Soorten springkussens voor baby's

Inhoudsopgave:

Soorten springkussens voor baby's
Soorten springkussens voor baby's
Anonim
springkussen
springkussen

Bouncers vallen in twee basiscategorieën: degenen die batterijen of stekkers gebruiken en degenen zonder elektrische onderdelen. Er zijn verschillende opties, maar de leeftijd, grootte en ontwikkeling van uw baby in combinatie met uw levensstijl bepalen welk babyzitje het beste past.

Frame-uitsmijters

Een frame-wipstoeltje is het meest basale type springkussen. Deze stijlen hebben een eenvoudig metalen frame met handgrepen zodat hij stabiel blijft op elk vloeroppervlak en een schuin stoffen zitje voor je baby. De stoelen zijn licht gevoerd of gemaakt van flexibele materialen en hebben een harnassysteem om je baby vast te houden. Frame-uitsmijters worden aangedreven door de beweging van de baby. Elke keer dat je kleintje beweegt, zorgt dit ervoor dat de stoel stuitert. Deze stoelen zijn geweldig omdat je ze niet hoeft aan te sluiten en er geen batterijen nodig zijn. Ze zijn klein en licht, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen die voortdurend onderweg zijn en voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijkere, technologievrije babyzitjes.

Bouncer Bliss

Bouncer Bliss van Baby Bjorn heeft een eenvoudig, strak uiterlijk met een deskundig mechanisch ontwerp. Dit basiswipstoeltje is gemaakt voor kinderen van pasgeboren tot twee jaar en is verkrijgbaar in diepe, zachte kleuren zoals turkoois, terracotta, zwart, zandgrijs, nachtblauw, lavendelviolet en cacao met een grijs frame. Deze stijl is verkrijgbaar in gewatteerd katoen of mesh-materiaal naar keuze. Kies uit ongeveer 13 kleuren in de katoenen versie (van Amazon) voor ongeveer $ 200. Je kunt hem opvouwen voor gemakkelijk reizen en een van de drie standen gebruiken om je baby comfortabel te houden. Naarmate je baby groter wordt, kun je de stoffen zitting omdraaien, zodat je een stoel zonder harnas kunt maken. Het beste aan deze stoel is de veelzijdigheid en draagbaarheid. NY Mag meldt dat Baby Bjorn-uitsmijters een favoriet zijn onder recensenten dankzij de chique stijl en de gemakkelijke vouwoptie. Het heeft een gemiddelde van vier komma zeven van de vijf sterren uit bijna 700 beoordelingen.

Babybjorn wipstoeltje Bliss
Babybjorn wipstoeltje Bliss

Fisher Price Sweet Snugapuppy Dreams

Fisher Price's Sweet Snugapuppy Dreams Deluxe Wipstoeltje van Walmart heeft gedempte, neutrale kleuren en talloze speelmogelijkheden voor je kind. Een beige, groene, grijze, koraalkleurige en blauwe stoffen zitting met een puppyvormig kussen, een hoofdsteuninzetstuk voor pasgeborenen en een 3-puntsgordelsysteem. Afneembare accessoires zijn onder meer een speelgoedstang met een pluchen puppy en kat. Muzikale geluiden zijn optioneel, net als de trilfunctie. Dit leuke springkussen wordt verkocht voor minder dan $ 40. Zorgverleners die op zoek zijn naar een veilige, leuke plek waar uw baby zelfstandig kan leren spelen, moeten deze optie proberen. Klantrecensenten geven de stoel gemiddeld vier komma acht van de vijf sterren dankzij het ultrazachte materiaal en de rustgevende trillingsoptie.

Op batterijen werkende springkussens

Voor baby's die geen beweging kunnen creëren met hun lichaamsgewicht zijn op batterijen werkende wipstoeltjes een goede optie. Elektronische componenten en technisch ontwerp zorgen ervoor dat deze uitsmijters zachtjes op en neer bewegen. Deze stoelen bieden meestal meerdere snelheden, zijn voorzien van extra's zoals speelgoedrepen of muziek, en gebruiken een vergelijkbare structuur als uitsmijters. Als je een veilig, comfortabel entertainmentsysteem voor je baby nodig hebt, zijn deze stoelen wellicht precies wat je zoekt.

Skip Hop Uplift

Dit verstelbare Skip Hop Uplift-springstoeltje heeft drie hoogteniveaus, zodat de baby dichtbij de grond kan rusten en spelen, op gelijke hoogte met een verzorger die op de bank zit, of op armhoogte met een staande verzorger. Met een handige knop kan elke volwassene de stoel naar wens aanpassen. De stoffen zitting is wasbaar in de machine en houdt uw baby veilig met een 5-puntsgordelsysteem. Aanbevolen voor baby's tot 25 kilo. De stevige basis zorgt ervoor dat hij op geen enkele hoogte omv alt. Dankzij het lichtgrijs en witte kleurenschema is het een genderneutrale optie die goed past in het interieur. Extra functies zijn onder meer liedjes, geluidseffecten en de mogelijkheid om hem op te vouwen voor eenvoudige opslag, alles voor ongeveer $ 120. De redactie van The Bump noemt dit springkussen de Beste Bouncer van 2017 dankzij de veelzijdigheid waarmee de baby bij elke activiteit op ooghoogte kan worden betrokken.

Skip Hop Uplift verstelbare uitsmijter op meerdere niveaus
Skip Hop Uplift verstelbare uitsmijter op meerdere niveaus

mamaRoo4

Voor het ultieme op het gebied van technologie en babyverzorging, wil je een mamaRoo4 van 4moms. Deze stoel van $ 220, die door Baby List is uitgeroepen tot Beste Bouncer van 2017, beschikt over een unieke basis gecentreerd onder de babystoel die op en neer stuitert en heen en weer zwaait om de echte bewegingen van zorgverleners na te bootsen. Met vijf bewegingsopties en vijf snelheden kunt u het apparaat aanpassen aan de voorkeuren van uw baby. Deze stoel kan achterover of rechtop worden gezet, is voorzien van geluiden en kan worden aangesloten op uw mp3-apparaat. Een stijl van pluche stof voelt aan als fluweel, terwijl de klassieke stijlen zijn gemaakt van een geweven stof. Bestel de jouwe in grijs, zwart, wit met veelkleurige grafische vierkanten, of zilver met witte en grijze vierkanten. Elke stoel bevat een zachte mobiel met zwart-wit patroon en is gemaakt voor baby's tot 25 kilo. Als je een baby hebt die meer nodig heeft dan een standaard stuiterbeweging, maar minder dan een schommelbeweging, dan is dit stoeltje iets voor jou.

Graco DuetSway LX Swing & Bouncer

Voor de ultieme babyverzachtende opties is er de Graco DuetSway LX Swing & Bouncer. Deze uitsmijterschommel kan transformeren van een lage schommel naar een lage uitsmijter met bevestigde handvatten voor gemakkelijke overgang. Het witte, grijze en donkerblauwgroene kleurenschema is genderneutraal, net als de pluche sterren op de speelgoedstang. Wanneer het uitsmijtertje van het apparaat wordt verwijderd, beschikt het over een vijfpuntsgordel en optionele trillingen of muziek. De schommel, trillingen en muziek werken allemaal op batterijen, maar het eigenlijke uitsmijtertje is een frame-uitsmijter die wordt aangedreven door de bewegingen van de baby. Met een prijs van iets minder dan $ 120 zijn klantrecensenten enthousiast over de veelzijdigheid en het gemak waarmee u van het ene formaat naar het andere kunt overstappen.

Graco Duet Sway LX Swing met wipstoeltje
Graco Duet Sway LX Swing met wipstoeltje

Leuke en functionele uitsmijters

Babyspullen is een enorme markt met een grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en mechanische opties. Wanneer u klaar bent om te winkelen, vraag uzelf dan af welke factoren het belangrijkst zijn:

  • Is hij licht van gewicht en kan hij worden opgevouwen?
  • Past het bij je interieur of v alt het op als een pijnlijke duim?
  • Kan het met je baby meegroeien? Past het zich aan?
  • Is het binnen uw prijsklasse?
  • Wordt speelgoed, muziek en andere accessoires meegeleverd?

Vind een natuurlijke beweging

Aangezien baby's zichzelf niet kunnen kalmeren, zoeken ouders en verzorgers naar verschillende manieren om troost te bieden. Als je je baby niet kunt vasthouden of een pauze nodig hebt, kan een springkussen een redder in nood zijn. Baby-springers lijken op uitsmijters, maar in tegenstelling tot springkussens zorgen springers ervoor dat de baby op zijn voeten kan stuiteren. Zoek een stoel die voldoet aan uw levensstijlbehoeften.

Aanbevolen: