Gids voor de AT&T universele kaart

Inhoudsopgave:

Gids voor de AT&T universele kaart
Gids voor de AT&T universele kaart
Anonim
AT&T universele kaart
AT&T universele kaart

AT&T biedt creditcards aan via haar financiële partner, Citibank, aan consumenten met een uitstekende kredietwaardigheid.

AT&T Universal Savings Platinum MasterCard

Met de AT&T Universal Savings Platinum MasterCard kunt u afschrifttegoeden verdienen op basis van het volgende systeem:

  • 0,5% op uitgaven van $ 250,00 of minder
  • 1% op uitgaven tussen € 250,01 en € 750,00
  • 1,5% op uitgaven van meer dan $ 750,01

Voordelen

Kaarthouders kunnen gedurende 15 maanden profiteren van het inleidende APR van 0% om overgedragen schulden snel te verminderen. Bovendien wordt het systeem voor het afschrijven van afschriften gratis als extraatje aangeboden, aangezien er geen jaarlijkse kosten aan verbonden zijn.

Nadelen

Reviewers van Card Hub waren niet onder de indruk van de kaart, omdat deze geen geld-terug-beloningssysteem of korting biedt aan nieuwe klanten die willen besparen op de aankoop van een telefoon door zich in te schrijven voor het programma. Bovendien hadden sommige bestaande klanten moeite om de rente te verlagen.

AT&T Universal Savings and Rewards MasterCard

Als u regelmatig producten en diensten van AT&T koopt, kunt u tot $350 per jaar aan tegoeden ontvangen met de AT&T Universal Savings and Rewards MasterCard. Kaarthouders ontvangen 10% op een afschrift (5% in de daaropvolgende jaren) voor het totale bedrag aan AT&T-uitgaven gelijk aan niet-AT&T-aankopen.

Voordelen

Deze kaart biedt ook ThankYou-beloningen die u kunt verdienen door uw kaart te gebruiken. Als introductieaanbieding kunt u 10.000 bonuspunten verdienen als u in de eerste drie maanden minimaal $ 500 uitgeeft. Kaarthouders hebben ook de mogelijkheid om tot 50.000 punten per kalenderjaar te verzamelen, en elke dollar die wordt uitgegeven aan niet-AT&T-aankopen levert één punt op.

Punten zijn kosteloos voor de kaarthouder, aangezien er geen jaarlijkse kosten aan verbonden zijn en kunnen worden ingewisseld voor verschillende items, zoals reisaccommodaties, cadeaubonnen en elektronica.

Nadelen

Helaas bevat deze kaart geen aantrekkelijke aanbiedingen voor degenen die de producten en diensten van AT&T niet betuttelen, zoals blijkt uit een recensie van truefin.

Vergelijk uw opties

AT&T Universal Savings Platinum MasterCard AT&T Universal Savings and Rewards MasterCard
APR 13,99-23,99% (op basis van kredietwaardigheid) 13,99-23,99% (op basis van kredietwaardigheid)
Kredietprogramma

0,5% op uitgaven van $ 250 of minder

1% op uitgaven tussen $ 250,01 en $ 750,001,5% op uitgaven boven $ 750

10% van het totale bedrag uitgegeven aan in aanmerking komende AT&T-producten en -diensten, wat gelijk staat aan niet-AT&T-aankopen
Beloningen geen

ThankYou-beloningen:

Verdien 10.000 bonuspunten als u in de eerste drie maanden ten minste $300 uitgeeft

Elke volgende dollar die u besteedt aan niet-AT&T-aankopen is gelijk aan één punt. Kaarthouders kunnen maximaal 50.000 punten per jaar verzamelen.

Andere voordelen

houders van een AT&T Universal Card-account hebben altijd toegang tot een groot aantal gratis voordelen.

  • U heeft de mogelijkheid om uw afschriftdatum en persoonlijk identificatienummer te selecteren.
  • Beheer uw kaart online en bestel gratis extra kaarten voor familieleden.
  • Gemakscontroles zijn beschikbaar.
  • Aan het einde van elk jaar ontvangen kaarthouders een jaarlijks rekeningoverzicht, ingedeeld per maand en categorie, zodat ze een beter inzicht krijgen in de werkelijke bestedingspatronen.

Deze kaart biedt kaarthouders ook diverse reisvoordelen, zoals een reisverzekering voor auto-ongelukken, een autoverhuurverzekering en reisbijstandsdiensten (inclusief medische en juridische verwijzingen).

Voor aankopen gedaan met de AT&T Universal Card zijn kaarthouders gedekt in het geval van diefstal of accidentele schade met de verlengde garantie van maximaal één extra jaar en een aankoopbescherming van maximaal $ 1.000.

Andere voordelen zijn onder meer:

  • MasterCard Pay Pass waarmee u transacties kunt uitvoeren door op uw MasterCard te tikken
  • Gratis Directory-assistentie (maximaal twee aanvragen per maand)
  • 30 gratis minuten per maand (binnenlands of internationaal)
  • 24/7 klantenservice
  • Hulp bij het oplossen van geschillen bij factureringsverschillen

De AT&T universele kaart selecteren die bij u past

Als u regelmatig producten en diensten van AT&T koopt, kan deze kaart een goede keuze zijn, omdat u hiermee een aardig bedrag kunt besparen via de afschrifttegoeden. Als u echter niet in deze categorie v alt, is deze kaart wellicht niet iets voor u, aangezien er andere opties op de markt zijn met meer concurrerende introductieaanbiedingen en beloningssystemen.

Aanbevolen: