het kan zijn dat kaartjes op het laatste moment niet meer beschikbaar zijn. Als plannen mislukken en je er niet bij kunt zijn, kun je de kaartjes altijd verkopen aan minder voorbereide jongens die niet vooruit hebben gedacht.

De juiste smoking vinden

Als je een smoking voor het schoolbal huurt, winkel dan vroeg voor de beste deals en de grootste keuze aan stijlen. Om er zeker van te zijn dat je goed aansluit bij je date, vraag je haar mening over basisstijlen of kleuren, maar experimenteer gerust een beetje en voeg je eigen flair toe aan je galakleding. Wanneer u de smoking huurt, zorg er dan voor dat deze de juiste maat heeft, zodat hij goed past, en stel vragen over eventuele accessoires waarvan u niet zeker weet hoe u deze moet gebruiken. Als je met een groep vrienden naar het bal gaat, overweeg dan om al je smokings op elkaar af te stemmen voor een strakke, modieuze look. Geef uzelf een paar weken de tijd om de juiste smoking te vinden waarin u zich het prettigst voelt.

Jonge mannen passen smokings
Jonge mannen passen smokings

Vervoer huren

Als u vervoer zoals een limousine gaat huren, overweeg dan om uw middelen te bundelen met andere koppels om het betaalbaarder te maken, en ga vroeg winkelen voor een reservering. Geef uzelf een paar weken de tijd om de prijzen van een aantal verschillende bedrijven te vergelijken en selecteer de beste optie voor uw groep, minimaal twee weken vóór het schoolbal.

Danslessen boeken

Als je nerveus bent over dansen op het bal, regel dan een paar weken voor het evenement danslessen voor beginners. Dit kunnen ook leuke afspraakjes zijn met je partner op het schoolbal, waarbij jullie allebei je moves kunnen oppoetsen voordat je de dansvloer op gaat.

koppel in danslessen
koppel in danslessen

Dinerplannen organiseren

Maak dinerreserveringen minstens twee weken van tevoren als de kaartjes voor het bal geen verzorgd diner bevatten. Kies een restaurant waar jij en je date comfortabel van kunnen genieten. Vraag zeker naar eventuele allergieën of voorkeuren. Je kunt ook met een paar van je gemeenschappelijke vrienden uit eten gaan en er een leuk uitje voor koppels van maken voordat je naar het bal gaat.

Een corsage kopen

Vraag je date twee weken voor het bal naar de kleur van haar jurk, zodat je een bijpassende corsage kunt coördineren. Als ze haar jurk een verrassing wil houden, kies dan voor de zekerheid voor een corsage in het wit of met de schoolkleuren. Bestel de corsage zodra je de kleuren kent en verwacht dat het enkele dagen tot een week duurt voordat je hem kunt ophalen. Je kunt ook overwegen om een schoolbalcadeau voor je date te kopen.

Jongen die meisje polscorsage geeft
Jongen die meisje polscorsage geeft

Je kapsel opruimen

Krijg een week voor het bal een nieuw kapsel of trimbeurt. Dit is niet het moment om te experimenteren met radicaal nieuwe stijlen, maar een fris kapsel zal er geweldig uitzien op het schoolbal.

Wat te doen op schoolbal

Op de dag van het bal zijn het niet alleen meisjes die tijd nodig hebben om er op hun best uit te zien. Tips voor het schoolbal voor jongens op die belangrijke dag zijn onder meer de volgende.

Uw auto schoonmaken

Als je geen auto of limousine huurt, zorg er dan voor dat de auto die je gaat gebruiken schoon en afgetankt is voordat je je date opha alt. U kunt een paar dagen van tevoren een snelle autowasbeurt krijgen of dit zelf doen. Zorg ervoor dat je al het afval en andere willekeurige voorwerpen verwijdert die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt, zodat je auto er mooi en netjes uitziet.

Pre-Prom Hygiëne

Let zorgvuldig op uw persoonlijke hygiëne, inclusief douchen, glad scheren, geknipte en gereinigde vingernagels en andere details om goed verzorgd te zijn voor de avond. Als je aftershave of parfum gebruikt, zorg er dan voor dat je niet te veel aanbrengt, aangezien sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde geuren.

Tienerjongen die in spiegel scheert
Tienerjongen die in spiegel scheert

Je date ophalen

Wees er snel bij om je date op te halen en haar ouders beleefd te begroeten. Wees voorbereid op het beantwoorden van vragen over uw plannen voor vanavond en vraag zeker naar de avondklok, zodat u uw date op tijd thuis kunt hebben. Het kan een aardig gebaar zijn om bloemen of een klein cadeautje af te geven aan de ouders van je date voordat je 's avonds vertrekt.

Je date comfortabel laten voelen

Wees altijd beleefd tegen je date. Het bal is een geweldige kans om een heer te zijn. Schenk aandacht aan de behoeften van je date en vraag of je haar de hele avond iets kunt geven. Geef je date de hele nacht een compliment en zorg ervoor dat ze zich speciaal voelt. De beste complimenten zijn oprechte complimenten, dus zeg niets waarvan je denkt dat het niet waar is.

Dansetiquette

Als je met een groep vrienden naar het bal gaat, is het prima om een of twee keer met andere meisjes te dansen, maar zorg ervoor dat je de meeste aandacht aan je date besteedt en breng de avond niet door met rondhangen met andere jongens.

Geniet van de afterparty

Als je een after-prom-feest bijwoont, wees dan verantwoordelijk. Vermijd alcohol, blijf een gentleman en zorg ervoor dat je date thuis is vóór de verplichte avondklok. Als je in de toekomst met deze persoon uitgaat, wil je dat haar ouders je op een positieve manier herinneren.

Tieners in formele kleding genieten ervan
Tieners in formele kleding genieten ervan

De nacht beëindigen

Bedank je date altijd voor een fijne avond en haar geweldige gezelschap aan het eind van de avond. Als je niet zeker weet of ze je welterusten wil kussen, kun je altijd vragen of het goed is dat je haar kust.

Na het bal

Na het bal kunnen jongens nog steeds heren zijn door hun dates later die week te laten weten hoe geweldig ze het hebben gehad. Als je foto's van het bal hebt, deel deze dan met je date, zodat zij ook van de herinneringen kan genieten. Andere tips voor na het schoolbal zijn:

  • Retourneer alle gehuurde artikelen onmiddellijk om late kosten te voorkomen.
  • Stuur indien gewenst foto's van het schoolbal naar het jaarboek.
  • Volg je afspraak met je schoolbal op om haar te laten weten dat ze altijd speciaal voor je is, en niet slechts op één avond.

Gemakkelijke promtips voor jongens

Met zorgvuldige planning en de juiste prom-tips voor jongens kan zelfs iemand die nog nooit naar een formeel evenement is geweest, met vertrouwen en stijl van het prom genieten.

Aanbevolen: