Alles wat u moet weten over Baby ExerSaucers

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over Baby ExerSaucers
Alles wat u moet weten over Baby ExerSaucers
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Peuter in Exersaucer
Peuter in Exersaucer

Hoewel het lijkt alsof je baby dit essentiële item maar een paar maanden gebruikt, beschouwen veel ouders een ExerSaucer als een absolute noodzaak. De ExerSaucer, handelsmerk en verkocht door Evenflo, is een bijgewerkte en veiligere vorm van een loopstoeltje. Er is een plek waar de baby kan zitten, maar in plaats van dat hij voorzien is van wielen aan de onderkant, heeft hij een schotelvormige bodem en blijft hij op één plek staan, wat veiliger is dan een activiteitencentrum waarin je baby zich kan verplaatsen. De baby kan de ExerSaucer wiegen tijdens het spelen, maar kan hem niet door de kamer voortbewegen.

Opties voor ExerSaucers

Je kunt verwachten dat je tussen de $ 50 en $ 200 beta alt voor een ExerSaucer, afhankelijk van de functies waarnaar je op zoek bent. Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat ExerSaucers zijn ontworpen om met uw kind mee te groeien, dus dit is speelgoed dat uw baby enkele maanden kan gebruiken. Om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, zijn er drie verschillende lijnen voor de ExerSaucer.

Spring en leer

Evenflo ExerSaucer Jump & Learn stationaire trui - Jungle Quest
Evenflo ExerSaucer Jump & Learn stationaire trui - Jungle Quest

De Jump and Learn-lijn is voorzien van ExerSaucers waarmee uw kleintje in de stoel kan springen. Ze zijn allemaal voorzien van een zitje dat is bevestigd met gewatteerde veren om het springen te stimuleren en de beenspieren van de baby te helpen ontwikkelen. Twee ervan zijn ook voorzien van een zacht kussen waarop de baby kan landen, wat de beenkracht verder bevordert. Elke kamer heeft een thema met een verscheidenheid aan boeiende en vermakelijke activiteiten, van speelgoed tot muziek en verlichting. Bovendien is elke ExerSaucer in deze lijn voorzien van een afneembare stoelhoes voor eenvoudige reiniging, verstelbare zithoogte om de tijd dat uw baby hem kan gebruiken te verlengen, en speelgoed dat u van de ExerSaucer kunt halen en meenemen, zodat uw baby altijd heeft zijn favoriete bezigheid.

  • De Jam Session ExerSaucer heeft een rock-'n-roll-thema met 67 leeractiviteiten, waaronder knoppen waarmee je speelgoed kunt duwen en trekken dat muziek speelt en oplicht. Het speelgoed werkt samen als de baby ook bepaalde muziek kiest.
  • De Jungle Quest Jumper (foto) ExerSaucer beschikt over leuk dierenspeelgoed dat helder en kleurrijk is, zodat het aantrekkelijk is voor baby's.
  • De Safari Friends ExerSaucer biedt 45 activiteiten met een jungle-thema in zachte gele en groene tinten. Het speelgoed zelf is vergelijkbaar met de Jungle Quest Jumper ExerSaucer (hierboven vermeld), maar heeft geen zacht landingskussen voor babyvoetjes en kost minder.

Stuiter en leer

Evenflo Exersaucer Deluxe, Dierentuinvrienden
Evenflo Exersaucer Deluxe, Dierentuinvrienden

ExerSaucers in de Bounce and Learn-lijn hebben een schotelachtige basis waar je baby in kan stuiteren, draaien en schommelen. De basis is kantelbestendig, zodat je baby de schotel niet kan omvallen terwijl hij erin zit, of kantel hem om als hij hem probeert te gebruiken als ondersteuning bij het leren staan. Het model is gemaakt van eenvoudig schoon te maken plastic en stof voor de zitting en vereist geen gereedschap om in elkaar te zetten. Je kunt het dus mee naar huis nemen en meteen opzetten. Het grote verschil tussen deze en de Jump and Learn-modellen is dat de stoel minder 'veerkrachtig' is.

  • Zoo Friends (foto) houdt je baby bezig met een vrolijk dierentuinthema met 15 activiteiten.
  • Bouncin Barnyard Moovin & Groovin biedt meer dan 10 activiteiten voor je baby en heeft een kleurrijk boerenerfthema.
  • Sweet Tea Party heeft een meisjesthema en biedt een verscheidenheid aan levendig, veelkleurig, interactief speelgoed voor je baby.

Drievoudig plezier

Evenflo Exersaucer Triple Fun Entertainer, Leven in de Amazone
Evenflo Exersaucer Triple Fun Entertainer, Leven in de Amazone

De Triple Fun-lijn van ExerSaucers, trouw aan zijn naam, verdrievoudigt het plezier. Het gaat van ExerSaucer naar speelmat naar activiteitentafel en terug. Deze keuze is perfect voor een opgroeiende baby, omdat je van doel kunt veranderen naarmate je kleintje groeit. Een baby zal genieten van de speelmat, waar hij op de mat kan liggen en naar het speelgoed boven hem kan staren. Als hij zonder ondersteuning rechtop kan zitten, heeft hij urenlang plezier in de ExerSaucer-modus. Terwijl hij blijft groeien, kun je het product ombouwen tot een activiteitentafel waar hij aan kan zitten of staan en kan spelen met alles wat het te bieden heeft. Vanwege zijn veelzijdigheid is de Triple Fun-lijn van ExerSaucers een ideaal kraamcadeau.

  • Leven in de Amazone (foto) ExerSaucer heeft 11 speeltjes waarmee je baby 10 van zijn mijlpalen kan bereiken. Met verwijderbaar speelgoed, een opvouwbare en draagfunctie en gemakkelijk schoon te maken materialen is dit de perfecte keuze voor draagbaarheid, ontwikkeling en plezier. Je baby kan jarenlang genieten van deze ExerSaucer, en dankzij het afneembare speelgoed kan hij overal in huis spelen.
  • De Polar Playground ExerSaucer is ideaal voor baby's vanaf vier maanden tot peuters. Dit activiteitencentrum heeft een blauw kleurenpalet en heeft een arctisch thema, compleet met speelgoed voor pinguïns en ijsberen. Het bevordert de ontwikkeling van kinderen met meer dan 13 activiteiten om uw baby te vermaken als u dingen gedaan moet krijgen.
  • De Mega Splash ExerSaucer is een leer- en speelervaring met strandthema. Een verscheidenheid aan interactief speelgoed helpt baby's hun grove en fijne motoriek, zelfbewustzijn en meer te ontwikkelen.

Zoek naar ExerSaucers bij Target, Wal-Mart, Buy Buy Baby en Amazon. ExerSaucers variëren in prijs, afhankelijk van waar u uw aankoop doet. Over het algemeen kun je verwachten dat je tussen de $ 60 en $ 100 uitgeeft.

ExerSaucer-instructies

Er zijn enkele eenvoudige maar belangrijke instructies voor het gebruik van de ExerSaucer, waaronder:

  • De ExerSaucer moet worden gebruikt door baby's die minimaal vier maanden oud zijn en in staat zijn hun hoofd zelfstandig omhoog te houden.
  • Zorg ervoor dat u de ExerSaucer op een vlakke, vlakke vloer plaatst.
  • Houd uw baby altijd in het volle zicht wanneer u de ExerSaucer gebruikt.
  • Alleen de tenen van de baby mogen de grond raken. De baby mag niet platvoetig kunnen staan.
  • Laat de baby niet ronddraaien in de stoel. Laat de baby alleen zelfstandig ronddraaien.
  • Laat uw baby niet in de ExerSaucer slapen.
  • Gebruik de ExerSaucer niet in de buurt van trappen.
  • Niet gebruiken in de buurt van zwembaden of andere watermassa's.
  • Niet gebruiken in de buurt van een warmtebron zoals een oven, open haard of kachel.
  • Plaats de ExerSaucer niet in de buurt van koorden van zonwering, gordijnen, enz.
  • Plaats de baby niet in de ExerSaucer als de baby een speenkoord of een jasje met capuchonkoorden draagt.
  • De baby moet stoppen met het gebruik van de ExerSaucer wanneer hij zelf kan lopen, uit het speeltje kan klimmen of wanneer hij meer dan 90 cm lang wordt.

ExerSaucer-recensies

De algemene recensies voor de ExerSaucer zijn zeer positief. Ouders beweren dat hun baby's van hen houden. Het houdt de aandacht vast en is boeiend en leuk voor de baby. Aan de andere kant van het spectrum maken sommige ouders zich zorgen over het comfort van de stoel en het geluid van het speelgoed, en maken ze zich zorgen over het overstimuleren van hun baby.

  • Eén klant was erg blij met de terugkeer van de meer basale optie van de ExerSaucer. Ze heeft veel ervaring met het kopen van verschillende modellen ExerSaucers en geeft de voorkeur aan de eenvoudigere versie. Ze heeft liever geen licht en geluid, zodat de baby niet overprikkeld raakt.
  • Een andere klantrecensie vermeldde eenvoudigweg de voor- en nadelen. Ze noemde het mooie, kleurrijke speelgoed als pluspunten, evenals de lichten, muziek en de draaiende stoel. Een paar nadelen die ze noemde waren het ontbreken van vulling op de stoel, de tijd die nodig was om het speelgoed in elkaar te zetten en hoewel de baby op en neer kan bewegen, is het daadwerkelijke stuiteren beperkt. Ongeacht de nadelen was deze klant nog steeds blij met haar aankoop.
  • Een andere klant die toevallig in een kinderdagverblijf werkt, vond de ExerSaucer fantastisch. Ze was onder de indruk van de duurzaamheid en de heldere, vriendelijke kleuren van het speelgoed.

De ExerSaucer biedt een eenvoudige versie van het speelgoed met rammelaars en bijtspeeltjes, en er is een uitgebreidere versie met licht en geluid. Het is de persoonlijke voorkeur van ouders wat volgens hen het beste bij hun baby past. Het is altijd het beste om jezelf over het speelgoed te informeren. U wilt de prijs weten als er batterijen nodig zijn, de juiste leeftijd, lengte en gewicht voor het speelgoed, de montage die erbij betrokken is en of er zorgen zijn over het speelgoed of dat er terugroepacties zijn geweest. Het is altijd het beste om de klantrecensies over het product te bekijken, omdat klanten het zullen vertellen zoals het is.

ExerSaucers versus Walkers

Een van de belangrijkste controversiële kwesties rond loopstoeltjes is veiligheid. Volgens de American Association of Pediatrics waren er zelfs meer dan 8.000 bezoeken aan de eerstehulpafdelingen vanwege verwondingen die verband hielden met het gebruik van een rollator. De meeste verwondingen gebeuren wanneer de rollator omv alt, maar het is ook belangrijk op te merken dat rollators baby's aanzienlijk mobieler maken en dat ze zichzelf in redelijk gevaarlijke situaties kunnen manoeuvreren, zoals de trap af of in de buurt van een hete kachel.

Het mooie van een ExerSaucer is dat je baby nog steeds bewegingsvrijheid heeft, maar eigenlijk nergens heen gaat. Als ze heel actief is, kan de schotel door al dat wiegen natuurlijk een beetje in beweging komen, dus je moet zeker voorzichtig zijn met waar je hem neerzet, maar de zorg dat ze door het hele huis reist zal worden geëlimineerd, tenminste zolang ze zit in de schotel. Het is belangrijk om uw baby te allen tijde in de gaten te houden terwijl hij in de ExerSaucer zit.

Veiligheidsmaatregelen

Er zijn een paar veiligheidsmaatregelen waarmee u rekening moet houden met betrekking tot dit item.

  • De leeftijden van baby's die ExerSaucers gebruiken, variëren enigszins. Een goede vuistregel is dat je baby oud genoeg moet zijn om met steun te kunnen zitten en zijn hoofdje omhoog moet kunnen houden.
  • Ten eerste: hoewel je baby waarschijnlijk dol zal zijn op haar nieuwe ExerSaucer, moet je er niet te veel van het goede van maken. Zorg ervoor dat je haar voldoende andere kansen en posities geeft om te spelen en te oefenen.
  • Hoewel ze volkomen veilig lijkt in de ExerSaucer, mag je haar nooit onbeheerd achterlaten.
  • Zorg ervoor dat u de ExerSaucer in de juiste positie hebt vergrendeld voordat u de baby erin plaatst, om te voorkomen dat de schotel instort.
  • Controleer de ExerSaucer regelmatig op kapotte of losse onderdelen, die verstikkingsgevaar opleveren als uw baby ze in haar mond stopt.

Een plek voor baby om te spelen

ExerSaucers helpen bepaalde aspecten van de ontwikkeling van uw baby te bevorderen. Terwijl ze speelt, verbetert ze haar hand-oogcoördinatie, bouwt ze haar motorische vaardigheden op, leert ze oorzaak en gevolg kennen en vergroot ze haar zelfbewustzijn. Het is echter belangrijk om uw baby andere kansen te geven om zich te ontwikkelen, in plaats van hem voor langere tijd in de ExerSaucer te houden. Zorg ervoor dat je kleintje voldoende buiktijd krijgt, de kans krijgt om door het huis te kruipen, tijd heeft om in haar kinderwagen te rijden en de kans krijgt om speelgoed om zich heen te pakken. Welk product u ook kiest, u zult niet teleurgesteld worden en uw baby ook niet. Jullie hebben allebei maanden en jaren plezier!

Aanbevolen: