11 beste oppasapps & Websites om de juiste oppas te vinden

Inhoudsopgave:

11 beste oppasapps & Websites om de juiste oppas te vinden
11 beste oppasapps & Websites om de juiste oppas te vinden
Anonim

Vind de beste oppas voor je kinderen en beheer alle details met behulpzame, goed beoordeelde apps.

jonge vrouw oppassen
jonge vrouw oppassen

Je wilt je in elk detail zelfverzekerd en veilig voelen bij het selecteren van de juiste zorg voor je kinderen, en deze apps kunnen je hierbij helpen. Gebruik de beste oppasapps en websites om een verzorger te vinden die past bij de behoeften van jouw gezin. Leer de belangrijkste functies (plus extra details waarmee u rekening moet houden) van deze hoog gewaardeerde tools.

Care.com

Care.com is een van de meest bekende platforms voor het vinden van gezins- en thuiszorg en biedt een vertrouwde aanpak voor het vinden van zorg voor kinderen, senioren, huisdieren en zelfs huishoudelijke zorg voor uw huis. Care.com is te zien in USA Today, Real Simple en op Mom.com en wordt geprezen om hun uitgebreide antecedentenonderzoek en veiligheidsfuncties.

Extra functies

Care.com biedt een lange lijst met achtergrondzoekcriteria, waaronder zoeken in het National Sex Offender Registry en Federal Criminal Records. Uit klantbeoordelingen blijkt dat de zorgverleners die het platform gebruiken positieve feedback krijgen. De website bevat een nuttige blog waar ouders en verzorgers kunnen leren en groeien. Er is ook een app-versie van de site beschikbaar.

Details om te overwegen

Hoewel beoordelingen van zorgverleners voor de meeste gebruikers een positieve ervaring laten zien, zijn er enkele problemen die door gebruikers worden geuit met betrekking tot de klantenservice op het platform. Er is een gratis versie van het platform voor mensen die op zoek zijn naar zorgdiensten, maar sommige zoekfuncties op de achtergrond zijn alleen beschikbaar via een premium lidmaatschap. Het premiumlidmaatschap kan niet worden gerestitueerd.

Ouderdorp

Parent Village is een groeiend zoekplatform voor zorgverleners dat een unieke ervaring biedt voor ouders en mensen die zorgdiensten voor gezinnen willen bieden. De lieve illustraties in de app zijn geliefd bij gebruikers, en het vinden en behouden van consistente zorgverleners is eenvoudig. Parent Village noemt veiligheid de hoogste prioriteit.

Extra functies

Het verificatieproces voor het garanderen van een veilige interactie voor zorgverleners en familieleden is gratis in de Parent Village-app en omvat een identiteitsverificatie op financieel niveau en een controle op het register van zedendelinquenten. De Parent Village-service is gratis en er zijn geen plannen om een betaald lidmaatschap aan te maken. Met Parent Village kunt u ook terugkerende oppasbehoeften plannen en direct vanuit de app met uw verzorger communiceren.

Details om te overwegen

Parent Village is nog steeds een groeiend platform en de app die nog niet echt naam heeft gemaakt. Daarom is er geen specifieke optie of proces voor kinderen of familieleden met speciale behoeften.

Hoewel er veiligheidsprocedures gelden, legt het bedrijf uit dat er altijd risico's bestaan bij het zoeken naar zorgverleners voor uw gezin en dringt het er bij gebruikers op aan om daar altijd rekening mee te houden en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Parent Village communiceert ook een mogelijke toekomstige vergoeding voor positieve plaatsingen van zorgverleners.

Komae

Komae is een variatie op een oppas-app waarmee ouders de oppas met elkaar kunnen ruilen, zodat iedereen kinderopvang kan vinden die ze vertrouwen, zonder hun budget te boven te gaan. De app helpt je om zorgschema's uit te wisselen met je groep moeder- of vadervrienden of helpt je in contact te komen met andere ouders, zodat je een vertrouwensrelatie kunt opbouwen.

Extra functies

Feedback van gebruikers prijst grotendeels deze "dorps" -benadering van kinderopvang. Je kunt je account upgraden naar een premium lidmaatschap om je Google-agenda te synchroniseren met je geplande oppastijden, maar er is ook een gratis serviceoptie. Een puntensysteem helpt je bij het beheren van de tijd die je besteedt aan babysitten en het verzilveren van je eigen kans op kinderopvang, zodat je geen geld hoeft uit te wisselen.

Details om te overwegen

Hoewel de feedback over deze kant-en-klare babysit-app overwegend positief is, zijn er enkele zorgen geuit over het gebruik van de app zelf. Glitches en bugs komen voor en sommige gebruikers hebben een moeilijk aanmeldingsproces gemeld.

Bezige bijen oppassen

Busy Bees Oppas is een app en website die zich onderscheidt van zijn concurrenten met een verwijzingsproces voor ouders en verzorgers. Met meer dan 8.000 gezinnen controleert het bedrijf de zorgverleners van Busy Bees en verschijnt zelfs in hun officiële uniform voor elke taak.

Het bedrijf pleit ervoor om ouders zo vaak mogelijk een pauze te geven en tegelijkertijd hun kinderen in de best mogelijke zorg achter te laten. Een lange lijst van organisaties en religieuze instellingen steunen Busy Bees Babysitting.

Extra functies

Omdat het systeem afhankelijk is van verwijzingen van gezinnen en oppassers, is er een extra beveiligingsniveau voor zowel de ouders als de verzorgers. Dit betekent dat gezinnen erop kunnen vertrouwen dat hun kind veilig is en dat oppassers erop kunnen vertrouwen dat ze elke keer dat ze een baan accepteren, in een veilig huis aankomen. Elke Busy Bee-babysitter doorloopt ook een uitgebreid antecedentenonderzoek.

Details om te overwegen

Ouders zullen een verwijzingsproces moeten doorlopen om toegang te krijgen tot het netwerk. Sommige gebruikers hebben erop gewezen dat de tarieven hoger zijn dan die van andere apps en websites en merkten op dat de app een paar problemen bevat.

vader kijkt naar de telefoon terwijl hij de baby vasthoudt
vader kijkt naar de telefoon terwijl hij de baby vasthoudt

Bambino

Bambino is een combinatie van een oppasserviceplatform en een sociaal netwerk van ouders die hun positieve ervaringen delen met babysitters uit de buurt. Je kunt via de app met andere ouders communiceren, potentiële oppassers bekijken, je oppas boeken en de communicatie voortzetten, allemaal op één plek.

Extra functies

Ouders kunnen meerdere oppassers tegelijk aanvragen om zo goed mogelijk te bepalen wie de beste bij hun gezin past. Bambino biedt een badge voor antecedentenonderzoek waarmee oppassers kunnen laten zien zodra ze die stap hebben voltooid en eenmaal per jaar een bijgewerkte controle kunnen blijven ontvangen.

Sitters kunnen het aanmeldingsproces pas starten als ze ten minste één ouder als referentie hebben opgegeven. De app beschikt over gestandaardiseerde betalingen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over onderhandelen, en betalingen worden binnen de app gedaan. De app is gratis te gebruiken voor ouders en betalingen zijn verschuldigd zodra de oppas de taak heeft voltooid.

Details om te overwegen

De antecedentenonderzoeken voor oppassers zijn alleen beschikbaar als de oppassers besluiten zelf voor het proces te betalen. Dit betekent dat dit geen vereiste is voor oppassers om de app te gebruiken, maar een extra stap die ze kunnen nemen. Sommige gebruikers hebben gezegd dat de app enkele updates nodig heeft met betrekking tot betalingsprocessen en het ontvangen van meldingen van oppassers.

Urban Sitter

Uitgelicht in USA Today en The New York Times, helpt Urban Sitter gezinnen te verbinden met elke zorgbehoefte die ze hebben. Van babysitters en kindermeisjes tot huisdieroppassers en seniorenverzorgers, Urban Sitters biedt alles wat u nodig heeft om voor uw gezin te zorgen. Antecedentenonderzoek is vereist voor elke oppas of verzorger en de app krijgt een indrukwekkende beoordeling van 4,8 bij gebruikers.

Extra functies

Met de app kunt u uw zorgverlener allemaal op één plek vinden, interviewen, boeken en betalen. Ouders kunnen vooraf ingestelde vragen over gezondheidszorgscreening aan hun profiel toevoegen en zelfs oppassers vinden die exclusief met hun gezin willen werken. Er is zelfs een last-minute boekingsmogelijkheid waarbij ouders binnen twee minuten een reactie kunnen verwachten.

Details om te overwegen

Er is een abonnement vereist voordat ouders een verzorger kunnen boeken. De tarieven variëren afhankelijk van de frequentie waarmee het abonnement wordt verlengd. Sommige gebruikers hebben hun bezorgdheid geuit over app-problemen en een trage responstijd van de klantenservice.

Helpr

Helpr verbindt werkende ouders met potentiële babysitters en kindermeisjes, zodat hun gezinnen zorg krijgen terwijl ze weg zijn. Het platform beschikt over een uitgebreid antecedentenonderzoek en is opgenomen in publicaties als Reader's Digest, The Huffington Post en Forbes.

Extra functies

Helpr biedt een handvol functies die hen onderscheiden van andere oppasplatforms. Elke oppas moet een certificering in reanimatie behalen, drie referenties voor kinderopvang overleggen en minimaal twee jaar professioneel met kinderen werken.

Helpr werkt samen met werkgevers om kinderopvangtoeslag aan hun werknemers te bieden. Ze helpen gezinnen ook bij het screeningproces van het vinden van een exclusieve oppas voor hun kinderen. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten voor Helpr, hoewel de betalingstarieven variëren afhankelijk van de locatie en de specifieke behoeften van uw gezin.

Details om te overwegen

De app heeft een beoordeling van 4 uit 5 sterren, hoewel sommige gebruikers melding maken van een langzaam proces bij het boeken van een oppas. Uit informatie van de website blijkt dat het boekingsproces momenteel wordt bijgewerkt.

Sittercity

Sittercity is een one-stop-app voor het vinden van betrouwbare zorg voor uw kind, huisdier, bejaarde ouder of familielid met speciale behoeften. Dit bedrijf verbindt gezinnen ongeveer elke 11 seconden met aanbieders van kinderopvang en begrijpt dat het vinden van kinderopvang meer is dan het vinden van iemand om op te passen.

Sittercity weet dat u op zoek bent naar iemand die uw kind, huisdier of ouder zal verzorgen en beschermen terwijl u weg bent. Het motto van Sittercity, opgericht in 2001, draait helemaal om het opnieuw vormgeven van kinderopvang.

Extra functies

Sittercity heeft een uitgebreide vertrouwens- en veiligheidssectie die onder meer fraudepreventie, een grondig screeningproces en identiteitsverificatie van de oppas omvat. Ouders kunnen zelfs interviews regelen met oppassers die zij overwegen.

Sittercity biedt ook een virtuele zitoptie waarmee uw kind virtueel met een zorgverlener in contact kan komen om hulp te krijgen bij schoolwerk of een interactief spel kan spelen terwijl de ouders taken aanpakken.

Details om te overwegen

Je moet de maandelijkse abonnementskosten van $ 45 betalen om toegang te krijgen tot alle voordelen van de app. Sommige gebruikers geven aan dat er problemen zijn bij het gebruik van de app, maar u kunt toegang krijgen tot uw account via het browserportaal.

Andere handige apps

Als u op zoek bent naar zorgverleners voor uw gezin, moet u meer overwegen dan alleen het vinden van de juiste persoon voor de baan. Extra hulpmiddelen kunnen u helpen de relatie te beheren zodra u een zorgverlener heeft geselecteerd, en kunnen iedereen in uw gezin helpen op de hoogte te blijven van de details.

Dagelijkse oppas

Daily Nanny (ook beschikbaar voor iOS) helpt ouders en verzorgers contact te houden, planningen te beheren, de tijd bij te houden en zelfs foto's te delen. Met een app als deze voel je je meer verbonden met je familie en je oppas. U kunt belangrijke informatie over uw kinderen delen, zodat u en de verzorger altijd op één lijn zitten.

Cozi

Cozi is een gezinsorganisator-app waarmee u op de hoogte kunt blijven van alle details in uw gezin. Herinneringen voor afspraken, boodschappenlijstjes en een kleurcodesysteem zijn slechts enkele details die u, uw verzorger en elk lid van uw gezin helpen verbonden en georganiseerd te blijven.

Babydagboek

Baby Daybook helpt jou en iedereen in je gezin belangrijke details over de kleinste gezinsleden bij te houden. Houd dutjes bij, plan voedingen, deel foto's en bekijk statistieken allemaal op één plek. Deze app wordt gesynchroniseerd met uw Google-account en biedt zelfs een groeimeter ter referentie terwijl uw kleintje zich ontwikkelt.

Zorg voor je gezin, waar je ook bent

Of je nu een oppas boekt voor vrijdagavond, een kijkje neemt in het slaapschema van je baby of een betaling naar je oppas stuurt, je kunt overal voor je gezin zorgen met de juiste apps. Vind de diensten die het beste aansluiten bij de behoeften van uw gezin en wees gerust in de wetenschap dat u alle noodzakelijke stappen onderneemt om uw kinderen veilig en gelukkig te houden.

Aanbevolen: