54 leuke zomeractiviteiten voor kinderen om ze het hele seizoen bezig te houden

Inhoudsopgave:

54 leuke zomeractiviteiten voor kinderen om ze het hele seizoen bezig te houden
54 leuke zomeractiviteiten voor kinderen om ze het hele seizoen bezig te houden
Anonim

Deze leuke zomerideeën voor kinderen zijn leuk voor het hele gezin!

Groep vrolijke kinderen die ijs eten in de zomer
Groep vrolijke kinderen die ijs eten in de zomer

Zonder de structuur van een schoolroutine kan het lastig zijn om manieren te vinden om de tijd van je kind tijdens de zomermaanden te vullen. Gelukkig zorgt het weer voor tal van activiteiten waar je buiten van kunt genieten (en binnenshuis als je kinderen naar binnen moeten om af te koelen).

Schakel dit seizoen de schermen uit en maak in plaats daarvan wat herinneringen. Deze leuke zomeractiviteiten voor kinderen zijn niet alleen vermakelijk, maar kunnen ze ook helpen de hitte te trotseren en zelfs iets te leren tijdens dit speelseizoen.

Maak stoepkunst

Vier kinderen tekenen met krijt op de stoep
Vier kinderen tekenen met krijt op de stoep

Heb je een goede gratis zomeractiviteit voor kinderen nodig? Stuur uw kinderen erop uit om de stoep te versieren! Het enige wat je nodig hebt is wat krijt en creativiteit. Dit eenvoudige kunstproject kan op je oprit of in het park worden gedaan!

Handige hack

Ouders die een smetteloos deck willen behouden, kunnen ook wat oude penselen en een emmer gevuld met water pakken. Daag je kinderen uit om hun meesterwerken te schilderen voordat de zon ze laat verdwijnen!

Speel Discgolf

Je kunt discgolf vinden in de meeste lokale parken. Pak je schijven en ga naar het park voor een leuk spelletje samen. Het is een spannende activiteit waar kinderen urenlang mee bezig kunnen zijn.

Ga een fietstocht maken

Buurtjongens op de fiets
Buurtjongens op de fiets

Kinderen fietsen graag, maar de oprit kan een beetje saai worden. Dus neem ze mee naar een lokaal fietspad en laat ze hun vleugels uitslaan! Dit geeft ze de broodnodige tijd in de natuur en helpt een deel van die opgekropte energie eruit te krijgen.

Bezoek een plaatselijk park of speeltuin

Je kunt lokale parken door het hele land vinden. Op deze plekken zijn speeltuinen, bospaden en andere leuke dingen te doen voor kinderen. Neem een boek voor jezelf of maak een ritje in de draaimolen. Met deze klassieke zomeractiviteit voor kinderen kan het niet fout gaan.

Maak een wandeling over het spoor

Heeft u een lokaal spoortraject bij u in de buurt? Je hebt geluk. Pak de kinderen, snacks en je wandelschoenen. Spoorpaden zijn ideaal voor kinderen, omdat ze meestal omringd zijn door de natuur en ze bieden verschillende plekken om te stoppen en uit te rusten of te picknicken.

Ga schaatsen

Tienervrienden longboarden in een buitenwijk
Tienervrienden longboarden in een buitenwijk

Heb je een kleine skateboarder of rollerblader in handen? Zoek een lokaal verhard pad, een pompbaan of een skatepark en laat ze skaten. Ze zullen er zeker dol op zijn.

Ga wandelen

Het padensysteem in de Verenigde Staten is enorm en wacht om ontdekt te worden. De routes zijn ideaal voor gezinswandelingen, omdat ze handig zijn aangegeven op moeilijkheidsgraad en soort route. Dit markeringssysteem maakt het voor gezinnen veel gemakkelijker om te beslissen wat ze aankunnen en wat ze moeten vermijden. Kijk tijdens het verkennen of er geocaches of brievenbussen op je pad liggen.

Word een parkwachter voor een dag

Als u in een van de verbazingwekkende nationale parken van het land bent, kunt u overwegen uw kinderen in te schrijven voor een van hun Junior Ranger-programma's! Door deze praktische ervaringen kunnen ze de natuur verder verkennen en zelfs carrières onderzoeken die hen in de toekomst zouden kunnen interesseren.

Bouw een fort

Kinderen zijn dol op forten. Deze ruimtes kunnen dienen als een rustgevende plek tijdens stressvolle momenten en kunnen ze transformeren in alles wat ze maar willen! Het beste van alles is dat het maken van je eigen fort in je achtertuin eenvoudiger is dan je denkt! Geef je kinderen wat oude lakens, help ze stokken of palen te vinden en laat ze hun minikasteel maken.

Ga naar bessenfestivals of bezoek fruitboerderijen

Neem uw kinderen mee voor een dagje 'bessenplezier' tijdens gezinsvriendelijke fruitfestiviteiten. De meeste van deze evenementen bieden kindvriendelijk entertainment, handwerkshows, kooksessies met fruitthema, leuke eetwedstrijden, livemuziek en verkopers om te winkelen.

Normaal gesproken kun je regionale festivals vinden door websites als U. S. Highbush Blueberry Council en Pick Your Own te bezoeken of door op je Facebook-pagina te zoeken naar lokale evenementen bij jou in de buurt.

Vind een eigen bessenkwekerij

Mooi meisje aardbeien plukken in boerderij
Mooi meisje aardbeien plukken in boerderij

Is er iets beters dan een hapje vers geplukt fruit? De zomer is de beste tijd om bessen te vinden die klaar zijn om geplukt te worden! Zoek een bessenkwekerij bij jou in de buurt en neem je kinderen mee voor een dagje plukken en ouderwets plezier. Voordat je eropuit gaat, wil je de boerderij bellen om er zeker van te zijn dat er iets te oogsten is. En zorg ervoor dat u uw eigen containers meeneemt als de boerderij dit toestaat!

Snel feit

Bessen zijn niet het enige dat groeit in de zomermaanden! Bezoek ook ontluikende bloemenkwekerijen om van een schilderachtig uitzicht te genieten, pluk een aantal prachtige bloemen en probeer wat natuurlijke bloemproducten uit.

Zelfgemaakte jam maken

Zelfgemaakte jam maken is een geweldige activiteit om met meerdere generaties te doen. Hoewel de kinderen het fruit waarschijnlijk niet mogen koken, zullen ze zich zeker bezighouden met het pureren en bereiden van de producten. Koop pectine bij uw plaatselijke supermarkt voor een eenvoudig recept voor zelfgemaakte jam. Omdat pectine een cruciaal ingrediënt is in jam, staat er altijd een recept voor gemakkelijk te maken jam op de achterkant.

Ga naar het strand

portret van een groep kinderen die op het strand rennen
portret van een groep kinderen die op het strand rennen

Op zoek naar een activiteit om je hele dag te vullen? Ga naar het strand voor wat plezier in de zon! Kinderen kunnen urenlang in de oceaan zwemmen en in het zand spelen. Bovendien kost het je geen cent. Misschien wil je ook een picknick meenemen en stranden met leuke vuurtorens en andere bezienswaardigheden aan zee bezoeken.

Zandkastelen bouwen

Pak een paar kopjes, containers en andere items om zand te vormen en spectaculaire zandkastelen te maken! Heb je geen strand in de buurt? Geen probleem! Ga naar Walmart en koop een goedkoop opblaasbaar kinderzwembad, wat speelzand en strandspeelgoed! Je kunt je zandstrooisel in de achtertuin opzetten en vervolgens inpakken als het plezier voorbij is!

Op jacht naar schelpen en andere strandschatten

Klein meisje speelt stenen verzamelen op het strand bij zonsondergang
Klein meisje speelt stenen verzamelen op het strand bij zonsondergang

Ga naar de kust en neem een mand mee! Laat uw kinderen de zandwaterlijn kammen op zoek naar schelpen, strandhout, stenen, zanddollars en meer! Bewaar vervolgens je smaakvolle vondsten om ze te gebruiken bij allerlei binnenactiviteiten en knutselwerkjes voor een regenachtige dag.

Maak een zandzeemeermin of meerman

Wie houdt er niet van om zijn vrienden in het zand te begraven? Laat mama en papa helpen, of verzamel je strandvrienden en maak een strandzeemeermin of meerman. Je kunt een vriend in het zand begraven en hem een staart geven, of samenwerken om een zandmeermin te maken, met gezicht en al.

Zoeken naar kustdieren

familie op zoek naar wilde dieren aan de kust
familie op zoek naar wilde dieren aan de kust

Wilde dieren zijn overal om ons heen, of het nu gaat om vogels in de lucht, schaaldieren die zich verstoppen in de getijdenpoelen, of zeehonden of dolfijnen die vlak voor de kust zwemmen. Met een scherp oog kun je dieren in het wild vinden en zelfs fotograferen, als je oplettend genoeg bent.

Neem een camera mee zodat uw kinderen die fantastische momenten kunnen fotograferen. Maak je geen zorgen als de foto's er niet perfect uitzien. Dit gaat over de reis, niet over de bestemming.

Maak een strandschaduwbox

Om een uniek schaduwvak te maken, heb je alleen een dik frame nodig! Sommige winkels verkopen ze zelfs met het label 'schaduwdozen'. Laat uw kinderen een aantal voorwerpen die u tijdens uw avonturen heeft verzameld, in de afgesloten ruimte ordenen. Dit kan vervolgens worden tentoongesteld en dienen als een geweldige herinnering aan uw dag op het strand!

Maak een tijdcapsule

Voor dit eenvoudige handwerk laat je je kinderen een paar snuisterijen en voorwerpen die het huidige tijdperk vertegenwoordigen in de capsule stoppen en deze begraven. Noteer waar je het hebt begraven en spreek een tijd en datum af waarop je het gaat opgraven en van het verleden kunt genieten.

Ga vissen

Jonge familie die vreugdevol samen vist op de pier
Jonge familie die vreugdevol samen vist op de pier

Weinig dingen in het leven zijn zo ontspannend als aan een kalm meer zitten wachten op een hapje. Kinderen kunnen genieten van deze eenvoudige sport, of vissen nu de hele zomer door een activiteit voor het hele gezin is of iets dat je één keer per jaar doet.

Je kunt ook TakeMeFishing.org bekijken, een website gewijd aan het promoten van vissen voor gezinnen. Je kunt ook leuke activiteiten vinden, zoals een gratis printbaar kleurboek op de website van de U. S. Fish and Wildlife Service.

Moet weten

Hoewel de meeste staten kinderen onder de 17 jaar zonder vergunning laten vissen, kun je ook het beste de website van je staat raadplegen voordat je het water op gaat. Ook moeten ouders en oudere tieners ervoor zorgen dat hun visvergunningen up-to-date zijn.

Maak een natuurwaarnemerkit

De natuur is overal om je heen. Laat kinderen er hun voordeel mee doen. Pak een kleine rugzak in met daarin een verrekijker, een camera, een schetsboek en kleurpotloden. Neem een paar veldgidsen voor uw regio mee. Laat kinderen vervolgens ontdekken en zien wat ze vinden.

Speel 'I Spy' Nature Style

Als je op een zonnige zomerdag buiten bent, speel dan een spelletje I Spy. Dit is een geweldige zomeractiviteit voor kinderen om te spelen tijdens een natuurwandeling in het bos of tijdens het vissen.

Doe mee met het grote Amerikaanse kamp

Hoewel je zeker je tent in je eigen achtertuin kunt opzetten, onder de sterren kunt slapen en er een einde aan kunt maken, sponsort de National Wildlife Federation de Great American Campout. Meestal gehouden in juni, kunnen gezinnen ervoor kiezen om zich te registreren (het is gratis). Dit geeft je de mogelijkheid om geld in te zamelen, deel te nemen aan groepskampen en je avonturen online te plaatsen zodat families en vrienden ze kunnen zien.

Verzamel bugs

Achter vlinders aan rennen
Achter vlinders aan rennen

Is jouw kind dol op alles wat griezelig en griezelig is? Geef ze een geventileerde insectenverzamelbak en laat ze overal in de buurt naar insecten zoeken. Het is een uitstekende gelegenheid om ze goed rentmeesterschap te leren door eventuele bugs die ze tegenkomen vrij te geven. Kinderen kunnen bugonderzoek ook gebruiken als dagboekaansporing om te inspireren tot schrijven.

Ga sterrenkijken

Terwijl u kampeert, maakt u van de gelegenheid gebruik om samen met uw kinderen naar de sterren te kijken. Dit is een ideale activiteit op een heldere nacht die niet alleen leerzaam is, maar ook leuke verhalen bevat. Veel mensen realiseren zich niet dat de sterrenbeelden allemaal verhalen hebben die gebaseerd zijn op de Griekse mythologie. Het is alsof wetenschap en verhalen vertellen verpakt zijn in één sterrenkijkavontuur!

Meld je aan voor minikampen

jongen op kamp
jongen op kamp

Veel ouders realiseren zich niet dat lokale hogescholen, musea, privéscholen, lokale kunstbedrijven en sportfaciliteiten mini-dagkampen voor kinderen aanbieden! Normaal gesproken zijn dit programma's van een halve dag waarin uw kinderen verschillende onderwerpen en hobby's kunnen ontdekken waar ze misschien nog niet eerder aan hebben gedacht.

Dit kunnen leuke zomeractiviteiten voor kinderen zijn en een fantastische manier voor moeders om even uit te rusten tijdens de maanden dat er geen hulp is.

Zoek bibliotheek voorlezen

Als uw kinderen lezen als saai beschouwen, gebruik deze zomer dan om hun standpunt te veranderen. Geef ze een korte pauze van de zon en de hitte door zich terug te trekken in uw plaatselijke bibliotheek. Kies dan een geweldig voorleesboek uit dat interessant is voor het hele gezin!

Host een buurtboekenclub

Mooie vrolijke meisjeslezing
Mooie vrolijke meisjeslezing

Houden uw kinderen van lezen? Breng kinderen bij elkaar en organiseer een zomerboekenclub. U kunt zich concentreren op een genre of een auteur, of uw kinderen laten lezen wat ze maar willen! Boeken bespreken met vrienden is leuk en het kan uw kinderen ertoe aanzetten om tijdens de zomermaanden vaker te lezen.

Als uw school een zomerleeslijst publiceert, kunt u de vrienden van uw kinderen uitnodigen om de boeken op de lijst te lezen en zo de verveling bij het lezen van huiswerk weg te nemen. Serveer snacks en limonade en je zomerboekenclub wordt een groot succes!

Doe mee aan een zomerleesprogramma

De kinderafdeling van uw plaatselijke bibliotheek is de eerste plaats waar u kunt controleren of er zomerleesprogramma's zijn. Veel bibliotheken in de Verenigde Staten organiseren zomerleesclubs, incentives en andere activiteiten om kinderen te laten lezen.

Als je meer wilt, of als je bibliotheek geen zomerleesclub heeft, ga dan naar Barnes & Noble. Elke zomer belonen lokale Barnes & Noble-winkels gratis boeken op basis van hoeveel je leest.

Een leespicknick

Pak je picknick in en ga naar het plaatselijke park. Neem veel dekens, snacks en boeken mee waar de kinderen van kunnen genieten. Ga lekker liggen in de zon en lees hun favoriete boek of strip! Vergeet niet om de zonnebrandcrème aan te brengen voordat je vertrekt!

Ga bowlen

Zus en broer bowlen
Zus en broer bowlen

Deze zomer genieten van bowlen is eenvoudig met Kids Bowl Free. Schrijf u in op de site en gebruik de zoekfunctie om een bowlingbaan bij u in de buurt te vinden die aan dit programma deelneemt. Kinderen binnen de leeftijdsgrens kunnen zich registreren om twee gratis spellen per dag te ontvangen op een deelnemende bowlingbaan.

Speel een rondje minigolf

Nog een zomeractiviteit voor kinderen die ook leuk is voor volwassenen! De meeste minigolfplekken hebben aanbiedingen op de minst drukke dagen, waardoor gezinnen voor de halve prijs kunnen gaan. Kijk wie de beste schutter van de familie is en geniet onderweg van wat frisse lucht!

Ga springen in een trampolinepark

Als je de hele zomer thuis vastzit, zul je merken dat je kinderen veel opgekropte energie hebben. De beste manier om dit tegen te gaan is door ze het uit te laten werken in een trampolinepark! Dit is een andere plek waar normaal gesproken geweldige zomeraanbiedingen zijn en aangezien de speelruimte binnen is, hoef je je geen zorgen te maken over de zomerse hitte.

Moet weten

Als je peuters op sleeptouw hebt, bel dan je plaatselijke trampolinepark om te vragen of ze een speciaal peuteruur hebben. Veel etablissementen gaan vroeg open voor hun jongste klanten en verlagen de kosten, wat zorgt voor een uitje dat vele malen minder dan $ 10 kost voor de kinderen en ouders!

Films kijken

De zomer is een goed moment om een film te kijken in de plaatselijke bioscoop. De nationale theaters bieden zomerfilmseries aan waarbij kinderen (en soms hun ouders) gereduceerde of bijna gratis kaartjes kunnen krijgen voor kindvriendelijke vertoning.

Schroom echter niet om ook uw plaatselijke bioscoop te bellen. Mogelijk bieden ze voor de zomer kaartjes met korting aan voor geselecteerde shows om de concurrentie bij te houden. Tot het Summer Movie Clubhouse van Cinemark behoort de Century Theatres-groep, die geselecteerde kinderfilms aanbiedt voor een zacht prijsje.

Ga naar een zwembad

Meisje en jongen onderwater in zwembad
Meisje en jongen onderwater in zwembad

Als je een zwembad in de buurt hebt, is de zomer de perfecte tijd om erin te springen! Jij en je kinderen kunnen afkoelen, spelletjes spelen, baantjes trekken en pronken met je beste duikplankbewegingen, terwijl je geniet van wat vitamine D.

Neem zwemlessen

Zwemmen is een cruciale vaardigheid voor elk kind. Gebruik de warmte van de zomer in je voordeel en zoek een paar zwemlessen bij jou in de buurt. Denkt u dat uw kinderen nog niet oud genoeg zijn om te beginnen met leren? Er gebeuren elke dag ongelukken rondom het huis, bij familieleden en onderweg in de gemeenschap. Het is nooit te vroeg om te beginnen.

Snelle tip

Kinderen vanaf zes maanden kunnen leren zichzelf te redden als ze in het water kruipen of vallen. Infant Aquatics is een geweldig programma dat uw kinderen opmerkelijke levensreddende vaardigheden leert. Ik schreef mijn oudste zoon in en het was verbazingwekkend om te zien hoe capabel hij op zo’n jonge leeftijd was!

Speel in de sproeiers

Kinderen rennen door de watersproeier
Kinderen rennen door de watersproeier

Zet de sproeiers aan en laat de kinderen ermee aan de slag gaan. Ze zullen urenlang plezier hebben en snel afkoelen. Dit is ook een goed moment om te ontspannen. Je kunt zelfs een zeildoek naar beneden gooien en een beetje uitglijden en glijden creëren.

Voeg een waterballongevecht

Denk in plaats daarvan aan een waterballonnengevecht als je niet wilt dat je waterrekening omhoog schiet. Je kunt snelvullende, zelfsluitende waterballonnen kopen en al binnen zestig seconden beginnen met gooien!

Speel met bubbels

Bubbels zijn leuk voor alle leeftijden en vormen een van de eenvoudigste zomeractiviteiten voor kinderen. Voeg wat water en afwasmiddel toe aan een pierenbadje in je achtertuin. Gebruik een hoelahoep om enorme bellen te maken waar kinderen in kunnen spelen en knallen, of investeer in een bellenmachine en ga op bellenachtervolging.

Bezoek de dierentuin of het aquarium

Jongen en meisje met papegaai in een volière
Jongen en meisje met papegaai in een volière

Wil je deze zomer wat educatie inlassen? Bezoek uw plaatselijke aquarium en dierentuin! De kans is groot dat beide plekken educatieve programma's en evenementen hebben om uw toekomstige zoölogen en mariene biologen te leren over natuurbehoud en dieren. Als uw dierentuin of aquarium groot is, koop dan een lidmaatschap. Zo kun je plannen om bij elk bezoek bepaalde dieren te zien.

Vrijwilliger uw tijd

Een ander geweldig zomeridee voor kinderen is iets teruggeven aan de gemeenschap. Er zijn verschillende organisaties die je kunnen helpen een goede match voor je gezin te vinden, of je kunt geld inzamelen voor je eigen favoriete goede doel.

Naast lokale seniorencentra en ziekenhuizen kun je vrijwilligerswerk vinden bij Youth Volunteer Corps of America en VolunteerMatch.org. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar kindvriendelijke mogelijkheden, zodat uw hele gezin kan deelnemen.

Start een limonadekraam

Jongen die limonade verkoopt in de voortuin
Jongen die limonade verkoopt in de voortuin

Alex's limonadekraam is synoniem geworden voor fondsenwerving in de zomer. Als u geen tijd heeft om te reizen, maar wel bereid bent een limonadekraam in uw voortuin op te zetten, kunt u geld inzamelen om te doneren aan een goed doel naar keuze. Deze site geeft je tips om aan de slag te gaan, limonaderecepten en inspiratie om de hele zomer door te gaan!

Word een burgerwetenschapper

kinderen die wetenschap doen
kinderen die wetenschap doen

Een burgerwetenschapper zijn is een gezinsactiviteit die kinderen de kans geeft om unieke aspecten van hun lokale leefomgeving te leren kennen. Bovendien helpt het om de observatievaardigheden van een kind aan te scherpen, wat cruciaal is voor de studie van wetenschap. Er zijn tijdens de zomermaanden verschillende burgerwetenschappelijke projecten gaande.

Verzamel gegevens

SciStarter is een website met honderden burgerwetenschappelijke projecten waaraan u en uw kinderen kunnen deelnemen. U kiest een locatie waar u uw activiteit wilt doen (bijvoorbeeld op school, op het strand, enz.) en en vervolgens het soort onderwerp dat je wilt studeren. SciStarter geeft u vervolgens een lijst met websites van burgerwetenschappelijke projecten die aan uw criteria voldoen!

Ga mee op reis naar het noorden

Journey North is een doorlopend project dat migratie en wilde dieren over de hele wereld volgt. Om mee te doen, hoeft u zich alleen maar te registreren op hun site, en van daaruit kunt u aanwijzingen krijgen over verschillende projecten op basis van uw interesses.

Ze bieden zelfs een online mysterieklas aan waarin studenten gegevens bijhouden en de mysterielocatie vinden op basis van die informatie. Of je nu tulpen wilt planten of de migratie van gierende kraanvogels wilt zien, Journey North is een geweldige informatiebron over levenswetenschappen.

Kijk naar vuurvliegjes

Het kijken naar vuurvliegjes is magisch. Gloeiende lichtuitbarstingen die een achtertuin verlichten, zijn zowel aantrekkelijk voor grote als kleine kinderen. Met Project Firefly Watch registreert u zich op de site, vult u een beschrijving van uw habitat in en legt u uw observaties vast.

Kweek vlinders

Verrast jongen kijken naar vlinder op de palm van de hand
Verrast jongen kijken naar vlinder op de palm van de hand

Ouders die op zoek zijn naar leuke zomeractiviteiten voor kinderen waarbij leren een rol speelt, moeten zeker overwegen om te investeren in een vlinderboerderij! Alle benodigdheden komen rechtstreeks bij je thuis en je kunt zien hoe je rupsen hun metamorfose ondergaan! Terwijl dit gebeurt, neem dan de tijd om leuke feiten over een van de beste bestuivers van de natuur door te nemen!

Bezoek een bijenboerderij

Over bestuivers gesproken: wist je dat je daadwerkelijk een meeslepende bijenervaring kunt meemaken? Imkers oogsten hun honing doorgaans in de late lente- en zomermaanden en sommige lokale boerderijen heten gasten welkom om te komen kijken hoe deze stroperige zoetstof wordt gemaakt! Dit kan een geweldige manier zijn om te leren en een leuke excursie buitenshuis!

Maak een sprookjestuin

Voor de gezinnen die in feeën geloven: dit is een leuk knutselwerkje dat je tuin opfleurt en magische wezens kan lokken! Feeëntuinen kunnen groot of klein zijn en ze zijn extreem eenvoudig te bouwen! Laat je kinderen allemaal een huis maken om op je terras neer te zetten en kijk of ze een sprite voorbij zien vliegen!

Graven naar fossielen

Wist je dat fossielen overal zijn? Ze kunnen zelfs in uw achtertuin liggen. Geef je kinderen een schep en laat ze kijken wat ze kunnen vinden. Je kunt zelfs schatten begraven en ze laten opgraven.

Vlieg een vlieger

Op een winderige dag is er niets beters dan vliegeren. Het enige wat je nodig hebt is een vlieger en een beetje wind om aan de slag te gaan!

Laat een tuin groeien

Jongen oogst grote wortels met moeder
Jongen oogst grote wortels met moeder

Tuinieren is een activiteit die de hele zomer duurt en zowel leuke herinneringen als een goede leerervaring oplevert. Als je nog nooit een tuin hebt aangelegd, kijk dan eens naar KidsGardening. Het is een website boordevol tips en ideeën, en ze hebben ook een winkel waar gereedschap wordt verkocht dat vooral voor kinderen nuttig is.

Ga op aardappelspeurtocht

Verkrijg een vuilnisbak van 32 gallon en boor verschillende gaten in de bodem. Vul de vuilnisbak met ongeveer 25 cm compost. Terwijl de aardappelen ontkiemen, blijf je de vuilnisbak vullen met meer compost, elke keer ongeveer 20 tot 25 centimeter.

Blijf dit de hele zomer doen. Als je klaar bent om te oogsten, dump je het hele ding op de grond en laat je de kinderen graven naar hun aardappelschatten.

Braad en kook samen buiten eten

Moeder en dochter zitten naast het kampvuur
Moeder en dochter zitten naast het kampvuur

Het woord 'kamperen' is vrijwel synoniem met lekker eten. Toch kunt u verder gaan dan de geroosterde hotdogs, s'mores en kabobs die uw kinderen gewend zijn en een gastronomisch picknickfeest serveren dat zo eenvoudig te bereiden is dat uw kinderen kunnen helpen! Hier zijn een paar recepten:

Geroosterde varkens in een deken

Gebruik halvemaanvormig deeg en wikkel je hotdogs in. Rooster ze op een stokje boven een open vuur (dat is tenslotte de helft van het plezier) en het deeg gaart lekker boven de hotdog. Koop ketchup- en mosterdpakketten voor eenvoudig opruimen.

Maak een S'mores-bar

familie die smores eet
familie die smores eet

Waarom probeer je dit jaar niet iets unieks met je s'mores? Koop gearomatiseerde marshmallows, gebruik zandkoekjes in plaats van crackers uit Graham, of Reese's Peanut Butter Cups in plaats van pure chocolade. Bied kommen met kokosnoot, gehakte noten, stukjes toffee en gelei aan om dit zeker een favoriet dessert te maken.

Donuts koken

Om deze lekkernijen te maken heb je een gietijzeren pot, gekoeld koekjesdeeg (één koekje maakt twee donuts), een tang en olie nodig. Plaats je pot, halverwege gevuld met olie, boven het vuur en verwarm. Breek elk koekje doormidden en dompel het in de olie. De koekjes worden snel goudbruin. Bied kommen met poedersuiker of kaneelsuiker aan om in te dippen.

Maak vegetarische Kabobs

Het feit dat je aan het kamperen bent, betekent niet dat je je plicht moet ontlopen om je kinderen groenten te laten eten. Neem de favoriete groenten van uw kinderen mee, kabobspiesjes (het kan zijn dat u stokjes moet snijden om iets lang genoeg te krijgen) en kruidenzout. Zout de groenten lichtjes en rooster ze boven een open vuur.

Leuke zomeractiviteiten voor kinderen zullen uw gezin dichter bij elkaar brengen

De zomer is een geweldige tijd om buiten te spelen, maar vergeet niet om voldoende schaduw, water en zonnebrandcrème aan te bieden terwijl je onderweg bent. Haal de spellen binnen als het te warm wordt. Binnen of buiten, deze zomerideeën voor kinderen zijn uitstekende manieren om de tijd te doden en herinneringen op te doen die uw kinderen zullen doen verlangen naar de volgende zomervakantie voordat de huidige zelfs maar is afgelopen!

Aanbevolen: